Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Kartografija GPS
Author Message
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away
RE: Kartografija GPS

Evo maloprije dobio email od LG dolazi mi u ponedeljak jedan model navigacije sa kartom za nase podrucje pa cim je detaljno pogledam saljem vam informacije , a takodzer u utorak bi trebao dobit i Galebovu navigaciju sa Garminom takodzer sa nasim podrucjem , pa vidjecemo moram da se detaljno poigram usput i cijenu cu da stavimm pa ako ko bude htjeo bujrum

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
12-08-2007 10:52 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

E bravo majstore...za Limuna popust???

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
12-09-2007 10:20 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away

Naravski za mog Limunka moze sve. Samo da se ja ovih navigacija docepam pa ce mo da razradimo taktiku

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
12-09-2007 08:56 PM
basake
Posting Freak

Imam Packard Bell compaseo i zadovoljan sam.Kartografija je detaljna, toliko je detaljna da sam jednom auto polupo vozeci kroz sumu skoro 3 kilometra po makadamskom putu ne sirem od 2 m, po gudurama, uvalama,maltene  kroz siblje.Znaci putic namjenjen za traktorski sobracaj. Molio sam boga da ne ostanem u sumi.Medjutim sve se dobro zavrsilo , bahno sam cojeku u bascu, na odrediste.
Ovo se zna desiti kad se ukuca najkraci put do destinacije.A voznja najkracim putem nije uvjek isplativa ako vodi kroz sumu ili sl. Na to treba obratiti paznju.

This post was last modified: 12-11-2007 07:18 PM by basake.

12-11-2007 07:12 PM
Francuz
Senior Member

basake Wrote:
Imam Packard Bell compaseo i zadovoljan sam.Kartografija je detaljna, toliko je detaljna da sam jednom auto polupo vozeci kroz sumu skoro 3 kilometra po makadamskom putu ne sirem od 2 m, po gudurama, uvalama,maltene  kroz siblje.Znaci putic namjenjen za traktorski sobracaj. Molio sam boga da ne ostanem u sumi.Medjutim sve se dobro zavrsilo , bahno sam cojeku u bascu, na odrediste.
Ovo se zna desiti kad se ukuca najkraci put do destinacije.A voznja najkracim  putem nije uvjek isplativa ako vodi kroz sumu ili sl. Na to treba obratiti paznju.

Idi na opcije i iskljuci neasfaltirane puteve ili makadam zavisno kako se zovu na tvom GPS-u.Kada mu ubacis najkraci put ukoliko nije iskljucena gore navedena opcija ubaci ti i makadamski put u putanju Wink
Pozz

Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 660TFM
Garmin Nuvi 760T

This post was last modified: 12-11-2007 08:02 PM by Francuz.

12-11-2007 08:00 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
basake
Posting Freak

Ima opcija manuelnog iskljucivanja puteva, znaci ja trebam da odstranim  nepozeljne puteve.To je procedura aman zaman. Medjutim kad zahtjevam najbrzi put do odredista onda zaobilazi putice ali zato i relacija postaje dalja.

12-12-2007 06:28 PM
Francuz
Senior Member

Bolje 2km po asfaltu nego 1km po makadamu :p

Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 660TFM
Garmin Nuvi 760T
12-13-2007 07:26 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »