|
kako idu klase sr-a
|
| Author |
Message |
emir7
Member

Group: Registered
Status:
|
pa de boni nemojte da se svadjate oko necega ... sto nije toliko ni bitno,a sto se tice toga ko je koga otreso pa to je zeznuto pricati jer ljudi daju kamaru para na neko bezze auto al haj nejse to nije bitno.nego na tim nasim sr-ovima koliko ljudi bude i koliko ima takmicara.mislili smo ici u mostar nekad u 5 mjesecu pa da znam sta nas ocekuje, mislim na to sta se moze vidjeti jel to prvi sr ove godine ili ima negdje prije
|
|
| 01-30-2005 04:37 PM |
|
|
tepSIJA
Banned
Group: Banned
Status:
|
Hmmmm
nije lose ni
klase su sledece:
1> Prednji Pogon
2>Zadnji Pogon
3>4x4
ali to je ne moguce u BiH zato ostaje da se tackaju po kubikazi...
http://community.webshots.com/user/tepsija_pir
-------------------------------------------------------
Sve sto se desilo u proslosti stvara sadasnjost a ta sadasnjost stvara buducnost.
|
|
| 01-30-2005 04:42 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Sve je to stvarno stvar dogovora i to u neku prakticnu pa i pravednu svrhu, u krajnjoj liniji.
Pravila itd.su pocesto izuzetno precizna i obimna a imaju, 'ajd npr. i ovakvu stvaku:
"Engine must be the same as make of car" a ponekad pise i "the same year"
|
|
| 01-30-2005 05:24 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Ah da: kako je u pitanju, da tako kazem, "legalni ilegalni street race" pitam se kakva to pravila trebaju u necemu sto je "nepropisno, protivzakonito i sve u tom duhu"?
|
|
| 01-30-2005 05:28 PM |
|
 |
MAZAMALI
Senior Member

Status:
|
klase su sledece:
1> Prednji Pogon
2>Zadnji Pogon
3>4x4
sve ostalo je isprdjivanje kao i SR scena u bih
da ti nesto otvoreno kazem DE NE SERI VISE PAMETNI::: ODI TI PA OVDE NAPRAVI SR KAD SI TAKO PAMETAN
pa druze ne mozes bez kurca u svatove...ja ti samo kazem koje su klase u svetu a ti se ljuti koliko hoces a osim toga zato se i zove STreeT RaCe jer nema nekih pravila posebnih ...ko je brzi brzi je...al ti to ne kontas
oprosti sto sam glup nemoj se ljutit na mene molim jer ja zivim u BiH pa sam zaostao ipak si ti svjetska faca OPROSTI NAM AKO IKAKO MOZES
http://www.amknitro.com
|
|
| 01-30-2005 07:32 PM |
|
 |
DYNO
Senior Member

Status:
|
ma nista nista oprosteno ti je ipak ti zivish u BiH 8)
Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
|
|
| 01-31-2005 08:38 AM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
@DYNO
Bilo bi dobro da prekines raspravu i trebao bi ipak da postujes sta su ljudi u Mostaru napravili. Mozda ovo nije zapad ali ljudi se ipak trude da naprave nesto sto je i dalo nadprosjecne ocjene za prvi SR !
Tema ovog posta je bolje pojasnjavanje klasa u SR-u za one koji to ne znaju i molim te, neka tako i ostane !
|
|
| 01-31-2005 04:12 PM |
|
 |
DYNO
Senior Member

Status:
|
@DYNO
Bilo bi dobro da prekines raspravu i trebao bi ipak da postujes sta su ljudi u Mostaru napravili. Mozda ovo nije zapad ali ljudi se ipak trude da naprave nesto sto je i dalo nadprosjecne ocjene za prvi SR !
Tema ovog posta je bolje pojasnjavanje klasa u SR-u za one koji to ne znaju i molim te, neka tako i ostane !
Cekaj druze pod 1 ja raspravu nisam ni poceo, pod 2 nigdje nisam rekao da ne postujem organizaciju prvog SR-a u mostaru, pod 3 ti si 5i koji me NAPADA "citaj osudjuje" zbog drugachijeg mishljenja.....ajd razmislite malo....Pozdrav
Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
|
|
| 01-31-2005 04:33 PM |
|
 |
Elbas
Junior Member

Status:
|
To je relativna stvar npr. u Hrvatskoj je bilo mjerenje vremena, pa su onda svrstavani u klase. Sto je dosta realno, s tim da oni imaju semafore, sto mi jos nemamo.
Po kubikazi je logicno ali i tu ima neskladnosti npr. ja sam isao sa calibrom 2.0 16v 150ks protiv pasata nisam siguran jeli 1.8 ili 2.0 imao je oko 300ks (sta tu ocekivati), pa vi odlucite kako.
A prednja, zadnja ili 4x4 po meni nema nikakve logike, to je zamene glupost.
|
|
| 01-31-2005 05:14 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
sve ostalo je isprdjivanje kao i SR scena u bih
Ovo je tvoj prvi odgovor sto je i pocelo raspravu !
pa druze ne mozes bez kurca u svatove
Ako svi paze na jezik, mogao bi i ti !
ma nista nista oprosteno ti je ipak ti zivish u BiH
Ovo zvuci malo cinicno sto moze jos vise isprovocirati druge ljude.
Kao sto rekoh, nemoj da se rasprava nastavlja i da kvari temu jer ako nastavi bit cu prinudjen da zakljucam topic sto mi nije cilj.
Pozdrav
|
|
| 01-31-2005 05:17 PM |
|
 |
|
|