Post Reply  Post Thread 
KAMIONDJIJE
Author Message
:)
Unregistered

KAMIONDJIJE

Imam 19 godina auto sam naucio vozit 13-14-stoj! Od tad nisam nikad nigdje ogrebo auto... I u cetvrtak se vracam iz Kiseljaka prema Visokom inace vozim Audia B4 2.0B i tu noc uzmem od stare Nissana Almeru 2.0D 55KW Rolling Eyes
Laganini vozim izmedju 50 i 60 km/h... prodjem one tri cetri krivine zaredom i malo pravca pa sljedeca krivina voznja normala na mjestu suvozaca mi sjedi Cuko i nesto zareza ja sekundu spustim glavu prema njemu znaci sekundu... Vratim pogled kad ispred mene KAMION duga svjetla preso mi na traku skoro metar sjece pasa krivinu... Pobjegnem malo desno osjetim a nevidim duga me zasljepila da su mi desni tockovi na pjesku pored ceste pocnem motat ljevo zanese me i uletim u ljevu traku saltam manju i motam desni da ispravim auto mamu mu *ebem on svoje pa svoje okrene me skroz idem u unazad i onda neki cudan osjecaj kad skontam da nisam na cesti vise letio sam unazad neki 3-4 metra nabijem se na gepek pa na jednu stranu na drugu i bam na krov... Cujem cuko mi cvili sajba pucketa polako pomaknem glavom vidim mogu nije mi nista probam otvorit jedna vrata nemoze... probam druga mogu malo al nabijena pa nemogu skroz opalim nogom i otvore se skroz izadjem iz auta mogu na noge! Okrenem se oko sebe mrak mrkli uzmem cigare iz auta sjedem naslonim se na auto zapalim kad idu neki ljudi sto tu blizu zive koji su culi da se skrsilo nesto! Govore oni niko se necuje sigurno su poginuli. Hajd javim se ja kazem dobro sam oni me odvedu do kuce nazovem starog da dodje po mene! Pregledam se boli me malo desna strana ledja i posjeko malo glavu malo krvi... Nemogu da vjerujem Very Happy kolko mi je drago sto mi nije nista tolko mi zao auta Sad
Tu sam bio jos neki pola sata i otiso kuci... Poslje sam sjedio u kuci i konto prevrtanje je trajalo najvise 10-tak sekundi a kroz glavu mi je proslo najmanje 5 zadnji godina zivota pokusavo sam se sjetit barem jedne misli iz ti 10 sekundi al nisam uspio...

Auto (Zelena Almera) je na otpadu u Rajlovcu preko puta Auto otpada FAR a bice slike i na forumu. Steta je 100%

Ljudi cuvajte se kamiona...

10-30-2005 02:03 AM
Quote this message in a reply
Amer-STI
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline

Najveca opasnost na nasim cestama su ti je... kamiondjije Evil or Very Mad

10-30-2005 08:00 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

Najveca opasnost na svim cestama su nepaznja i umor, kako za kamiondzije tako za bilo koga. Sto se tice kamiondzija ja se ne mogu pozalit na njih, mislim da mnogo dobre voze, bar ti nasi, cak stavise zadovoljstvo mi ih je nekad gledat, no da ne ulazim u deta;je, zao mi je sto ti se to dogodilo, s druge strane znas kako kazu, vazno je da je glava ok, 5 kubnih metara lima se uvjek moze nadoknadit kad je glava na ramenima.

Man maximum Machine minimum
10-30-2005 11:39 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Amer-STI
Senior Member

Po meni su oni definitivno najgori vozaci. Ne kazem da neznaju voziti nego iz razloga sto nepaze i uvjek negdje zure, valjda iz razloga sto njima slabo moze sta biti u udesu sa autom, a mi uvjek bjezimo da sacuvamo auto. Naravno najvaznije da tebi i tvom suvozacu nije nista bilo.
A de mi reci jel bar stao taj sa kamionom?

10-30-2005 12:54 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
basake
Posting Freak

Manje ili vise se svi profesionalni vozaci ponasaju grubo u saobracaju. Isto tako oni prave i najvise saobracajnih prekrsaja.Oni su zato uvjezbani.

Dobro si prosao momak, moglo je biti puno gore.

10-30-2005 04:03 PM
crx
Member

Žao mi je, *ebi ga stari!!!

10-30-2005 10:48 PM
MONTOYA
Member

Kamiondjije, mislim da su svi prilicno svjesni vozaci, i prilicno dobri vozaci, ali uvijek postoji izrod i bas tebe da zadesi.....

Ma nek je ziva glava Wink

Trazim VR6 motor....
10-30-2005 11:40 PM
Kenno
Posting Freak

Status: Away

Dobro da je glava na ramenima Smile

10-31-2005 12:50 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU