Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
keeway skuteri
Author Message
struka
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: keeway skuteri

mirkan_ Wrote:
Naravski da se kvare ev jaran ima malo mjenjac ode, pa malo ode korpa i lamela, pa malo svjecica juce izbila Very Happy smijesno. Pa elektronika poludi skroz, pa ventil nece da otvara kako treba. A isto tako ocuvana... jednostavno je nekvalitetno napravljena al ide brate dragi ideeee... avion Very Happy poozzz

do da se kvari nije bas skroz tacno, zavisi od vozaca... ako ces ga prziti onda se i nemoj iznenaditi ako budes mijenjao non stop nesto..sto se tice potrosnje, kako god okrenes manje od auta trosi Very Happy
a to sto je nekvalitetan, nije istina, kvaliteta je super! barem onoliko koliko sam ja vidio i cuo... evo za 3 dana je uzimam Very Happy moja nova ljubav Wink

btw imas na youtube clip gdje lik sa rs125 prti 200 Very HappyVery HappyVery Happy

10-15-2007 11:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mirkan_
Member

Jel uzimas novu RS ili neki stariji model... ovo je 97 godina rotax 122... Nije da je nekvalitetan... nego masine odredjeni period traju i jednostavno je moras radit...

BTW Sretno sa novim bikeom... moj stize u decembru Very Happy kad je snijeg Very Happy

Peugeot 406 2.0 HDi
10-16-2007 01:35 PM
hotazmaj
Junior Member
**

Nek je sretno i dabogda ti 100 godina nju vozio i nikad ti se ne pokvarila. Sto se mene tice za koju godinu planiram uzeti neki coper, nisam ja bas za te sportske.

10-16-2007 02:46 PM
struka
Junior Member
**

mirkan_ Wrote:
Jel uzimas novu RS  ili neki stariji model... ovo je 97 godina rotax 122... Nije da je nekvalitetan... nego masine odredjeni period traju i jednostavno je moras radit...

BTW Sretno sa novim bikeom... moj stize u decembru Very Happy kad je snijeg Very Happy

2002 godiste Smile necu ga nazalost vozati puno posto su zajebane zime u mostaru, vjetar jaki puse...jedva cekam april, tad sezone pocinje Very Happy

10-17-2007 08:47 PM
poKle
Senior Member

Ova tema ima vise Lovackih, nego u lovackom drustvu "Fazan" iz Bugojna...

10-18-2007 12:03 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
poKle
Senior Member

Faya_M5 Wrote:
ok je da to radi fabrika, al ne moze se teoretski nikako povecat sa 50 na 70...to je fazon, ja nisam reko da si ti reko da auspuh poveca, vec da je nemoguce to uradit...

pa sta kit onda radi?
sad si me zbunio?
sta kako sad?

kad uzmes kit, od renomiranih proizvodjaca stajaznam malossi, top performance, dobijes klip, karike, stublinu(glavu).
klip je stvarno veci u promjeru(precniku) za mozda 0,5-1cm il se meni ucinilo, prisustvovao sam "kitenju" jednog skutera Razz

10-18-2007 12:16 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
struka
Junior Member
**

poKle Wrote:

kako mislis lovacke price? Smile mislis na ove kit-ove ili na ovo oko kvalitete i kupovine motora?

btw: ljetos sam bio u bugojnu sa peugeotom satelisom 250cc, od druga posudio... sa curom otisao do njenog tetka, mozda ga znas, Ivica se zove, voza medju ostalim Golfa keca, crni, kabriolet?!

prvi put da dodjem u bugojno, svidio mi se grad a i klima mi se svidjela Smile) ipak je to drasticna razlika, mostar 45-50 stepeni bugojno oko 30 sa onim mocnim vjetrom Smile

10-23-2007 01:59 PM
poKle
Senior Member

struka Wrote:

poKle Wrote:

kako mislis lovacke price? Smile mislis na ove kit-ove ili na ovo oko kvalitete i kupovine motora?

btw: ljetos sam bio u bugojnu sa peugeotom satelisom 250cc, od druga posudio... sa curom otisao do njenog tetka, mozda ga znas, Ivica se zove, voza medju ostalim Golfa keca, crni, kabriolet?!

prvi put da dodjem u bugojno, svidio mi se grad a i klima mi se svidjela Smile) ipak je to drasticna razlika, mostar 45-50 stepeni bugojno oko 30 sa onim mocnim vjetrom Smile

ne nego, mislim na ove price sa max brzinom i jos mnogo toga...

heh ja sam bezveze spomenuo Bugojno, nako znam da ima to L.drustvo u bugojnu i spomenem ga. Razz
hahha

10-23-2007 06:35 PM
nigrutin
Member

mene moj tomos slusa i ne zelim ga mijenjati ni za jedan novi skuter
(malo je postar 1989 godiste) mogu raditi sa njim sta hocu

02-23-2008 03:26 PM
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version