|
Koliko kasnimo...
|
| Author |
Message |
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status:
Away
|
RE: Koliko kasnimo...
Poljska i BiH su u istoj vremenskoj zoni, dakle kašnjenje se mjeri u minutama.
|
|
| 09-21-2006 03:38 PM |
|
|
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators
Status:
|
Ma sto ste smijesni, mi imamo mahira iz hrasnice. 
ovdje se izgleda neko zajebaje na moj racun.Samo naprijed.docices na red druze.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 09-21-2006 04:06 PM |
|
 |
BoB
Senior Member

Status:
|
Ma sto ste smijesni, mi imamo mahira iz hrasnice. 
ovdje se izgleda neko zajebaje na moj racun.Samo naprijed.docices na red druze.
Ne, ja se zajebavam na mahirov racun Kad provedes jos neko vrijeme na forumu, skontaces zajebanciju, a do tada shvataj sve ozbiljno. I cekaj da dodjem na red. Dobro ces se nacekati.
|
|
| 09-21-2006 04:13 PM |
|
|
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Status:
|
Ne, ja se zajebavam na mahirov racun Kad provedes jos neko vrijeme na forumu, skontaces zajebanciju, a do tada shvataj sve ozbiljno. I cekaj da dodjem na red. Dobro ces se nacekati.
[/quote]
Sta imam skontat?Zajebajes se na racun momka kojeg neznas.Bezveze ti je to,al haj nema veze.Kao sto sam i rekao docices na red.
Usput receno,druze ti kasnis za svojom mahalom(Zenicom) 100 godina a kamoli za Hrvatskom ili cak Poljskom.Polako dok odrastes mozda nas i stignes.......
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 09-21-2006 04:20 PM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
Poljska i BiH su u istoj vremenskoj zoni, dakle kašnjenje se mjeri u minutama.
Na osnovu ovih slika rekao bi samo:mozda ali svijetlosnim minutama
|
|
| 09-21-2006 04:50 PM |
|
|
BoB
Senior Member

Status:
|
Do sada sam, kao i ostali, bio kurtoazan i pokusavao te navesti da sam skontas neke stvari. Posto ne kontas, moram ti reci otvoreno jer niko drugi nece, a mene prozivas:
NIKO ti ne vjeruje da je Mahir napravio kadet koji ide 260 km/h, isto kao sto ti NIKO ne vjeruje da se Dadin auto vrti na 11300 obrtaja. Da je to tako svi bi vozili Opel sa skinutom blokadom u Mahirovoj garazi a ne bi ulagali brdo para u razne modifikacije. I pogledaj malo rezultate trka pa ces vidjeti ko za kim kasni i koliko. Samo da ti kazem da GSI 2.0 16V (sprecijalna serija "11300") na jahorini kasni za Yugom 1.4 cijelih 12 sekundi. Takodjer je sporiji i od peugeota 1,3 i swifta 1,6 i od jos nekih puno manjih motora koji se ne vrte ni blizu tih 11000. I sve ti fino objasnili a ti opet nastavljas...Sam si se provalio, i nisam ti ja nista kriv. Ali i to je lekcija da naucis da ovdje te price ne prolaze. Plati turu na dinamometru pa cemo vidjeti koliko se ko vrti, od price nema nista.
A ja ne kasnim za Zenicom, trenutno kasnim jedino za Jajcem, i to ne 100 godina nego par sekundi. A kad odrastem, bicu vatrogasac ili milicioner.
|
|
| 09-22-2006 11:28 AM |
|
 |
Vector
Administrator

Status:
|
|
| 09-29-2006 01:28 AM |