Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Komentar Ede Galića na MoStreetRace
Author Message
Kostur
Member

Group: Registered
Status: Offline
Komentar Ede Galića na MoStreetRace

Ništa smješnije dosada nisam pročitao Yupi3tiYupi3tiYupi3ti

Quote:
sputnik
FUN OF 69

Ime i prezime: Edvard Galić

--------------------------------------------------------------------------------

-ukratko-Mazamali,Goca,ekipa iz Mostara--nenadjebivi ste,hvala,svaka ćast!!!,svaka daljnja rijeć je suvišna.....
-Sokre,ti si kralj vućnih službi,totalna kontrola šrekiranja prikolice,taj elegantni prolazak zavoja,usklađenost okreta volana rućicom za invalide,poznavanje okretnog momenta i centripetalne sile motora i mjenjaća,preljepa žuta ponekad plavo-crna šlepa--ukratko UMJETNOST koja kao takva dolazi do izražaja tek kod pravih majstora sranja!!!!!hvala,ali lovu nebuš videl tak da znaš!!--protestiram na dajleru!!!!

-a sad moja verzija istinita naravno,domaćini neponovljivi,ekipa luda,ja prelijep te kao takvom komadi padaju ispred mene,toliko puno žena a tako malo vremena,te tako zaokupljen njima sisajući opojne sokove s njihovih-dobro-vidim mog timskog kolegu Igora kako stoji sam po strani onako žalostan.
ja poznat po velikodušnosti pošaljem njemu 10-15 jedinki koje su ćekale svoj red kod mene da ih zagrije pošto nezna niš bolje i on se naljuti na mene što one sve oću mene i sranja poćne prićat!!!!
-to sve vidi Mazamali i u dosluhu s Igorom odluće da sad odjednom moramo nekam dalje ići i ja normalno poznat po dobroti pristanem te odemo u DISCO,kad ono tamo --oni to zovu C A J K E !!!!!
-a tamoooooo jjjjoooojjjjj meni,sve one samo za meneee,te sam se tu koju minutu povukao te do izražaja dolaze/podaci poznati meni/ g.D , g.H, g.M , i ostali te poćinju rukama raditi neke pokrete ko da ih boli srce ,pa mjenjaju žarulje,pa bacaju ćaše na pod tako jako da pucaju/posle sam skužil da to namjerno rade/
--cijelo to vrijeme pijuckajući svoj energetski napitak promatram pomahnitali gomilu,Igora kojeg odjednom ne poznajem,on je životinja,navlaći dećke na sebe,trese se ko da ga guja ugrizla
--nakon te noćne more i x stvati koje ne želim spominjati odlućim zaplesati te uvidim da dvije plasaćice na podiju /inaće spavale kod nas v kući a ja kod njih/snimaju moje pokreta te ih openašaju i tako plešu,u tom trenutku Sokre se odlući pridružiti i to je to ljudi!!!!trans,sex u zraku,cuga nam dolazi na stol,vika,uzdasi,znojna ženska tijela oko nas--nevidim nikoga,samo gomila grudnjaka a puno i bez grudnjaka/a gdje ih bilo skidal sam/
--i tako sve do negdje oko 6 ili 7h ujutro kad su se umorili a meni taman krenulo
--i sad spavanje 10-15 min,kava,staza,ćovjek i stroj te mine u pozadini
--ja krećem s Gocom na crveno/ipak je on tu doma/riješim ga ipak da nebi bilo/ko mu kriv kaj vozi s6/
--Igor ćišta pušiona i to dok mu auto radil kak treba, te uvjeren u svoju silu izaziva mene na bitku/a mene treba nagovorit/grijemo gume/on teže slab mu motor/semafor ,krećemo i sranje--on odjuri,1,2 brzina ,ispod moje pogonske osovine gužva se beton/sva sreča nisu skužili inaće bi betoniral tam sad/i krećem!!!!G sile rastu,lovi me nesvjestica te kao i uvijek auto sam luta po stazi/sad znam zakaj nemrem ravno/pogledam turnić,svijetli crveno 3 brzina,udarac u leđa,staza se sužava,publika bježi poput jata uplašenih srdela,Igor je već iza mene,nevidim ga u retrovizoru,krajićkom oka vidim crveno 4brzina,i prvi put puš the baton NO2,ostajem bez zraka,turbina usisava travu,ljude,djecu,balegu konja koji pasu pa i njih same iiiiii na kraju znam da sam koćio jako jer nisam zel padobrane,sva sreča da nisam ostao u cijelosti bez O2 tako da sam brzo došao svijesti i stao,okrenu se upalio pljugu,drkica jedna-dvije,i taman ga stresem -znaći nekih 10-40min dolazi Igor u daljini negdje oko 500-600m od mene diže haubu i ja si mislimKOJA *ebena SREČA IMATI TAJ SPAĆEK,JER PANTI HAUBE TI NIKAK NEMREJU ZAHRĐATI!!!!
--eto ljudi to je ukratko,bit će sniman i film!!
--a sad idem dalje jer sutra moram Igoru složit konaćno više taj auto
--još jednom hvala domaćinima i pratećoj ekipi,i Šilji koji se javno zahvalio Driu i meni kaj nismo vozili njegovu klasu da on bude malo prvi!!!!!--imao je razloga praviti se važan!!!!!

http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
10-18-2006 10:15 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away
RE: Komentar Ede Galića na MoStreetRace

Quote:
turbina usisava travu,ljude,djecu,balegu konja koji pasu pa i njih same

Pa stvarno nije normalan hahahahahaLaughingLaughingLaughingU4jchina

10-18-2006 10:29 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sike
Posting Freak

Sa kojeg je ovo foruma ?

SRCBL
10-18-2006 10:44 AM
BoB
Senior Member

Ooooooj koja legenda.....Zamisli da se snimi jedan kratki film, ali doslovno da prati sve ove flasheve iz njegove glave u slikama....Pa to bi bio HIT!!!

10-18-2006 10:45 AM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

Kakav ba HIT?Ma ovo je za Kanskog festivala.Definitivno za OSKARA.
Ja maste,odusevljen sam.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
10-18-2006 11:01 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dottore
Jel te baca..!?

Status: Away

Sem auta, definitivno je i on na NOS-u Smile

10-18-2006 11:25 AM
Procesor
Banned

Group: Banned

A zamislite kad preko zime malo procacka po prenosu pa rijesi probleme oko letanja po stazi pa bude isao jedno 11 sec ....

10-18-2006 11:48 AM
Amer-STI
Senior Member

Dottore Wrote:

Quote:
turbina usisava travu,ljude,djecu,balegu konja koji pasu pa i njih same

Pa stvarno nije normalan hahahahahaLaughingLaughingLaughingU4jchina

Ni sekunde LaughingLaughingLaughing covjek je legenda

10-18-2006 05:28 PM
Hayabusa
Member

garant dok je ovo pisao malo sa strane je duvao tr.. ne slaba je trava. NOS je morao duvati za ovakvu mastu. jhaahahahahhaah

10-18-2006 05:35 PM
crx
Banned

Group: Banned

Nakon ovog citanja shvatam da svaki njegov konkurent koji je porocitao isto, ne moze mu vise biti konkurent na crti!!
hahahahahahahah legenda si lave!!!

10-18-2006 09:39 PM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Serijski Auti na QM komar 28 1,562 01-24-2008 10:09 PM
Last Post: Hybrid
  Fotografije AMK NITRO 1/na/1 Beograd Terminal 12 1,515 05-29-2007 01:54 AM
Last Post: cybernck
  Dodju na pistu dr 12 795 04-05-2007 01:21 PM