Post Reply  Post Thread 
Kimi zagubio Corvettu
Author Message
jasnaF1
Member

Group: Registered
Status: Offline
Icon_rolleyes  Kimi zagubio Corvettu

Iako je nedavno na aukciji izbrojao 200.000 eura za Chevrolet Corvette, Kimi Raikkonen vidio je svoj novi auto svega jedanput, a što je najgore nema pojma gdje se auto nalazi. Okruglo 200.000 eura iskeširao je aktualni Svjetski prvak u Formuli 1, Finac Kimi Raikkonen za Chevrolet Corvette iz 1974. godine čija je vlasnica bila glumica Sharon Stone.
Aukcija na kojoj je automobil prodan organizirana je dan prije utrke Formule 1 u Monaku, a sredstva prikupljena na aukciji uplaćena su na račun zaklade Eltona Johna za borbu protiv AIDS-a. Kimijeva nova igračka (pritom, naravno, mislimo na Corvettu, a ne njenu bivšu vlasnicu) prešla je svega 10-ak kilometara i nalazi se (valjda i dalje) u Los Angelesu, a iako je od aukcije prošlo dva mjeseca, Kimi nema nikakve informacije o autu, a niti nema pojma kod koga i gdje se auto nalazi. "Nisam ga još dobio. Iskreno, ne znam gdje se auto nalazi, a niti dali ga ja moram pokupiti ili će mi ga poslati", rekao je Kimi u razgovoru za njemački Auto Motor und Sport.

Kimi se ne uzbuđuje pretjerano oko gubitka utrka, a što će se tek onda uzbuđivati oko automobila kojeg je kako sam kaže kupio ne zato što ga je želio, već iz humanitarnih razloga. Scenic

P.S. ja se iskreno nadam da ce mi pokloniti ovaj bibiDriving zato necu jos da kupujem auto,hahahhahaa

Attached File(s) Thumbnail(s)

malo bogatasa posjeduje svoju imovinu-imovina njih posjeduje!
08-20-2008 12:54 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
poKle
Senior Member

RE: Kimi zagubio Corvettu

Puno trosi taj djavo Razz Nije to za BiH, zemlju sa najskupljim cijenama goriva u regionu, trenutno...

08-20-2008 07:57 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
jasnaF1
Member

RE: Kimi zagubio Corvettu

poKle Wrote:
Puno trosi taj djavo Razz Nije to za BiH, zemlju sa najskupljim cijenama goriva u regionu, trenutno...

heheheheh ma znam al da ga samo gledaaaammmm Yupi3tiYupi3tiYupi3ti
salim se al pravo mi mocno djeluje

malo bogatasa posjeduje svoju imovinu-imovina njih posjeduje!
08-21-2008 09:44 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Kimi vs. Montoya 1:0 Kimi 20 1,842 02-12-2005 07:19 PM
Last Post: dkisic6
  Kimi na testiranjima - slike Kimi 0 336 01-13-2004 07:45 PM
Last Post: Kimi
  Sretan Božić želi vam Kimi! Kimi 2 284 12-22-2003 05:46 PM
Last Post: Hakkinen01
  Kimi ili David ?! Hakkinen01 29 877 12-18-2003 03:35 PM
Last Post: Hakkinen01
  Kimi finski vozač godine Kimi 4 252 12-02-2003 05:56 PM