Post Reply  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
Koju zastitu ugraditi?
Author Message
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status: Offline

pa ja ovde o tome pricam ali me niko neslusa,nas narod je muzara i treba mu uzeti pare kad se zalece...samo naprijed momci kupujte takve zastite Rolling Eyes

http://www.smchiptuning.com
11-22-2004 05:32 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

Group: Registered

KRVOLOK Wrote:
...samo naprijed momci kupujte takve zastite Rolling Eyes

Meni dosad niko nije ukrao auto. Wink

11-22-2004 05:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

pa nemozes tako gledati na stvar,koliko ljudi ima koji nemaju nikakve zastite pa im niko nije ukrao auto,pa cak i koji drze kljuceve u bravi.To zavisi i od osobe i od grada i od auta pa i od uticaja mjesecevih mijena i kiselosti komsijinih krastavaca...

Ako hocete objasnicu vam svu prirodu kriminalnog posla oko auta pa sami procijenite sta je najbolje.

http://www.smchiptuning.com
11-22-2004 05:39 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

ma kontamo se, nema 100% zastite, ali kod mekloka nema na sta da se stavi tj zamrzne celik, moze jedino na pedalu kocnine ili kvacila koja ni onda nece sici dole, isto mjenjaca, znaci morao bi da rastavi auto iznutra ali koliko vremena za to treba, a i kad rastavi sta onda! to sto ti kazes krvolok dva alrarma koja nisu popularna kod nas, prvo, kako doci do njih ako ih nema kod nas, koliko te onda sve to izadje dok ih zbavih i dovuces plus moras sam da ih instaliras cime gubis svaku garanciju na njih, drugo, sta ako se nesto sjebe, npr polomis daljinac, ne mos da vozis auto dok ti ne doje novi ili bilo sta drugo! E sad, sigurno i kasko osiguranje ima muda do zemlje pa "cisto onako" sklapa ovakve ponude s meklokom Very Happy !
Faruk, za senzore i ostalo sto si pitao, ja sad tacno ne znam da li ima senzore ili nema, kao sto sike rece ima daljinac, a za senzore nisam siguran, ali i da nema, nesto ima, ali da li je to klasicni fazon kao kod ostalih alarma ne znam, uglavnom ovaj lik o kome je paricam sto je ugradio meklok je imao i prije alram, ma ono antishck fazoni itd itd, cjelokupan alarm i to koristi zajedno s mekom, znaci mos ti da uzmes i neki najjednostavniji alarm za malo para pa koristis sa ovim, i brate urgadi sam svoj prekidac negdje i nema sanse ti ga nadju. a ako hoces da ides u extreme s tim, onda kupi sebi snap-off kit i kad zavrsis s kolicima poneses i volan i to je to, jedina folka je sto ces morat zenu da molis da ga stavi u torbu kad izadjete napolje Very Happy
evo raid-ov snap-off steering boss za 125 eura

Man maximum Machine minimum
11-22-2004 06:40 PM
tataratira
Posting Freak

a koji je izbor u Sarajevu imati Golfa ?

ugradim mu prekidač i svaki drugi dan neko uđe sve razvali tražeći taj prekidač ?
e jesam ga zajeb'o...

moje je da ga obezbjedim koliko mogu,
radi g3 sigurno neće tečni azot nosat i dekoder
a svakako je među najtežim trojkama za ukrast

zato se mora uložiti u zaštitu

Hate It Or Love It- The Golf
11-22-2004 06:44 PM
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

Pa jel to kad vas u SA i veceraju u autu prije nego ga odvezu tj ukradu kad ima i vremena da ga razvali i sve ostalo, brate trebali ste vi stanari da se organizujete i otvorite neki bar samo za kradljivce golfova i sluzite im cugu posle te vecere, znas koliko para tu lezi brateee! ma prodaj golfa kupi ficu i to je to!
nema ljutnje brate Very Happy

Man maximum Machine minimum
11-22-2004 06:56 PM
tataratira
Posting Freak

Laughing
ne slušaš me, ja nemam problema 8)

11-22-2004 06:58 PM
Sike
Posting Freak

KRVOLOK Wrote:
pa nemozes tako gledati na stvar,koliko ljudi ima koji nemaju nikakve zastite pa im niko nije ukrao auto,pa cak i koji drze kljuceve u bravi.To zavisi i od osobe i od grada i od auta pa i od uticaja mjesecevih mijena i kiselosti komsijinih krastavaca...

Prvi put sam meklok stavio na A4. Auto je nekoliko puta obijan (jednom u garaži u BG i stajao je razbijenog stakla 4 dana) i nikad ga nisu mogli odvesti.
Na Coupeu pred mekloka imam alarm i Immobilizer tako da mirno spavam. Wink

11-22-2004 07:39 PM
tataratira
Posting Freak

poenta je da moras uloziti da mirno spavas, jedin
o ako ne znas elektroniku pa to sam ne preklemas

11-22-2004 07:59 PM
ThunderBird
Banned

Group: Banned

Sike Wrote:
Prvi put sam meklok stavio na A4. Auto je nekoliko puta obijan (jednom u garaži u BG i stajao je razbijenog stakla 4 dana) i nikad ga nisu mogli odvesti.
Na Coupeu pred mekloka imam alarm i Immobilizer tako da mirno spavam. Wink

Kolko daljinskih imaš ?

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
11-22-2004 08:50 PM
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Prvi centar u BiH za zastitu vozila od kradje -dene- 30 6,662 03-13-2007 11:27 PM
Last Post: Oggey
  Koju zastitu staviti, gdje kupiti i postaviti? DejanBMW 9 1,275 11-09-2006 02:04 PM
Last Post: OGI

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: