|
Kako početi ?
|
| Author |
Message |
sj 413
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
[quote="mravojed"]Wrangler MT/R, ali zar ne reče neko baš ovde na forumu da se te gume mnogo troše po čistom putu ? ja pravim dosta kilometraže i po autoputu.. kako će to da se odrazi na vek trajanja mt/r-ovki ?
MA TI BI I JARE I PARE, kako se kaze kod nas. Ako bas zelis kompromis onda nabavi B.F. Goodrich AT-TA-KO. Izuzetno su dobre na svim podlogama osim na dubokom blatu, a i relativno dugotrajne ... izraziti "best seller" u Americi.
Sway Bar, balans stanga.. pa ni ovaj domaći naziv baš ne zvuči previše domaće [/quote
Tacno, ali je to izraz koji se kod nas upotrebljava... pravilnije bi bilo, ako vec trazis na nasem jeziku, stabilizator ovjesa.
SJ
[/b]
Real challenge and real fun = off-road pure or extreme!
|
|
| 11-19-2004 07:19 AM |
|
|
Nijazh OllllO
Junior Member

Status:
|
Kako početi?
Za sve početnike smo se potrudili i nakon dugih priprema pokrenuli:
http://www.4x4.ba/?module=138&act=more&id=568
sa materijalima, koji su do sada i biti će i ubuduće BESPLATNO objavljivani. Sada smo kompletni: teorija + praksa.
Pozdrav Nijaz
|
|
| 03-14-2005 07:00 AM |
|
 |
schnee
Junior Member

Status:
|
[quote="Nijazh OllllO"]Kako početi?
Za sve početnike smo se potrudili i nakon dugih priprema pokrenuli.../quote]
eto, ja cu samo kratko pozdraviti off roadere, a posebno nijaza
vidim da si doktorirao na nivi, hehe... nije lose....
pozdrav amiru, misi i vibi .... nadam se da se vidimo na konjuh trophy-ju
ma samo schnee :-)
|
|
| 04-02-2005 02:49 PM |
|
 |
mravojed
Junior Member

Status:
|
@Nijazh OllllO
Par puta sam pokušavao da nađem taj teoretski deo na sajtu .. ali ili mi je nešto promaklo, ili sam pogrešno razumeo ... ?
@sj 413
Stavio sam pre neki dan upravo te BFG AT-TA-KO 31x10.5. Sad još samo da nađem vremena od posla da ih provozam po prirodi..
|
|
| 04-04-2005 05:22 PM |
|
 |
Nijazh OllllO
Junior Member

Status:
|
Hvala na pozdravu Schnee, najjačoj off roaderki u Hrvatskoj a i šire.
Ujedno pozdrav ljudima iz Zagrebačkog Off road kluba, dobro došli i u naše krajeve, pa makar i virtuelno. Naravno vidimo se na nekom od susreta. Pravo da ti kažem nisam doktorirao na Nivi nego na NJIVI, neki kažu da mu ga to dođe isto.
Za našeg dobrog Mravojeda, prije svega pozdrav, dugo te nije bilo, već sam misli da si odustao od off roada
Ujeddno i odgovor ideš na lijevi link 4x4 savjetujemo, pa kad se otvori ispod toga imaš vozila i ostalo. Pod vozila imaš četiri stranice svega i svačega: korištenje vitla, dizalice, odabir guma, tehnika vožnje.......
Ma probaj malo pogledati šta ima i pod ostalim rubrikama, ne mogu se sjetiti gdje se šta nalazi. Naravno pripremamo toga još. Sretno
Pozdrav svima
Nijaz
|
|
| 04-05-2005 07:45 AM |
|
 |
mravojed
Junior Member

Status:
|
Daleko sam ja od odustajanja (-: Nego je trebalo raditi i zaraditi te gume.. nisu nimalo jeftine 
Sad sam pregledao malo taj link.. Odlicno! Ne znam kako mi je to ranije promaklo ? .. Samo cu morati malo da obnovim svoj slovenački
|
|
| 04-05-2005 04:54 PM |
|
|
|
|