|
Ko je Hamilton
|
| Author |
Message |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
RE: Ko je Hamilton
Ma Faja nek vi u vasem SAuberu BMW imate dvojicu kraljeva koji se sudaraju sami sa sobom hehehee ovi drugi barem to nerade
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 07-23-2007 09:45 AM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
@ Civic: Ja kolko ne volim Ferrari, tolko ne volim ni McLaren, tako da nema veze u kojem timu vozi, nije kao Schumacher i ovog postujem kao vozaca i kao boljeg, a onog nikad nisam...
@ Rainman: To sto se oni sudaraju se desava svugdje i ovo se jednom desilo...jel se mozda desava svaku trku? Naravno da ne...
Ja postujem ko je bolji, i priznam da su ove sezone i Ferrari i McLaren bolji od BMW-a, al vi koji navijate, ne postujete slabije...al neka, doce sve jednom na svoje...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 07-23-2007 09:52 AM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Pajdo uvijek su Ferrari i Mclaren bili bolji hehehe, eto iako mi je drag Bmw radi vas nekih moram ga malo blatit al hajde bicete i vi nekad na vrhu ako bogda ja se nadam Pobjednici u konstruktorskom poredku 2028.g
|
|
| 07-23-2007 10:11 AM |
|
|
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
Pajdo uvijek su Ferrari i Mclaren bili bolji hehehe, eto iako mi je drag Bmw radi vas nekih moram ga malo blatit al hajde bicete i vi nekad na vrhu ako bogda ja se nadam Pobjednici u konstruktorskom poredku 2028.g
Nisi u pravu, ali ono totalno, i jedni i drugi su imali sezona kao sto je za Renault ova i sta sad.
Previse suplje nastrane price, vecini je najbolji onaj za koga navijaju pa makar neznao razlikovati lijevu od desne strane. Sta sutra ako Alonso ili Hamilton dodju u Ferrari, ili se Schumacher vrati u F1 u Renault, Massa u BMW, da li bi se promjenilo vase misljenje. Na prosloj su se utrci, za onog sto stvarno gleda ocima a ne srcem, sasvim lijepo mogle vidjeti neke stvari ko je kakav vozac.
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 07-23-2007 01:37 PM |
|
 |
eXmAn
Senior Member

Status:
|
Stil vožnje Šumahera ili Hamiltona nema veze sa tim što sam rekao da je Šumi šupak. Šumaher je najuspješniji vozač svih vremena. Naklon.
Prvi bosanski hardverski portal!
This post was last modified: 07-23-2007 04:23 PM by eXmAn.
|
|
| 07-23-2007 04:20 PM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Prijatelju JA SVIM SRCEM VOLIM FERRARI I navijam za njih pa makar i bili zadnji i nebitno ko vozi za njih , a sto se mene tice i pojedinih vozaca , SUMI JE LEGENDA I MIT, a takodzer dragi su mi uvijek bili Masa, Kimi cak i dok je za McLaren vozio, Ralf ,Fisikela i naravno Kockasti kako mu ti tepas , ALI JEDAN JE SUTLIJA on je jednostavno naj naj i takodzer skidam kapu i Alonsu i Hamiltonu , Heidfielda netreba zaboravit, znaci svi su mi dragi ,i vi ste mi svi dragi jeb ga sta ces
|
|
| 07-23-2007 11:43 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
Ma bilo je brate sezona kad je i BMW bio u vrhu (mada je i sad)...i meni nije bitno ko vozi za BMW, ja navijam za konstruktora, i navijam za BMW inace dje god ga ima (WTCC, Dakar...)
Dakle, nek Alonso dodje u BMW ja cu za njega navijat, meni to uopste nije bitno, mada mislim da je Heidfeld jedan od boljih vozaca, i da bi ga BMW trebo zadrzat i potpisat jos jedan ugovor...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 07-24-2007 08:04 PM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
Haidfield je brate moj sigurno jedan od najkompletnijih i trenutnoj najboljih vozaca F1 , i cisto sumnjam da ce ga Bmw pustit da negdje ode ,a bilo je spekulacija da bi mogao zavrsit u Tojoti ili Ferrariju ma da mislim da su to samo nagadzanja, zna Bmw jako dobro sta ima
|
|
| 07-24-2007 11:14 PM |
|
 |
|
|