|
Kalendar 2008
|
| Author |
Message |
Death_beat
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Kalendar 2008
pozdrav, jedno pitanje.
ova trka u tuzli sto ce se odrzati, jel zna neko gdje ce to biti? lokacija? koja cesta?
|
|
| 03-12-2008 08:48 PM |
|
|
josipovic
Member

Status:
|
pozdrav, jedno pitanje.
ova trka u tuzli sto ce se odrzati, jel zna neko gdje ce to biti? lokacija? koja cesta?
Najbolje bi bilo da niko i nezna gdje je jer je staza mrak.Najbolje bi bilo na njoj da se organizuje ispit spretnosti,ali sa biciklom.
|
|
| 03-13-2008 12:18 PM |
|
 |
oldman
Junior Member

Status:
|
Tebi je Miro onda najbolje da je i ne voziš. Ionako se jedna trka šampionata odbija.
|
|
| 03-14-2008 06:55 AM |
|
|
dado_gsi
Junior Member

Status:
|
Imam informaciju da se u Tuzli nevozi ta stza o kojoj Miro misli nego neka nova koja se tek asvaltira Sabe je tu informaciju dobio od Mirse
|
|
| 03-14-2008 06:46 PM |
|
 |
josipovic
Member

Status:
|
Imam informaciju da se u Tuzli nevozi ta stza o kojoj Miro misli nego neka nova koja se tek asvaltira Sabe je tu informaciju dobio od Mirse
Ajde što pojedinci sumnjaju u moju izjavu,a što ti. Ta staza se nalazi u produžetku od Mirsine kuće par kilometara prema Čeliću i start bi trebao da bude ispred škole i nadalje 2.9 km ima asvalta i tu gdje je kraj asvalta ja sam s mukom okrenuo Audija.Dalje je makadam koji bi se trebao da radi.Staza je pravo brza tako da za 2.9km sa Audijom nisam tražio 4 brzinu,nego sam vozio 2-3 najveću brzinu sam postigao nešto malo preko 100 km/sat i to samo na jednom dijelu stotinjak metara.A još da imado koji socijalni zub sigurno bi mi ispali zbog odlično ravnog asvalta.Kad smo išli voziti Taru bio je problem što ima nizbrdice 100-njak metara na 13 km,a ovde ima mnogo više na 2.5 km.Ali postavljam pitanje ko će potpisati licenciranje te staze.Ustikolina je SILVERSTON za tu stazu.
Na današnji dan garancija BIHAMKU je dostavljena samo za Ustikolinu,Vlasenicu i Cazin ostalo ne .Zadnji rok je 15.03.2008g.
|
|
| 03-14-2008 09:02 PM |
|
|
dado_gsi
Junior Member

Status:
|
Miro ja uopste ne sumnjam u tvoje izjave samo prenosim sta sam cuo iz razgovora Sabe-Mirso jer ja neznam uopste gdje je ta staza jer nisam vozio tad.Sabe ipak kaze da se vozi neka nova staza,a ako je ovako kako ti kazes Miro onda je bolje da je ta neka nova.
|
|
| 03-15-2008 10:11 PM |
|
 |
josipovic
Member

Status:
|
Miro ja uopste ne sumnjam u tvoje izjave samo prenosim sta sam cuo iz razgovora Sabe-Mirso jer ja neznam uopste gdje je ta staza jer nisam vozio tad.Sabe ipak kaze da se vozi neka nova staza,a ako je ovako kako ti kazes Miro onda je bolje da je ta neka nova.
Opet ti sa nekom dozom nevjerice.U Tuzli se samo vozila jedna staza i to ona gdje je Biliju izletio onaj tip sa Ladom,a ova nikada nije vožena a sad je u preliminarnom kalendaru dočim mala vjerovatnoća da će se voziti (nije uplaćena garancija).Podatak provjeren u BIHAMK-u.
|
|
| 03-16-2008 07:55 AM |
|
|
GMiljkovic
Junior Member

Status:
|
Zna li ko sta se vozi sigurno ove sezone?
|
|
| 03-26-2008 11:24 AM |
|
 |
cuore sportivo
Junior Member

Status:
|
znate sta.
mi trebamo ovima u bihamk-u napisati jedno pisamce i reci im koja je to razlika izmedju klasicnog rally-ja i brdskih utrka.jer cinjenice ukazuju da oni tu razliku neznaju. jer u posljedje vrijeme nase staze sve vise lice na neke seoske makadame i jos malo njima se nece moci ni traktor voziti a ne auta ili nedobog ona pokoja formulica koju imamo.
igman je prosle god.bio katastofa a ove ce biti jos gora a cisto sumnjam da ce organizatori ista uciniti da to poboljsaju.zato dragi vozaci zaboravite na slick-ove na zakucane do patosa aute nego nabavljajte gravel gume za makadama hehe
puno srece i pozdrava svima
la bellezza non basta-beauti is not enough
|
|
| 03-26-2008 05:31 PM |
|
|
Kenan
Senior Member

Status:
|