|
kadet
|
| Author |
Message |
maka
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
kadet
uh..drago mi je sto sam nasao ovaj forum koliko vidim dosta se razumijete pa volio bih da malo pomognete..
imam kadeta i trebam savjet sto da uradim jer auto kad palim cudno buci i isprekidano dok se ne zagrije a poslije je ok..( ima nove svjecice) u praznom hodu kao da neko turira a nista mu ne radim.. sto bi moglo biti?? hvala
|
|
| 12-01-2005 10:42 AM |
|
|
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
|
| 12-01-2005 10:46 AM |
|
 |
veki333
Junior Member

Status:
|
Hehhe, auto ti ima dušu, ha? Ne brini, i ja imam jednog takvog doma
Ako je dizelaš, onda je najvjerojatnije bosch pumpa u pitanju, treba ju poštelati i pritegnuti, ako je benzinac, onda je vjerojatno fergazer u pitanju, te ga treba poštelati. Bar sam ja takvog mišljenja. To što ti auto kašljuca dok je hladan, može biti i od lošeg goriva, makar je najverojatnije problem u smjesi... Nema durge, nego sjesti i igrati se, ili iskeširat pare dobrom mehaničaru...
Naravno, ovo sve uopćeno pričam.
|
|
| 12-01-2005 10:55 AM |
|
 |
maka
Junior Member

Status:
|
motor je benzinski 1.3 ..gorivo nije u pitanju! kad palim dok je na radnoj temp. toga nema. Koliko bi izaslo stelovanje i koliko posla tu ima?
|
|
| 12-01-2005 11:25 AM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
Ajnšpric ili karburacija
|
|
| 12-01-2005 12:39 PM |
|
 |
maka
Junior Member

Status:
|
Ajnšpric ili karburacija 
KARBURATOR-NOVI ZRACNI FILTER IMA
|
|
| 12-01-2005 12:54 PM |
|
|
Morpheus
Posting Freak

Status:
|
Ne znam fakat kakve je filter kod tog karburacijskog jeli onaj gore tanjir ili je pak ono regulara smjesten sa strane.
Ako je smjesten sa strane i ima crijevo plasticno koje povezuje usuini leptir na karburatou sa tim filterom uzmi kakav bezze sprej i upali auto neka radi i i obidji okolo tog crijeva da ga negjde ne uvlaci naglo ako se to desava samo zakrpi te rupe i ima da se stanje poboljsa.
|
|
| 12-01-2005 02:20 PM |
|
 |
maka
Junior Member

Status:
|
GOtov je.. bio je kod majstora
Veki 333 je bio najblizi al hvala svima na pokusaju..... kvar ce sutra biti odklonjen.. ima veze sa paljenjem sutra ce to nastelovati i trebalo bi biti ok pozdrav!
|
|
| 12-01-2005 03:21 PM |
|
 |
napalhame
Member

Status:
|
maka jel mi mozes dati broj majstora koji ti je to radio i koliko ce te izaci sve to, i jos nesto ako neko ima dobrog elektricara za opel kadetta nek mi javi hitno je
http://www.opelclub.ba
|
|
| 12-01-2005 05:17 PM |
|
 |