|
kako idu klase sr-a
|
| Author |
Message |
chrysler_lover
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
ma nista nista oprosteno ti je ipak ti zivish u BiH 8)
hej cuj!!! na ovo bih imao mnogo stosta nadovezati ali ovo nije ni vrijeme ni mjesto za takve stvari i moras znati da ovakve stvari ljudi cesto bivaju prebijeni i sl. pa te prijateljski upozoravam da takve stvari ne govoris u javnosti jer se nerjetko nece dobro svrsiti po tebe!!! takve naj mrzim za**e stvar pa onda kaze nisam nista lose mislio!!! care ovo je bosna ovdje se lako dobiju batine od BOSANACA za mnogo manje "prekrsaje" pa stoga CUVAJ SE!!!!!!! izvinjavam se zbog off topica i pozdrav!!!!
American is best!!
|
|
| 01-31-2005 05:42 PM |
|
|
DYNO
Senior Member

Status:
|
Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
|
|
| 01-31-2005 09:49 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
|
| 01-31-2005 10:28 PM |
|
 |
Jim
Senior Member

Status:
|
sve ostalo je isprdjivanje kao i SR scena u bih
Ovo je tvoj prvi odgovor sto je i pocelo raspravu !
pa druze ne mozes bez kurca u svatove
Ako svi paze na jezik, mogao bi i ti !
ma nista nista oprosteno ti je ipak ti zivish u BiH
Ovo zvuci malo cinicno sto moze jos vise isprovocirati druge ljude.
Kao sto rekoh, nemoj da se rasprava nastavlja i da kvari temu jer ako nastavi bit cu prinudjen da zakljucam topic sto mi nije cilj.
Pozdrav
potpuno se slazem sa essom i klase po "pogonima" nemaju smisla kod nas.. a ti slobodno odseli na zapad (vjerujem da si pobjego dok su petarde bacali) pa se tamo trkaj..
http://www.galerija.neeth.info - najveca BiH galerija
|
|
| 01-31-2005 10:35 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Aloha da li ste normalni e, neeth, c.lover, aj skontajte se malo sta pricate!
DYNO, aj momek tishina matare ti
klase su uglavnom prednja, zadnja i 4x4... ali ok, u B&H ( i nije jedina) je to valjda s razlogom kao sto vi kazete i to je ok, to u Mostaru so je uradjeno je maximalno ok, cak stavise na zavidnom nivou, meni licno krivo sto nisam bio... moze se tu josh entertainment-a al nema shta
... btw, cini mi se da svaka tema koja ima vise od 6 odgovora prelazi u totalno njesra u zadnje vrijeme, ovde se izgleda svi u sve razumiju... i ostalo...
Man maximum Machine minimum
|
|
| 02-01-2005 12:00 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Ta ti je dobra "ovdje se svi u sve razumiju" i meni se cini da je tako.
|
|
| 02-01-2005 04:59 AM |
|
|
emir7
Member

Status:
|
de ba ljudi ostavite se svadje,sto se tice toga u hrvaskoj sto se neko ganjo sa kalibrom i tim pasatom, ako je taj pasat sto ja mislim i ako je 1.8 t onda nije tvoja klasa po kubikazi. nemoj sad da se sta uvrijedis ako to nije to auto i necemo da se svadjamo oko toga , nego zanima me jos da li svako al bas svako auto moze da bude na sr-u. posto kako sam citao u hrvaskoj postoje pravila neka pravila kao da je registrovano auto, kako mi se cini da nesmijes imati protektirane gume i slicno. jel kod nas uslov da moras imati registrovano auto ili ne?
|
|
| 02-01-2005 05:24 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
jel kod nas uslov da moras imati registrovano auto ili ne?
Naravno da jeste.
|
|
| 02-01-2005 05:28 PM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
negdje sam citao taj pravilnik(ako se nevaram).....pa dajte ljudima da ga procitaju, jer neka pitanja se suvisno postavljaju.
|
|
| 02-01-2005 11:03 PM |
|
 |
chimera
Posting Freak

Status:
|
Street race po osnovi pogona je sranje. Ne u BiH nego i svugdje u svijetu.
Razloga je toliko da ih je glupo nabrajati, ali sama pomisao da 2000ccm i 6000 idu u istu klasu a to mogu biti recimo Honda S2000 i MB SL 600! Nije realno zar ne? Jer koliko god tunirao hondu, Mercedes ima i samom starzu veci potencijal i samim tim i ogromnu prednost.I Formula 1 i svi sportovi na svijetu imaju pravila tako ima i Street race!
Bracket racing koji je uveden i u HR je americki izum jer jednostavno nisu imali drugo rjesenje. Zbog Vipera sa 8000 kubika, nosom, turbom i cim sve ne...pa su napravili na vrijeme. Sto opet ne moraju dva auta ni startat nego samo jedan, i koji napravi najbolje vrijeme na cijelom dogadjaju je i pobjednik.
A po pogonima je stvarno sega, jer kad bi se bivsa juga sabrala nema ni jedno auto koje ide 11 sec...ne znam ima li i ispod 12. I u svijetu nema puno takvih auta, pa se lokalna i regionalna natjecanja rade po kubicima sa nekim umnoskom za turbo i NOS.
A recimo ovo sto ce biti u Belgiji u junu je vec nesto drugo jer ce se tu skupiti ljudi i auta koji se godinama pripremaju za takvo nesto.
I opet mislim da je zbog velcine samog dogadjaja uradjena ovakva podjela.Jer nece dolaziti entuzijasti, nego vecinom tunerske kuce. Pogledaj listu pa ces odma skontat po broju reklama na autu, ko je ko...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 02-02-2005 06:47 AM |
|
 |
|
|