Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
KAKO JEFTINO I EFIKASNO ZASTITI VOZILO OD KRAĐE?
Author Message
Gazija_80
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: KAKO JEFTINO I EFIKASNO ZASTITI VOZILO OD KRAĐE?

Najbolja zastita protiv kradje je: kalasnjikov ili pistolj!!
100% sigurno..
Prosle godine moj rodjak doso iz AT za Bajram kuci(nije bitno sada gdje), i ujutro kada je poso u dzamiju, vidi da su mu ukrali ispred prozora Passat-a karavana...bilo proslo..nikad nista vise nije cuo za njega..Tip sebi kupi Audi-a A4, i opet dodje kuci (u bih) i dok je bio u gradu, primijetio da ga kroz grad prati bijeli Golf 3, gdje god ovaj parkira, ovi prodju i parkiraju par metara posle i tako sve dok je ovaj bio u gradu.Covjek krene kuci i primijeti da ga i dalje prate, voze 100-injak metara iza, ili par auta iza njega...Policiju nije htjeo da obavijesti, jer zna da su i oni govna i da bez njih to nemoze da ide...i da od te ljubavi nema nista.
Tip ostavi to vece auto ispred kuce, pogasi svjetla i legne na balkon i u ruci kalasnjikov(koji mu je jos ostao od rata)i ceko..nesto posle 3 ujutro, momci dosli u dvoriste i tamam poceli da "rade svoj poso", ovaj ustane i raspali rafal po njihovom autu i za njima...nije nikoga ubio(nije mu ni bio cilj) niti ranio..ovi otisli u P.M...i odsad mu auto uvijek odkljucano u dvoristu..jos niko nije doso da krade..
eh tako i treba..oruzje u kuci..i njegov zivot nije nista vrijedniji od moga...raspali brale, pa da vidis kako se pelene pune govnima!!!

07-24-2007 11:11 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Izemdzu moje kuce i dzamije ima sokak, i izlaze momci iz dzamije i ovaj jedan krenuo u sokak gdje je parkirao svoj skuter, kad tamo na skuteru sjedi drugi mladic i posto ga nije uspio upaliti, okrenuo je skuter prema glavnoj ulici i odguruje se nogama. Ja licno gledao. Ovaj mladic ciji je bio skuter bio je jos sa rajom i sad stao nemoze da vjeruje. Kad je dosao do sebe drekne se na ovoga: Sta radis na motoru. Ovaj mrtav hladan stade i pita ga : Sto, sta je, jel tvoj.
Joj kad su ga zaganjali niz ulicu...

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
07-24-2007 01:46 PM
Gazija_80
Junior Member
**

Lage- alijas240Z Wrote:
Izemdzu moje kuce i dzamije ima sokak, i izlaze momci iz dzamije i ovaj jedan krenuo u sokak gdje je parkirao svoj skuter, kad tamo na skuteru sjedi drugi mladic i posto ga nije uspio upaliti, okrenuo je skuter prema glavnoj ulici i odguruje se nogama. Ja licno gledao. Ovaj mladic ciji je bio skuter bio je jos sa rajom i sad stao nemoze da vjeruje. Kad je dosao do sebe drekne se na ovoga: Sta radis na motoru. Ovaj mrtav hladan stade i pita ga : Sto, sta je, jel tvoj.
Joj kad su ga zaganjali niz ulicu...

Pa jesul pale vaspitne??
ja bi mu majcino mlijeko iscijedio..zato sam ja sebi fino izvadio oruzani list i pistolj u auto...sta znas..

07-24-2007 02:37 PM
Lage- alijas240Z
Posting Freak

...neznam, otrcali su za njim niz strmu ulicu, nisam vala toliki mahalac da idem za njima...

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
07-24-2007 02:57 PM
SRebra_Ze
Junior Member
**

Mislim da je najjeftinija zastita od kradje sistem flasa!

To vam je ono kad gorivo za napajanje motora crpite iz flase koja se nalazi iza vozacevog sjedista. I svaki put kada ostavite auto negdje izvan vidokruga ponesete flasu sa sobom. Nema teorije da ga iko ukrade! Jedino da ga odslepaju, al to bi podiglo vec previse buke i galame da bi lopovi morali biti primjeceni!!!

Hhehehe.

10-18-2007 03:14 PM
poKle
Senior Member

eh to, s gorivom, ja sam cuo pricu, covjek(sada je Rahmetli) trebao da dodje na kosevo u bolnicu na 20-30 dana, imao golf3, prepao se, mozda ga neko proba obit, a stojat ce 20 dana, i izvadi mu benzin sav i ostavi ga.
za nekoliko dana jave mu, nasli su ga 20m dalje niz cestu
valjda malo upalio sto je bilo u sistemu i ugasio se.
------------------------
alarm s pagerom je zakon, u dosta slucajeva.
teoretski, kazem. nisam to jos vidio ni probao, kazu domet 1,5km

ili onaj alarm s SMS-om
----
a najrealnija zastita je kasko, jest skupo, 1500-2500KM godisnje, zavisi koja vrijednost
al mozes mirno spavati

This post was last modified: 10-18-2007 07:50 PM by poKle.

10-18-2007 07:48 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
SRebra_Ze
Junior Member
**

Kasko jes dobar. Samo je kvaka u tome sto nemozes osigurati kasko sva vozila. Ima neka starosna granica ( neznam tacno koja )

Tema je KAKO JEFTINO I EFIKASNO ZASTITI VOZILO OD KRAĐE? a ti alarmi sa SMS-om su skupi ko djavo.

This post was last modified: 10-19-2007 04:56 AM by SRebra_Ze.

10-19-2007 04:55 AM
poKle
Senior Member

3god staro za leasing, pa valjda i za kasko, jer je kasko obavezan uz leasing...

10-21-2007 05:00 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
nigrutin
Member

hahahaha al me nasmijavate mom didi su krali tri puta auto jednom golfa tricu pa nakon par godina 4 a i nedavno 5 su pokusali a ja se nesikiram za svoje uzeo sam golfa 2 koji i nije bas onako lijep za pogledat (sa jedne strane je samo onako presprican nabrzake poslije peglanja,malo sam g udario sa strane) a i kas sam stavio onako bezveze (jest mp3) al ko da ga je kamenko palio nekako je u raspadu pa kome se sta svidi na auto neka nosi i prodjem ja ispred kafica niko me ni negleda ja sam miran a slusa me bogami neki dan sam vozio u njemu 8 vreca cementa po 50 kg i ide ko zmaj (sve sto kosta preko 5000KM lahko se ispari)

03-23-2008 04:52 PM
poKle
Senior Member

Eh da jedna pricica:
Ukrali covjeku auto u Konjicu prije 10god, Golfa 2, i prije par dana ga nasli u Sarajevu kad` ga je neko htio registrovat` i vratili mu ga, znaci nakon 10god...Bio u RS-u...
hahahahah

This post was last modified: 03-23-2008 11:24 PM by poKle.

03-23-2008 11:23 PM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Krađa vozila iceman ze 263 36,511 03-23-2008 05:05 PM
Last Post: nigrutin
  Prvi centar u BiH za zastitu vozila od kradje -dene- 30 6,321 03-13-2007 11:27 PM
Last Post: Oggey
  Najbolja zastita od kradje coach 0 1,149 07-02-2006 05:56 PM
Last Post: coach

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: