|
Karting takmicari
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Karting takmicari
Obzirom da za karting u ovoj drzavi, one koje bi trebao, apsolutno ne zanima, zelim pomoci kartingasima na nacin na koji mogu.
Gledao sam jucer trku i pratim desavanja u kartingu duze vrijeme, i jako mi je zao da je takva situacija, jer u tom kartingu zaista ima takmicara koji imaju potencijala da nesto naprave u buducnosti.
Najmanje sto mogu uraditi jeste da svakom takmicaru ponaosob otvorim mini web site, na kojem ce biti sve informacije o tom takmicaru, fotogalerije, i ponuda za sponzorstva. Svaki site ce biti zasebno po uzoru na BiHFerrariklub.com (slicaj dizajn i princip postavljanja vijesti.
Tako da svaki karting takmicar moze objavljivati svoje rezultate.
Iste web stranice cemo reklamirati na PunGas.com i postaviti mali imenik karting takmicara za slucaj da neki sponzor odluci da sponzorira karting takmicara, i da ih sve moze naci na jednom mjestu.
U paket ulazi i hosting za godinu dana i tehnicka podrska PunGas.com programera.
Za karting takmicare ovo je besplatno, i sve sto trazim od njih jeste da mi se jave, i da mi dostave tekstove koji mi trebaju za pravljenje web stranica, dakle biografije, datum rodjenja, rezultati, osvojena mjesta, prijedlog sponzorstva u pisanoj formi koji bih stavio za download. itd. Takmicari ce moci postavljati i svoje vijesti i izjave nakon utrke, dakle to dobit ce kompletan web site pod domenom npr. http://www.pungas.com/imetakmicara,
Ko je zainteresovan neka mi se javi. broj tel je 061 186 194 mail edis@pungas.com
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 06-19-2006 08:27 AM |
|
|
zlatan
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Karting takmicari
Pravi potez.Jedini nacin da se izskoluju vozaci je kroz karting.Svugdje u svijetu je to nacin da se mladi nauce voziti i steknu saobracajnu kulturu.
|
|
| 06-19-2006 05:38 PM |
|
 |
d0ga
Member

Status:
|
svaka cast na trudu edise.
stfu an' work.
|
|
| 06-20-2006 12:02 AM |
|
 |
SOKOauto
Member

Status:
|
Edis je ovim dokazao da je čovjek koji ne misli samo na novac , zapravo da ima srce a nije onakav kakvim ga neki smatraju .
Svaka pohvala .
|
|
| 06-21-2006 06:53 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
a meni je zao sto ljudi u kartingu ne zele pomoci sami sebi.
Kako da im neko drugi pomogne. Eto do sada se niko nije javio!
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 06-25-2006 06:40 PM |
|
 |