|
Kako se postaje instruktor?
|
| Author |
Message |
Dog_Father
Member

Group: Registered
Status:
|
Kako se postaje instruktor?
Znaci kako se postaje instuktor u auto skoli? Znam da ima neki drzavni ali nisam informiran.
Koji su uslovi? Jel' se mora imati sve kategorije polozeno da bi bio instruktor?
Gdje se to polaze (pretpostavljam saobracajni fakultet)? Da li se mora imati zavrsena srednja saobracajna?
Sve ovo konkretno me interesuje za Sarajevo. Hvala
Mazda owner/Honda Lover/Acura Dreamer
This post was last modified: 03-26-2007 11:02 PM by Dog_Father.
|
|
| 03-26-2007 10:59 PM |
|
|
emirEX_sa
Junior Member

Status:
|
RE: Kako se postaje instruktor?
za instruktora ti treba 2 godine radnog iskustva za kategoriju koju namjeravas obucavati. polazu se neki ispiti ja mislim da je to nekih 4-5 predmeta i drzavni. na saobracajnom fakultetu se ne polaze to jer sam ja sa saobracajnog fakulteta i znao bi sigurno za to. eto toliko a ti se jos malo raspitaj. ja mislim da bi ti svaki instruktor rekao sto te interesuje
|
|
| 03-27-2007 07:02 AM |
|
 |
goran16v
Delegat

Group: Administrators
Status:
|
za instruktora ti treba 2 godine radnog iskustva za kategoriju koju namjeravas obucavati. polazu se neki ispiti ja mislim da je to nekih 4-5 predmeta i drzavni. na saobracajnom fakultetu se ne polaze to jer sam ja sa saobracajnog fakulteta i znao bi sigurno za to. eto toliko a ti se jos malo raspitaj. ja mislim da bi ti svaki instruktor rekao sto te interesuje
Mislim da se polaze pred MUP-ovo komisijom, kao i sam vozacki ispit samo vjerujem da je sastav komisije drugaciji...
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 03-27-2007 07:13 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma zaustavis prvog instruktora i covjek ti objasni...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 03-27-2007 07:57 PM |
|
 |
Dog_Father
Member

Status:
|
Mislio sam da na forumu sa ovoliko clanova ima barem jedan. Ocito nisu jos stigli do interneta.
Mazda owner/Honda Lover/Acura Dreamer
|
|
| 03-28-2007 12:15 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma mrsko im nositi laptope u autu...ali do ce i to vrijeme...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 03-28-2007 05:59 AM |
|
|
trebamiauto
Member

Status:
|
Mislio sam da na forumu sa ovoliko clanova ima barem jedan. Ocito nisu jos stigli do interneta. 
Nisu ti oni jos odmakli od 100 maraka i 2kg pecenja. Ti polozi, pa mijenjaj obicaje.
Imal` zime, Marinko?
|
|
| 03-28-2007 07:41 AM |
|
 |