|
Kicevo 20-21.10.2007
|
| Author |
Message |
pope
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Kicevo 20-21.10.2007
sega e veke polu amater .. ovakvi sliki ni profesionalec ne vadi  bravo za oktaj.. od sega stalno ke go zemame po trki a za videata ke treba da mu najdeme drugo kamerce, mada i ne se tolku losi za prv pat 
Ne e do deteto do OPREMATA E!
POPEvski
|
|
| 10-23-2007 03:04 PM |
|
|
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Neso katastrofata go otepale mnogu ..... nema li nekoj slika ili klip od toj incident
Imam i slika i klipce samo neznam kako da gi pustam
prati mi gi na mail katz @ pungas.com
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 10-23-2007 03:06 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
sega e veke polu amater .. ovakvi sliki ni profesionalec ne vadi  bravo za oktaj.. od sega stalno ke go zemame po trki a za videata ke treba da mu najdeme drugo kamerce, mada i ne se tolku losi za prv pat 
Janosh na 4 mesta si go stail klipot + slikite se so pregolema rezolucija, pa ke mora da gi "skratam". Dovolen e link do galerijata.
Isto taka moj sovet e koga postavuvate galerija, da gi postavite najdobrite fotki, a ne site.
Na sto ke lici ja da gi postavam site moi 700 komada?!?!??!
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 10-23-2007 03:09 PM |
|
 |
oli cult
Junior Member

Status:
|
Neso katastrofata go otepale mnogu ..... nema li nekoj slika ili klip od toj incident
Slikite mi se po 1.5 MB, a klipceto 32 MB.
Moram da gi namalam prvo pa da ti gi pustam.
|
|
| 10-23-2007 03:09 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Jas uste na start go pominav Tose, koj malku pokasno trgna na semaforot i eden krug skoro paralelno zaedno vozevme, da za vo prviot krug ja iskoristi nasata mesanica Topuz koj mu se butna vo dvete desni, pa se zalepi za mene. mi pravese pritisok i bese odma pozadi mene nekolku kruga, no nabro izleta. Se pustiv po Jacev i za nekoj krug go stignav, pa pruzivme odlicna borba i za nas dvajcata pa i za publikata. Nekolku krugovi mi izbacuvase menjacot od 2-ra na dvete levi pa izgleda i iskriviv ventili, pa motorceto si se OPUSTI malku i . . . . ODLICNA TRKA!
Cestitki za odlicnata trka.
Podnesov prigovor po odnos na startuvanjeto na Nake od 3-ta pozicija, no na steta na glavniot sudija a ne na vozacot bidejki, NEPOSTENO I BESPOTREBNO e kazna za Nake po trkata, koj istiot mozese da zavrsi POVTORNO na treta pozicija i da staruvase kako sto trebase OD POSLEDNATA STARTNA POZICIJA ( kako sto bese primerot so Ljubo )
Kako mislis neposteno??
Nake pomina 10 koli na zolti znaminja, sto e nedopustlivo (ti mislis toa e posteno). Sudiite moraa da reagiraat vo vakov slucaj.
Vo pravo si deka trebase da startuva od pozadi.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 10-23-2007 03:15 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Slikite mi se po 1.5 MB, a klipceto 32 MB.
Moram da gi namalam prvo pa da ti gi pustam.
Namali gi slikite, a klipceto mozes da go zakacis na youtube, vakvo kakvo e (normalno ako imas brz internet).
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 10-23-2007 03:16 PM |
|
|
Glauc
Senior Member

Status:
|
Podnesov prigovor po odnos na startuvanjeto na Nake od 3-ta pozicija, no na steta na glavniot sudija a ne na vozacot bidejki, NEPOSTENO I BESPOTREBNO e kazna za Nake po trkata, koj istiot mozese da zavrsi POVTORNO na treta pozicija i da staruvase kako sto trebase OD POSLEDNATA STARTNA POZICIJA ( kako sto bese primerot so Ljubo )
Vaka znaci jas bev glaven sudija i primetiv deka zastanaa vo boks masinski i janos no ne primetiv deka zastana nako i javiv do site sudii ako nekoe vozilo prestignuva na zolti znaminja da mi prijavat no nieden ne se oglasi i pope nemozam jas da donesam odluka neposredno pred samiot start samo vrz baza na tvoja izjava a ti si mu direkten konkurent tocno e deka reagirase kaj eden od sudiite i tocno e deka jas ja odbiv taa primedba ako mislis deka sum te ostetil slobodno mozes da se zalis do instituciite .....
2 FAST 4 YOU
|
|
| 10-23-2007 05:38 PM |
|
 |
Vetre
Member

Status:
|
Janosh na 4 mesta si go stail klipot + slikite se so pregolema rezolucija, pa ke mora da gi "skratam". Dovolen e link do galerijata.
Isto taka moj sovet e koga postavuvate galerija, da gi postavite najdobrite fotki, a ne site.
Na sto ke lici ja da gi postavam site moi 700 komada?!?!??!
Katz e vo pravo, privatnite sliki cuvajte si gi za vas si se znae sto si e za vo galerija od trkata
|
|
| 10-23-2007 07:10 PM |
|
 |
MJanosh
Senior Member

Status:
|
tie se sliki na amknk, ovde staviv link za koj saka da gi vidi.. koj neke neka ne gi gleda
I'L BEAT YA IN REVERSE!!! :)
|
|
| 10-23-2007 07:33 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Ne zborime cii se.
Ednostavno se so pregolema rezolucija, a ima lugje sto se na dial-up + odi vo pravila na forum da vidis kolku e max sirina.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 10-23-2007 07:37 PM |
|
 |
|
|