Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
Ko je najbolji???
Author Message
enis.d.honda
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: Ko je najbolji???

Decki ja to ovako vidim:
Integra moze odgovoriti Civic-u na svim otvorenijim i brzim stazama siguran sam.Ako se nastavim baviti ovim doraditi cu sve sto treba preko zime tako da nema vadione.Imaju Nevenova vremena kao parametar, jer mislim da ni ja ni Zax nismo mjerilo osim sami sebi.
Sve sto se desavalo sa mojom voznjom a to je u pocetku oprez i ne znanje pa onda nelagoda i strah i poslije Vlasenice krenulo je ipak malo bolje.Promijenila je ova sezona mnogo toga u svim klasama i raduje dolazak novih takmicara ali ima i pehova koji ih prate.
Enga npr.pravi za 10 sec u prosjeku bolja vremena sa Swiftom nego sto sam ja.Bez obzira sto on nije zadovoljan napravljen je pomak i to jasan 10 sec i vise.Ivo ugrozen Sabe nasikiran itd.Turbe ravnopravan ako rijesi kvarove bice svasta u njegovoj klasi.Burle lavovska borba,Bili kao kazna brzima.Mislim da ce iduce sezone biti bolje i zesce, naravno ako bude trka.Pa CUP ako bude da se malo u B.Luci zaganjamo na krugu da vidimo,cija majka od jutroske........Pozdrav Enis.D.

09-22-2006 10:39 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
speed5
Member

Dace Bog da bude Banja Luka! Pa da svi dodju! Uh kako bi tu bilo dobro u svim klasama! Jedino bi Hota trebo nabavit kakav auto za krug pa da bude i u toj klasi zanimljivo!Very Happy

jeste dizelka al" ide sacuvaj Boze
09-22-2006 10:49 AM
M3
Senior Member

Ima li išta od tog kruga ove godine ?
Nešto mi je Bojan spominjao na Jahorini...
Ako ima, javite na vrijeme, ja bih rado došao.

M3 E30 - The Ultimate Driving Machine

This post was last modified: 09-22-2006 11:32 AM by M3.

09-22-2006 11:28 AM
Eyesburn
Member

Quote:
Integra = 1200kg,   178Nm na 7300 rpm *
Civic    =  1270kg,   196Nm na 5900 rpm *
*podaci se odnose na serijski auto, pa možemo pretpostaviti da olakšavanja dozvoljena po grupi N umanjuju ukupnu težinu otprilike isto.

Sto se tice kilaze...

Na Vodnom u Makedoniji, vagana su sva tri automobila PRODRIVER-a.

Civic = 1113 kg sa 5.5l goriva
Integra = 1046 kg sa ? goriva
Alfa = 1113 kg sa 3l goriva

Uglavnom...ja mislim da ce sledece sezone Enis pokazati ono pravo, tj. spoj dobrog vozaca sa dobrim automobilom...Naprijed druze!

Sto se tice ove teme "ko je najbolji???"...
Odgovor: Svi vozaci koji su uopste sjeli u svoje automobile, potrosili krvavo zaradjen novac, vrijeme i zivce da bi vozili sampionat.
Jer bez takvih ljudi ovo ne bi postojalo niti imalo smisla...

Sto se tice kruzne trke u Banjaluci...Neki dan sam bio u AMK Banjaluka, pa mi je njihov sekretar rekao da se trka nece odrzati zbog nedostatka finansijskih sredstava, tj. postoji varijanta da se srbijanci ukljuce u organizaciju, pa bi se nesto moglo i organizovati...uglavnom ostavilo je tanak utisak...Neutral

Sportski pozdrav.
Boris Miljevic.

...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...

This post was last modified: 09-22-2006 12:49 PM by Eyesburn.

09-22-2006 12:45 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Procesor
Banned

Group: Banned

M3 Wrote:
Ima li išta od tog kruga ove godine ?
Nešto mi je Bojan spominjao na Jahorini...
Ako ima, javite na vrijeme, ja bih rado došao.

Što se tiče kruga za ovu godinu to je to!! A za sljedeću godinu se planira organizacija ali na jednom višem nivou odnosno ako krene seicento kup onda će to sve imati smisao. Na krugu ipak treba biti bar po 10 auta u klasi da to liči na trku. U sadašnjoj BiH zbilji na krug dođe 10-ak auta zajedno u svim klasama i to je to. Ni organizatoru a ni vozačima se to ne isplati.

09-22-2006 02:51 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
tata
Posting Freak

Procesor Wrote:
ako krene seicento kup onda će to sve imati smisao.

Very HappyVery HappyVery HappyProcesore,Procesore.Odakle odjednom ono :AKO?Very HappyVery HappyVery Happy

Kup se trenutno popunjava kadrovski.Vec od sutra vas informacijama zatrpava aktivni clan ovog Foruma koji ima PR funkciju.Slijedece sedmice radi se i farba jedan auto koji nakon toga dolazi u Sarajevo kao urnek.WinkWinkWink

09-22-2006 04:02 PM
Procesor
Banned

Group: Banned

tata Wrote:

Procesor Wrote:
ako krene seicento kup onda će to sve imati smisao.

Very HappyVery HappyVery HappyProcesore,Procesore.Odakle odjednom ono :AKO?Very HappyVery HappyVery Happy

Pa znas ti dobro da je kod nas u BiH stvar sigurna tek kad se osigura jedno dva tri puta!!!!Very HappyVery HappyVery Happy

09-23-2006 07:16 AM
joana
Junior Member
**

Ljudi moji!
Sve mi je jasno, ali nikako ne mogu skontati kako nitko od vas nije primjetio koliko se moja vožnja popravila!!! Cool Laughing

Pored Enginog Swifta s kojim sam na Ustikolini poludila, vozila sam i Burletovu Corsu... i to cijelu stazu na Igmanu. Jes' da me je jedan kombi navigirao, ali ja sam je odvezla... pa vi gledajte. Cool Cool
Još ako se prijavim da vozim slijedeće sezone, jadna vam majka.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

09-28-2006 10:20 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

Vidi se iz prilozenog

Attached File(s) Thumbnail(s)

Forever #1

Igor Savic - Gonza
09-28-2006 10:30 PM
VLASENICA TEAM
Junior Member
**

joana Wrote:
[color=navy]Ljudi moji!
Sve mi je jasno, ali nikako ne mogu skontati kako nitko od vas nije primjetio koliko se moja vožnja popravila!!! Cool Laughing

Pored Enginog Swifta s kojim sam na Ustikolini poludila, vozila sam i Burletovu Corsu... i to cijelu stazu na Igmanu. Jes' da me je jedan kombi navigirao, ali ja sam je odvezla... pa vi gledajte. Cool Cool
Još ako se prijavim da vozim slijedeće sezone, jadna vam majka.[/color] Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ja mislim da je ovo tema za razmišljanje za ljude koji organizuju kup!Idea
Dajte besplatno curi auto, i promocija je zagarantovana... Kako na BHT1 tako i šire.

http://brdskatrkavlasenica.blogger.ba/
09-29-2006 06:00 AM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Proglasiti ili neproglasiti? To je pitanje! joana 11 853 02-07-2008 05:40 PM
Last Post: fastmf
  danas je dva mjeseca Edis Jasarevic 9 647 07-18-2006 05:43 PM
Last Post: crank
  Koliko je tezak Yugo 1400 H Vladimir 4 575 06-12-2006 10:15 AM
Last Post: Procesor