ma sve ove zastite bar je moje misljenje i nisu tako dobre vec lopov kada vidi lupam audija sa mult, alarmom itd, promisli da potrazi slicnog audija al bez tih zastita ili samo sa jednom ili ili..
ma sve ove zastite bar je moje misljenje i nisu tako dobre vec lopov kada vidi lupam audija sa mult, alarmom itd, promisli da potrazi slicnog audija al bez tih zastita ili samo sa jednom ili ili..
Upravo tako,najmanje sto se moze uciniti za svoj auto je neka zastita sto lopova ne prvi pogled odbija pa kolko tolko.Najbolje zastita je alarm+mehanicka zastita.
Upravo tako,najmanje sto se moze uciniti za svoj auto je neka zastita sto lopova ne prvi pogled odbija pa kolko tolko.Najbolje zastita je alarm+mehanicka zastita.
A jos bolja je fizicka zastita, dakle parking koji se cuva, tj. mjesto gdje ti auto najvise stoji, recimo umjesto da ga parkiras ispred zgrade, bolje placati parking na kojem ga mozes otkljucanog ostaviti da ga niko ni ne pogleda...
RE: KAKO JEFTINO I EFIKASNO ZASTITI VOZILO OD KRAĐE?
Nejjeftinija zastita su nalepnice! Jednom ortaku su vise puta pokusavali da obiju auto i razbijali stakla i razvaljivali bravu, ali nisu uspeli da odvezu auto jer je imao zeder. Onda je stavio nalepnicu da ima zastitu i vise nije imao problema.
Mislim da ako hoce da ga ukradu nestece, pa da imas lava na zadnjem sjedistu, nestace i on a boga mi i tvoje auto.. . tako da su sve prevelike rasprave bespotrebne.. !!!
r3! Wrote:
Mislim da ako hoce da ga ukradu nestece, pa da imas lava na zadnjem sjedistu, nestace i on a boga mi i tvoje auto.. . tako da su sve prevelike rasprave bespotrebne.. !!!
Tu jesi upravu ali tako ne treba razmisljati i ne treba se predavati naj manje sto mozes uraditi za svoj auto je da ga zastits.Alarm+mehanicka blokada je super zastita i mislim da predstavlja veliku prepreku za svakog lopova.
ja se slazem nekada se ne kradu samo automobili vec ti maznau npr. haubu far neki dio sa motora,sto se mojoj kolegici sa posla dogodilo,a da je imala alarm kada su joj razbili staklo pobjegli bi ili bi odmah odustali od njega,ima raznih vrsta kradja od cijeloga auta pa do samo dijelova.