|
kako idu klase sr-a
|
| Author |
Message |
emir7
Member

Group: Registered
Status:
|
kako idu klase sr-a
zanima me kako idu klase na sr-u u bih. Bio sam na utrci u osjeku dok je bilo kod njih po starim pravilima to jest po kubikazi.ako je i u bih po kubikazi kako onda to ide, jel se gleda saobracajna ili sta vec. sta ako je glava od 1.8 16v a blok od 1.6 koja je to klasa. pozdrav
|
|
| 01-29-2005 09:13 PM |
|
|
DYNO
Senior Member

Status:
|
klase su sledece:
1> Prednji Pogon
2>Zadnji Pogon
3>4x4
sve ostalo je isprdjivanje kao i SR scena u bih
Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
|
|
| 01-29-2005 09:23 PM |
|
 |
Cile
Member
![*]() ![*]()
Group:
Status:
|
Kako gdje ....
Mi se drzimo kubikaze ... i mislim da nece biti promijena!
:) :) :)
|
|
| 01-30-2005 02:09 AM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Klase po kubikazi to je logicno i ispravno.
|
|
| 01-30-2005 06:28 AM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
Re: kako idu klase sr-a
zanima me kako idu klase na sr-u u bih. Bio sam na utrci u osjeku dok je bilo kod njih po starim pravilima to jest po kubikazi.ako je i u bih po kubikazi kako onda to ide, jel se gleda saobracajna ili sta vec. sta ako je glava od 1.8 16v a blok od 1.6 koja je to klasa. pozdrav
Pa zavisi, obicno kad tako nesto modificiras, obicno znas rezultat... e, ako znas rezultat te konverzije, znas i u koju klasu spadas...
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 01-30-2005 08:47 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
klase su sledece:
1> Prednji Pogon
2>Zadnji Pogon
3>4x4
Bas pametno.. Trebaju svakog ko se trka sa Golfom GTI staviti da se trka s jednim M3, i stvarno ce biti neizvjesna utrka... A pogotovo ce biti tesko zakljuciti ko ce biti pobjednik na takvom raceu.
|
|
| 01-30-2005 01:30 PM |
|
|
emir7
Member

Status:
|
pa kad uzimaju m3 sa gsi - om sto nebi onda i sa gti-om. salim se naravno, al bila je ganja u osijeku kad je bio onaj nidal sa golfom, nemam pojma koji je motor u golfu i 3 puta je start ponavljan i na kraju ga je cjepno m3. Kod nas je u gradu bila prica odma kako je golf uzeo m3 i kako je to bilo nastimano al haj nejse, odosmo van teme pozdrav
|
|
| 01-30-2005 02:33 PM |
|
 |
MAZAMALI
Senior Member

Status:
|
klase su sledece:
1> Prednji Pogon
2>Zadnji Pogon
3>4x4
da ti nesto otvoreno kazem DE NE SERI VISE PAMETNI::: ODI TI PA OVDE NAPRAVI SR KAD SI TAKO PAMETAN
http://www.amknitro.com
|
|
| 01-30-2005 03:03 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
pa kad uzimaju m3 sa gsi - om sto nebi onda i sa gti-om. salim se naravno, al bila je ganja u osijeku kad je bio onaj nidal sa golfom, nemam pojma koji je motor u golfu i 3 puta je start ponavljan i na kraju ga je cjepno m3. Kod nas je u gradu bila prica odma kako je golf uzeo m3 i kako je to bilo nastimano al haj nejse, odosmo van teme  pozdrav
Hehe ma dobro mozda nisam napravio dobru usporedbu.
Gledaj to ovako, npr dodje neki frajer (lovator neki) sa nekom zvijeri kojoj nijedan auto u BiH ne moze nista, i sad zar nije smjesno taj auto staviti da se trka sa npr autom od 100 konja samo zato sto imaju isti pogon.
Nije ovo Europa gdje ima 100 auta sa preko 400 konja pa da se ne prave klase po kubikazi.
|
|
| 01-30-2005 03:41 PM |
|
 |
DYNO
Senior Member

Status:
|
klase su sledece:
1> Prednji Pogon
2>Zadnji Pogon
3>4x4
da ti nesto otvoreno kazem DE NE SERI VISE PAMETNI::: ODI TI PA OVDE NAPRAVI SR KAD SI TAKO PAMETAN
pa druze ne mozes bez kurca u svatove...ja ti samo kazem koje su klase u svetu a ti se ljuti koliko hoces a osim toga zato se i zove STreeT RaCe jer nema nekih pravila posebnih ...ko je brzi brzi je...al ti to ne kontas
Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
|
|
| 01-30-2005 04:18 PM |
|
 |
|
|