|
KAKO JEFTINO I EFIKASNO ZASTITI VOZILO OD KRAĐE?
|
| Author |
Message |
-dene-
Member

Group: Registered
Status:
|
KAKO JEFTINO I EFIKASNO ZASTITI VOZILO OD KRAĐE?
Graviranje oznaka na staklima automobila predstavlja veliki problem za lopova.Jer gravirano vozilo tesko je sakriti,lahko se pronalazi odnosno rizicno je za krađu sto lopove odbija u prvom momentu.
|
|
| 11-18-2005 09:27 PM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Zar je problem zamjeniti stakla?
Man maximum Machine minimum
|
|
| 11-18-2005 10:09 PM |
|
 |
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Problem su oznake(fabricke) na staklima, prvenstveno mislim tu na godinu proizvodnje.
Premda na kraju krajeva ni to nije problem.
Ko hoce ukrast neko auto, one ce ga i ukrast...
|
|
| 11-18-2005 10:12 PM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Problem su oznake(fabricke) na staklima, prvenstveno mislim tu na godinu proizvodnje.
Pa kako da ja onda zamjenim svoje puknuto staklo??? Moram li ga uzeti od autorizovanog dealera?
Man maximum Machine minimum
|
|
| 11-18-2005 10:17 PM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
Zar je problem zamjeniti stakla?
Stakla su skupa i komplikovana za zamjeniti tako da su mu se to ne isplati mjenjati svaki put sto ga odmah odbija.
|
|
| 11-19-2005 09:55 AM |
|
|
iceman ze
Senior Member

Status:
|
e sad najbolje je otkljucati auto, ostaviti saobracajnu u njemu parkirati ga u mraku.......i pomogucnosti rezervni kljuc staviti iznad glave......svaka zastita ide nama u prilog, barem ako nista kao satisfakcija da si dao sve od sebe da ga zastitis, stvarno mi je vise muka koliko mi govore za moje auto, evo imam ga 8 mjeseci niko ga nije pogledao(mehanicka+elektonska zastita)............i najvjerovatnije cu izgravirati broj sasije na staklu, to je najvise sto mogu da ucinim za svoje auto.
|
|
| 11-19-2005 12:53 PM |
|
 |
-dene-
Member

Status:
|
e sad najbolje je otkljucati auto, ostaviti saobracajnu u njemu parkirati ga u mraku.......i pomogucnosti rezervni kljuc staviti iznad glave......svaka zastita ide nama u prilog, barem ako nista kao satisfakcija da si dao sve od sebe da ga zastitis, stvarno mi je vise muka koliko mi govore za moje auto, evo imam ga 8 mjeseci niko ga nije pogledao(mehanicka+elektonska zastita)............i najvjerovatnije cu izgravirati broj sasije na staklu, to je najvise sto mogu da ucinim za svoje auto. 
Mislim da je tvoja zastita dovoljna naravno trebas da obracas paznju gdje ostaljas auto tako da ti je uvijek na oku sto kazu.
|
|
| 11-19-2005 05:25 PM |
|
|
DYNO
Senior Member

Status:
|
Mislim da je tvoja zastita dovoljna naravno trebas da obracas paznju gdje ostaljas auto tako da ti je uvijek na oku sto kazu.
Jel zato svi parkiraju ispred kafane?
Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
|
|
| 11-20-2005 01:03 AM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Status:
Away
|
|
| 11-20-2005 09:34 AM |
|
|
-dene-
Member

Status:
|
Cesto uprate gdje se kreces sto im nekad ostavi dosta vremena,i to je problem.
|
|
| 11-22-2005 09:54 PM |
|
 |
|
|