Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 [2] 3 4 5 Next > Last »
Klipcinja
Author Message
MJanosh
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: Klipcinja

ALONSO NA Nordschleife vo megane standard i malce drustvo ConfusedShockedLaughing

p.s. DA!, crveniot golf go vozi zensko! ahahahhah

DOWNLOAD from rapidshare: (20MB) : CLIK OVDE!

I'L BEAT YA IN REVERSE!!! :)

This post was last modified: 05-11-2006 06:15 PM by MJanosh.

05-11-2006 06:12 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MJanosh
Senior Member

10-18-2006 03:53 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MJanosh
Senior Member

eve nesto interesno i dobro napreveno Smile

http://video.google.com/videoplay?docid=...1974&hl=en

This post was last modified: 05-31-2007 04:57 PM by MJanosh.

05-31-2007 04:53 PM
MJanosh
Senior Member

nemase nesto posebno na youtube.com vo vrska so nacionalna klasa filmot.. pa se resiv da napravam 7 minutno highlights video Yupi3ti

uzivajte... Winner_first_h4h

06-03-2007 12:13 AM
MJanosh
Senior Member

SE BARA
nekakvo video od prvata skopje krug trka

ima li nekoj ?

06-07-2007 10:30 PM
k.k.
Member

imam video, ali e na video kaseta, i ne znam kako moze da se napravi elektronska verzija od nego.

15 min. Skopje-krug 1996 godina (na trkata se vozea Tico i 106 cup) ako e toa taa trka koja sto ja baras.

06-08-2007 10:09 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MJanosh
Senior Member

ne znam koga bila prvata trka i do sega vo opste ne mi ni teknalo da se rasprasam .. ne znam zosto .. no kako i da e eve sega mi tekna pa mozeme i da napravime posebna stranica na forumov samo za toa .. mozebi ke se najde nekoj od postarive vozaci ili nekoj sto bil na trkata pa ke kaze nekoja prikazna ... cisto kolku da se vratat malce sekavanjata i da se slusne i doznae nesto sto eve jas ne go znam

a za toa od vhs kaseta vo dvd/divx e lesno .. Wink

06-08-2007 03:45 PM
MJanosh
Senior Member

pozdrav do katz Smile

This post was last modified: 06-08-2007 03:45 PM by MJanosh.

06-08-2007 03:45 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

Prvata kruzna trka vo SK za MK sampionat e vozena na 3.11.1996.

Imase gosti i od stranstvo, a vekje na treningot Rumen Dunev (Toyota Celica) imase rolanje na krov. Se istumba na sikanata kaj MTV. Normalno posle toa ne nastapi na trkata.

Inaku vo N-ce imase interesna borba, Cure imase najgolemi sansi da ja odbrani titulata, ama otpadna rano od borbata za podium i zavrsi kako 7. Plasmanot bese Dizna, Turcin, Sammy (koga se brkaa so Toske), Orce, Stevo... So ovaa pobeda vo svojata debi sezona Dizna stigna do svojata prva titula so bod prednost. Tret u konecen plasman bese Cobe.

Vo vtorata trka vozea zaedno A-1300 i H-1600 (10+7=17 vozila).
Imase mnogu otkazuvanja: Oga, Krle, Tasoti-Malec (se izvtre na krov na izlez od parking), Marko, Taki (site vo A-1300) + Sime Bugar vo hobi.
Topurko go prati Skender da bere ruzi nasred bulevar i ke ostane zapisan kako prv vozac kaj nas sto dobil crno zname.
Pobednik vo pomalata klasa bese Kodosot koj prv nastapi so P106 so koe posle stana sampion, pa posle go vozea i Tose, Limun, Topuz. So pobedata mu napravi usluga na Ljape (swift-edinstven dosega koj u debi sezona bil sampion i na brdo i na krug) koj stana sampion zatoa sto imase plasman na site 3 trki. Vicesampion stana vtoroplasiraniot Bobi Roma (swift).
Vo hobi vidovme edno vozenje koe dolgo ke se pameti. Deljo (yugo) posle startot padna na krajot od kolonata, ama od krug vo krug gi minuvase vozacite od dvete klasi za pred kraj da go pomine i Bagi (golf) i vo golem stil da ja osvoi svojata edinstvena titula na kruzni pateki.

Vo tretata divizija vozea zaedno N-2000 i N/A+2000.
Iki (astra) ne dozvoli iznenaduvanje i posle kiksot vo Gevgelija (udri vo sahta i edvaj zavrsi kako 4.) ubedlivo pobedi pred Vule (klio) i Pozar (zx). Na krajot bidejki Iki i Vule imaa po 50 poeni, za titulata odlucija 2 pobedi na Iki.
Vo pogolemata klasa se ocekuvase Salka (siera) lesno da ja osvoi titulata, ama ne uspea da zavrsi, kako i Mile Morz (vtoriot do taa trka), pa na krajot Vito (golf) so pobedata stigna do titulata.

Posle sleduvase P106 kup. I pred pocetokot bese recisi poznato deka Kodos ke e sampino samo trebase da zavrsi. Kolku sto se sekjavam duri i sokce si piese u kola. Zavrsi kako 5. od 7.
Napred za prvo mesto se borea Skender i Deljo.
Kolku sto se sekjavam i dvajcata imaa rolanje za 360' na istata sikana kako i Dunev, ama prodolzija. Skender pobedi pred Ljape i Dragi. Vo kupot plasmanot bese Kodos, Deljo, Deni K.

Na kraj sto da kazam osven - Toa bea vreminja.

Attached File(s) Thumbnail(s)

Forever #1

Igor Savic - Gonza
06-08-2007 04:33 PM
MJanosh
Senior Member

fala za iscrpniot izveshtaj Smile

haha .. samanta na slikata Very Happy

06-08-2007 07:50 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: