Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Kazna
Author Message
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status: Offline
RE: Kazna

MK516 Wrote:
@ Ernes
Ne sikiraj se ti paša moj, svi mi griješimo (samo ne kardinalno kao ti!) HAhahaHAHAHAhah Mr. Green

a ljudi moji sto napadate maxuma ... nije fol ba , pa sam je reko da mu je pao secer (nije jeo zadnjih pola sata) i nije mogo razmisljat sta cita i pise Rolling Eyes

manijak ne moze biti svak
07-09-2008 09:26 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MK516
BMW MOD 516

Group: Registered

Šala, mala! Ne bih ja svog jarana... Wink

Ništa me ne pitajte o BMW-u!
Ja solim pamet!
Ljudski bezobrazluk stvarno nema granica!!!

07-09-2008 09:31 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Brzi
Member

speed_racer Wrote:
Svi ste vi cool...

kako mislis svi, pa samo nekoliko ih je dalo svoje misljenje,
a ostalih preko 6 hiljada pg clanova se ne pika?

Da je priroda forsirala prednji pogon, ljudi bi hodali na rukama!
07-09-2008 11:20 PM
pajero1987
Posting Freak

Ma ja sam malo u problemima oko auta...tako da ne zamjerite mi...

Sve sto je Mirza rekao POTPISUJEM!

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
07-10-2008 06:41 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MK516
BMW MOD 516

speed_racer Wrote:
Svi ste vi cool...

Vidi, vidi što se neko nalazi prozvan i uvrijeđen. Današnja omladina...:palizaconsilla7eo::palizaconsilla7eo::palizaconsilla7eo:Image11

Ja solim pamet!

07-10-2008 07:18 AM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

Iako ne podrzavam prolaske kroz crveno i sam sebe uhvatim cesto da prodjem kroz zuto ili kasno crveno.

Ne namjerno, u smislu da hocu da prodjem kroz crveno nego zato sto kod nas niko u auto skoli nije ucio o ''bezbjednom rastojanju'', pa tako ugledam nekakvog Golfa I ili Golfa 2 kako vozi iza mene na 5 metara, iako se ja krecem 70 km/h, prilazim semaforu i pali se zuto.

Ja znam da cu sa svojim autom stati, ali mi u glavi proleti odmah onaj golf iza mene za koejg nisam siguran ni imali kocnice uopste posto tehnicki pregledi kod nas sluze samo za uzimanje para a ne za bezbjednost saobracaja.

Kakve on gume ima, kakve kocnice, i kakav je lik uopste vozac. Da li ce pripaziti kada ja kocim, a onda kontam, lik sigurno ne konta da ne moze zakociti kad ja stanem, jer da zna ne bi bio tako blizu iza mene.

U tom slucaju ja samo dodajem gas i prolazim makar i kroz crveno ali ne mislim kociti ako vidim takvog lika iza sebe.

A i svima nam, se desavalo da prolazimo kroz zuta i rana crvena cesto zbog toga sto smo umorni, ili nismo koncetrirani na voznju, ili nismo ni vidjeli semafor, ili smo ga kasno vidjeli.

S druge strane, opet treba imati u vidu i modu policajaca koji znaju cesto reci da ste prosli kroz crveno i kad niste.

A prema mom iskustvu, NAJOPASNIJE je proci cak i kroz zuto a ne crveno, tokom ranih jutarnjih sati.

Nekad je opasno i kroz zeleno proci u 5 ujutro, jer imas gomilu pijanaca, i ljudi kojima se negje zuri pa ga zbakre po 120 gradom, i prolaze kroz crvena.

U dani mi se i moze desiti da prodjem kroz zuto, ali navecer..... ili rano ujutro... nikad.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
07-10-2008 09:54 AM
pajero1987
Posting Freak

E i ti Edise odmah po Golfu...mogao si reci barem Yugo, zer ne Sky???

Ma svima se "desi"! Meni licno, prije 4 godine na Pofalicima i zaustave me na Socijalnom...JA ZNAM da je bilo ZELENO ali ne mozes ti drota ubjediti, vidio Pajero, zatamljen ja mlad...i posle par minuta raspravljanja, ja po prvi put povlacim diplomatsku akreditaciju i *ebem mu sve lazljivo...Kako mi se od tad osladila akreditacija...hahahahaa...Ali fakat ja prije stanem na zuto ili sada trepcuce zeleno nego da prodjem na crveno...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
07-10-2008 12:19 PM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

Ja vas stvarno nekontam.Meni nekad mrsko na zeleno proci a kamoli na crveno.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
07-10-2008 01:26 PM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

a, neee, Yugici su samo frontalni napadaci

Understeer is a crime - Colin McCrae
07-10-2008 01:39 PM
MK516
BMW MOD 516

Jah, desi se mnogima, ali ne na način na koji to opisa naš novi član!!!

Ja solim pamet!

07-10-2008 07:29 PM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Kazna obarhar 73 2,356 05-08-2007 10:26 PM
Last Post: bKdamir
Icon_cry kolika je kazna za... cybernck 17 659 01-21-2007 10:28 PM
Last Post: Ja_i_Moj_GTI
  KAZNA Fiesta_Boy 20 1,009 11-11-2006 02:54 PM
Last Post: BMW-E30
  KAZNA? filter 49 2,697 12-19-2005 07:20 AM
Last Post: Edis Jasarevic