|
Ko ce na BIH 402 kup
|
| Author |
Message |
Clio RS
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Ko ce na BIH 402 kup
@Clio RS, hehehe e pa sad sam napokon povezao ko si  Dobar ti je Clio nema sta ! A i ide odlicno ! Kad se samo sjetim nase trke hehehe Krenusmo prvom skoro jednaki, ja se taman ponadao, dodje druga brzina padose sve nade u vodu... Jos me ti na kraju pitas "jesil mozda fulio drugu..." hahaha  Pozdrav jos jednom !
Ha ha, dobar si. Ma ja ti na startu inače spavam. Pa tek nakon razgovora s tobom iza cilja skužio sam da imaš puno manje konja od mene i da je to razlog. Eto samo ova naša utrka je dokaz da teba ići na klase po vremenima.
Pozz
AMK NITRO MOSTAR
|
|
| 02-15-2006 06:27 PM |
|
|
JD
Unregistered
|
@esso pa zar te nije zezao mjenjac nesto? haman da se sjecam da ti je bas zapinjalo kad si saltao u drugu ?
|
|
| 02-15-2006 10:14 PM |
|
 |
esso_sa
Posting Freak

Status:
Away
|
@esso pa zar te nije zezao mjenjac nesto? haman da se sjecam da ti je bas zapinjalo kad si saltao u drugu ?
Jeste zezao i jos uvijek zeza Ipak, prilikom utrke sa kolegom Clio RS, mjenjac je radio savrseno ali ocito uzalud 
|
|
| 02-16-2006 09:26 AM |
|
 |
Procesor
Banned
Group: Banned
Status:
|
Jeste zezao i jos uvijek zeza Ipak, prilikom utrke sa kolegom Clio RS, mjenjac je radio savrseno ali ocito uzalud  
|
|
| 02-16-2006 05:19 PM |
|
 |
zozon
Member

Status:
|
|
| 02-16-2006 05:47 PM |
|
 |
Skyline007
Junior Member

Status:
|
@Skyline007: koje si ti vrijeme radio prosle godine, znam da je taj dizel iso prebolesno ali se nesjecam tocnog vremena
vozio sam klasu 16 i skidao bi sve do kraja i onda bi u polufinalu probio vrijeme! Najbrze sam isao 15.8 
>Skyline007 : pa znam tvog bijelog Golfa keca. Zapravo sjećam se s par utrka iz Hr. Luđački je išao.
Ja sam cijelu sezonu vozio za Brzinu II, ali nisam iz Zg. Iz Mostara sam. Nisam bio u na buzinu od jesenas. To je netko drugi.
A Hans je dolazio i prošle i pretprošle godine na MO SR. Sad je stalni gost na MO SR, a u mene na je spavanju sa svojim dečkima (al bez žene ne ide nigdi).
Dođi i ti ove godine, nije bed ni za spavanje ni za što drugo. Pitaj Kostu i Dadu i Sanija 
Ove godine očekujemo puno veći dolazak gostiju iz HR a pogotovo iz Zg.
a bio si u V.G....he he pa kako si samo zapamtio golfa koji je odbijao paznju sta se tice izgleda....... da zato sam i bio pitao za Hansa jer znam da je on isao kod vas.
A evo mozda i ja dodjem ove sezone sa kecom da izorem koju livadu....
auto bas slazem ali uskoro ce biti tip top za sezonu.....
|
|
| 02-17-2006 12:02 AM |
|
|
Amer-STI
Senior Member

Status:
|
vozio sam klasu 16 i skidao bi sve do kraja i onda bi u polufinalu probio vrijeme! Najbrze sam isao 15.8
a bio si u V.G....he he  pa kako si samo zapamtio golfa koji je odbijao paznju sta se tice izgleda.......  da zato sam i bio pitao za Hansa jer znam da je on isao kod vas.
A evo mozda i ja dodjem ove sezone sa kecom da izorem koju livadu.... 
auto bas slazem ali uskoro ce biti tip top za sezonu..... 
Znaci ti vozis keca o kome se pricalo citav vikend u V.G. Vjeruj tesko mi je povjerovati da je dizel pa podero si toliko zujalica da mi nikako nije jasno GSI, Megan Coupe, itd itd. i onda poslije svake te voznje komentator bi rekao "Golf 1.6 dizel"
Cestitam na zujalici, nadam se da ces biti jos bolji ove godine.
Hoce li biti takmicenje Styling i db??? Ja sam se planirao tamo prijaviti ali ako ne bude onda cemo bar voziti u najsporijoj klasi Dolazim u GR na oba mitinga (ako bude zdravlja) a Mostar sumnjam zbog datuma.
This post was last modified: 02-18-2006 05:03 PM by hondagirl.
|
|
| 02-17-2006 05:12 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
Ajde ba pa ide cijela ekipa Amere, Huka, Nurija, Amir, Mladen.... Mozes valjda jedan dan halalit
|
|
| 02-17-2006 05:40 PM |
|
 |
Amer-STI
Senior Member

Status:
|
Ajde ba pa ide cijela ekipa Amere, Huka, Nurija, Amir, Mladen.... Mozes valjda jedan dan halalit 
Ma sumnjam da cu zbog 1 maja, ali ako ste vi tako horni za SR pa ima Gradiska, V.G., Osijek, Grobnik. Samo nemojte izlevatiti kao prosle godine za Osijek
This post was last modified: 02-18-2006 05:02 PM by hondagirl.
|
|
| 02-17-2006 08:08 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Status:
|
PA horni nego sta, huka je uradio auto, ima jos nekih sitnica, a i Nurija nes doradzuje... pa onako po prici eldar rece da ce ici na sve SR-ove, samo i njega zeza ovo oko PDV-a.. A datum je malo grbav slazem se, ali ipak nekako mi Mostar ostao u naj sjecanju..
|
|
| 02-17-2006 11:35 PM |
|
 |
|
|