|
Komar - Honda Civic EG4
|
| Author |
Message |
komar
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Komar - Honda Civic EG4
Da se predstavim : rodjen sam u Odzaku(blizu Modrice) 85-e, sada zivim u Velikoj Gorici , nist neradim(osim kad baustelim) inace na prvoj sam godini Strojarskog fakulteta u zagrebu, ak prodjem ovu godinu upisujem smjer motori i vozila na istom faksu, toliko o meni a sad malo o ljubimcu.
Honda Civic EG4 1.5 90hp sve je na uatu stock osim zadnjeg lonca i filter je green. ovih dana idem radit komplet novi protocni ispusni sustav, slozit cold air intake , i promjenit elektroniku!
Slike ce bit za par dana dok bude malo ljepse vrijeme i dok ja operem auto
http://www.hondafanclub.hr
|
|
| 03-08-2005 08:39 PM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Svaka cast za auto... identican ko kod mene, koje god? Sto se tice motora, nista posebno, al Eg je i dalje najjaci hatch zar ne
Man maximum Machine minimum
|
|
| 03-08-2005 08:51 PM |
|
 |
komar
Senior Member

Status:
|
Svaka cast za auto... identican ko kod mene, koje god? Sto se tice motora, nista posebno, al Eg je i dalje najjaci hatch zar ne 
Ma motor i nije nist posebno trosi ko upaljac(ak se penzionerski vozis), al za god dana ide u nutra najmanje B16A2 ili ak nadjem vani polupanog najrjedjeg Hatcha Typ-R 98.a B16B ....
A Sta se tice izgleda najljepsi je, ovi novi idu sve vise na neke monovulumenske karoserije , moj je 94godina ima 160 i kusur tisuca km
A javim ti kakvi ce bit rezultati kad ga cipujem , stredim usis i ispuh 
mozda cak i odnesem glavu da mi malo pobruse,spoliraju.....samo neznam koju granu da stavim cuo sam da od crx-a ED9 130hp pase grana i da daje dobre rezultate
http://www.hondafanclub.hr
|
|
| 03-08-2005 09:05 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
i kod mene '94 sa slicnom kilometrazom, josh ako je crn zapitat cu se da mi ga nisi digo.
|
|
| 03-09-2005 12:19 PM |
|
 |
street.wise
Senior Member

Status:
|
 i kod mene '94 sa slicnom kilometrazom, josh ako je crn zapitat cu se da mi ga nisi digo.
Pogledaj ti za svaki slucaj ispred kuce ili u garazi
Honda Civic...moje auto snova
Ovakva npr.
This post was last modified: 03-09-2005 12:42 PM by street.wise.
|
|
| 03-09-2005 12:33 PM |
|
 |
Sike
Posting Freak

Status:
|
Honda Civic...moje auto snova ali sedan Civic (onaj duzi, nadam se da se nisam opet provalio  )
Ovakva npr.

Paaaaa...kako da ti kažem.....jesi. Ovo je Civic Coupe.
|
|
| 03-09-2005 12:35 PM |
|
|
street.wise
Senior Member

Status:
|
|
| 03-09-2005 12:47 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Pa sta bi jadan?
Ima li ista pred kucom?
|
|
| 03-09-2005 02:00 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
Pa sta bi jadan?
Ima li ista pred kucom?
e moj doktore, gdje je kuca ... kaze stari da ima, sad ko zna, mozda su njih dvojica i kakav dogovor sklopili, nesto mi je veseo bio preko tel, izgleda da je dobar par milja
Street.wise, ta tri crna odozgo su ti EK civic, taj silver je EP, znaci drugacija god samo svaka ta verzija ima svoj sedan, coupe i hatch naravno. a taj dole zadnji EG... e sad, EG hatch je onaj sto kazu "extra bit"
|
|
| 03-09-2005 04:16 PM |
|
 |
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Cini mi se da ja tvoju hondu vidjam da se vozi po gradu.
Da li je to moguce.
|
|
| 03-10-2005 08:12 PM |
|
 |
|
|