Iako nisam ljubitelj Golfa moram priznati da mi se ovaj u svakoj boji svidja. A evo sta ti ja porucujem, bijela boja vizuelno pojacava velicinu auta dok tamne a posebno crna smanjuje. Zuta je naravno boja koja je po definiciji agresiva dok crvena oznacava strast, ljubomoru itd. One malo hladnije boje kao sto je zelena bi trebale znaciti neku smirenost i mudrost. Ako vec vozis sportski nastrojen automobil i ako ti je takav stil preporucavam ti redi tebe a iradi ostalih ucesnika u saobracaju da to nebudu tamne boje posebno siva, jer ces se stopiti sa asfaltom i bit ces teze primjecen narocito za vrijeme onih sparnih dana. Moj izbor bi bio definitivno sedam bodova za crvenu i tri za zutu.
Interesantno da od ovih 8 pokazanih, koliko se sjecam, TAS je na kecu radio samo bijelu i zutu, a tek kasnije je na dvici uveo crvenu i bordo naravno, dok ostale uopste nisu bile u ponudi...
Od ovih rego najbolja mi je plava Sala mala, ma crna je Tito jer se tako gube nedostaci auta, npr. oblik, "fuge" i sl., a dolaze do izrazaja "modni" detalji
Istina... samo sto se osim nedostataka u crnoj gube i lijepe linije karoserije. Crnu biraju oni koji su nezadovoljni izgledom auta.
Ja bih onu bronzanu. Ona mi nekako duboko djeluje... i jednostavno je lijepa, da se tako izrazim.
Interesantno da od ovih 8 pokazanih, koliko se sjecam, TAS je na kecu radio samo bijelu i zutu, a tek kasnije je na dvici uveo crvenu i bordo naravno, dok ostale uopste nisu bile u ponudi...
Bijela (odnosno bez), zuta, zelena, neka polu-svijetlo smedja i crvena su bile na raspolaganju u prvim serijama TAS-ovog golfa I, a mexico plavu, teget plavu, bordo, cisto bijelu i tamno zelenu su uveli pojavom S paketa. Toliko se moglo razabrati u ostatcima TAS-ove ton-karte