|
Ko ce na BIH 402 kup
|
| Author |
Message |
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Ko ce na BIH 402 kup
TO BIH I JA ZELIO,DA BUDE KAKO TREBA.
SRETNO
malo pregledaj street race, bilo je prosle godine i dobrih street raceova
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 02-14-2006 03:33 PM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
Update :
Vladimir (SRC Banja Luka)
Sike (SRC Banja Luka)
esso_sa (AMK PUN GAS)
zozon (AMK PUN GAS)
dottore (SRC Banja Luka)
Kostur (AMK Nitro)
Procesor (SRC Banja Luka)
hondagirl (AMK PUN GAS)
crx (AMK PUN GAS)
Hrka (SRC Banja Luka)
Clio RS (AMK Nitro)
Jode (SRC Banja Luka)
schmidt (SRC Banja Luka)
Hehehe, eto sad ispravka kako treba Do Mostara cemo bit zvanicni i na papiru 
Prosle godine sam se takmicio u Mostaru i odmah u startu me zapao "olaksani" Clio Sport koji me otpuhao ko svraku i tako ugasio sve moje nade da postignem neki rezultat....
Nova pravila mi puno vise odgovaraju jer ce biti manja sansa da mi se desi scenario iz gore navedenog txta... Planiram voziti na svim trkama, sa svojim autom onakvim kakvim jeste ! Setup auta zvani : svakodnevnica
Naravno, ako bude zdravlja i para.... 
Da nije Clio mozda bio crveni i imao je puno reklama po sebi?
To je Hansov Clio kojeg spominjes. Ja sam se takmicio sa crnim Cliom novije generacije a clan je "AK Brzina"
|
|
| 02-14-2006 03:53 PM |
|
 |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
Pa ovako posto se pomalo prica premjesta na raspravu o kvaliteti takmicenja da pojasnimo neke detalje:
Trke koje ce ove godine organizovati AMK Nitro, AK Gradiska i SRC Banja Luka ce biti organizovane na dosadasnjim iskustvima klubova sa tendencijom na otklanjanju svih dosad uocenih nedostataka.
Takmicenje je odlukom navedenih klubova nazvano "BiH 402 CUP" i bice odovano za generalni plasman.
Klase i bodovanje su rasporedjene po vremenima!!
U toku je nabavka najsavremenije mijerne grupe sa pravim SR semaforom ukjucujuci senzore prestupa uz najpreciznije odvojeno mjerenje vremena vozila!!
Ulazemo maksimalne napore u vezi prikupljanja novcanih sredstava za obezbjedjivanje dostojnih nagrada za pojedine trke i generalu......
Ocekujemo maksimalan odziv kolega takmicara iz Hrvatske i Srbije jer cemo i mi ici na njihove trke!!
Dakle cista pravila (po vremenima) i maksimalna ozbiljnost i zalaganje organizatora = kvalitetno i uspjesno takmicenje!!!
DOBRO NAM DOSLI
Bozo Erak
Predsjednik SRC Banja Luka
|
|
| 02-14-2006 03:54 PM |
|
 |
sreten
Junior Member

Status:
|
|
| 02-14-2006 06:13 PM |
|
 |
Clio RS
Member

Status:
|
Prosle godine sam se takmicio u Mostaru i odmah u startu me zapao "olaksani" Clio Sport koji me otpuhao ko svraku i tako ugasio sve moje nade da postignem neki rezultat....
Nova pravila mi puno vise odgovaraju jer ce biti manja sansa da mi se desi scenario iz gore navedenog txta... Planiram voziti na svim trkama, sa svojim autom onakvim kakvim jeste ! Setup auta zvani : svakodnevnica
[/quote]
To je Hansov Clio kojeg spominjes. Ja sam se takmicio sa crnim Cliom novije generacije a clan je "AK Brzina"
[/quote]
He, he, bolan esso to sam bio ja s crnim Cliom .
Nisam član Brzine, već sam samo prošle sezone vozio u jednom njihovom timu. Član sam AMK Nitro.
A Clio i nije baš nešto previše bio olakšan. Mislim bio je nešto olakšan, ove sezone ću biti lakši u odnosu na prošlogodišnji setup za oko 50-60 kg + svašta nešto na pojačanjima snage.
Zato i jeste bolje da se vozi po vremenskim klasama. Svi imaju donekle šanse u svojoj klasi
AMK NITRO MOSTAR
|
|
| 02-14-2006 06:28 PM |
|
 |
Blade
Senior Member

Status:
|
Pozdrav svima ja sam vec rekao da dolazim na oba SR u GR. 100% ... Nego nesto mi puno zurite sa prognozama kakav ce biti SR strpite se malo i ne trcite pred rudu... Slicno je bilo i prosle god. u MO.
The best drog in the world CS...
Live long CS...
|
|
| 02-14-2006 06:44 PM |
|
|
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
This post was last modified: 02-14-2006 09:21 PM by esso_sa.
|
|
| 02-14-2006 09:19 PM |
|
 |
Skyline007
Junior Member

Status:
|
[/quote]
He, he, bolan esso to sam bio ja s crnim Cliom .
Nisam član Brzine, već sam samo prošle sezone vozio u jednom njihovom timu. Član sam AMK Nitro.
A Clio i nije baš nešto previše bio olakšan. Mislim bio je nešto olakšan, ove sezone ću biti lakši u odnosu na prošlogodišnji setup za oko 50-60 kg + svašta nešto na pojačanjima snage.
Zato i jeste bolje da se vozi po vremenskim klasama. Svi imaju donekle šanse u svojoj klasi
[/quote]
Zato pitam ja sam iz A.K.Brzina i znam da je on isao u Mostar a mozda i ja dodjem u 4mje.jer tko ce docekati 5mjesec u V.G.
Inace ja sam vozio bjeloga Golfa I 1.6td u Velikoj Gorici 
Pa ti si onda iz Zg.i da nisi mozda bio sa tim crnim Cliom u buzinu u Subotu?
This post was last modified: 02-14-2006 09:49 PM by Skyline007.
|
|
| 02-14-2006 09:46 PM |
|
 |
komar
Senior Member

Status:
|
@Skyline007: koje si ti vrijeme radio prosle godine, znam da je taj dizel iso prebolesno ali se nesjecam tocnog vremena
http://www.hondafanclub.hr
|
|
| 02-15-2006 12:29 AM |
|
 |
Clio RS
Member

Status:
|
>Skyline007 : pa znam tvog bijelog Golfa keca. Zapravo sjećam se s par utrka iz Hr. Luđački je išao.
Ja sam cijelu sezonu vozio za Brzinu II, ali nisam iz Zg. Iz Mostara sam. Nisam bio u na buzinu od jesenas. To je netko drugi.
A Hans je dolazio i prošle i pretprošle godine na MO SR. Sad je stalni gost na MO SR, a u mene na je spavanju sa svojim dečkima (al bez žene ne ide nigdi).
Dođi i ti ove godine, nije bed ni za spavanje ni za što drugo. Pitaj Kostu i Dadu i Sanija
Ove godine očekujemo puno veći dolazak gostiju iz HR a pogotovo iz Zg.
AMK NITRO MOSTAR
|
|
| 02-15-2006 06:19 PM |
|
 |
|
|