Ništa smješnije dosada nisam pročitao 

sputnik
FUN OF 69
Ime i prezime: Edvard Galić
--------------------------------------------------------------------------------
-ukratko-Mazamali,Goca,ekipa iz Mostara--nenadjebivi ste,hvala,svaka ćast!!!,svaka daljnja rijeć je suvišna.....
-Sokre,ti si kralj vućnih službi,totalna kontrola šrekiranja prikolice,taj elegantni prolazak zavoja,usklađenost okreta volana rućicom za invalide,poznavanje okretnog momenta i centripetalne sile motora i mjenjaća,preljepa žuta ponekad plavo-crna šlepa--ukratko UMJETNOST koja kao takva dolazi do izražaja tek kod pravih majstora sranja!!!!!hvala,ali lovu nebuš videl tak da znaš!!--protestiram na dajleru!!!!
-a sad moja verzija istinita naravno,domaćini neponovljivi,ekipa luda,ja prelijep te kao takvom komadi padaju ispred mene,toliko puno žena a tako malo vremena,te tako zaokupljen njima sisajući opojne sokove s njihovih-dobro-vidim mog timskog kolegu Igora kako stoji sam po strani onako žalostan.
ja poznat po velikodušnosti pošaljem njemu 10-15 jedinki koje su ćekale svoj red kod mene da ih zagrije pošto nezna niš bolje i on se naljuti na mene što one sve oću mene i sranja poćne prićat!!!!
-to sve vidi Mazamali i u dosluhu s Igorom odluće da sad odjednom moramo nekam dalje ići i ja normalno poznat po dobroti pristanem te odemo u DISCO,kad ono tamo --oni to zovu C A J K E !!!!!
-a tamoooooo jjjjoooojjjjj meni,sve one samo za meneee,te sam se tu koju minutu povukao te do izražaja dolaze/podaci poznati meni/ g.D , g.H, g.M , i ostali te poćinju rukama raditi neke pokrete ko da ih boli srce ,pa mjenjaju žarulje,pa bacaju ćaše na pod tako jako da pucaju/posle sam skužil da to namjerno rade/
--cijelo to vrijeme pijuckajući svoj energetski napitak promatram pomahnitali gomilu,Igora kojeg odjednom ne poznajem,on je životinja,navlaći dećke na sebe,trese se ko da ga guja ugrizla
--nakon te noćne more i x stvati koje ne želim spominjati odlućim zaplesati te uvidim da dvije plasaćice na podiju /inaće spavale kod nas v kući a ja kod njih/snimaju moje pokreta te ih openašaju i tako plešu,u tom trenutku Sokre se odlući pridružiti i to je to ljudi!!!!trans,sex u zraku,cuga nam dolazi na stol,vika,uzdasi,znojna ženska tijela oko nas--nevidim nikoga,samo gomila grudnjaka a puno i bez grudnjaka/a gdje ih bilo skidal sam/
--i tako sve do negdje oko 6 ili 7h ujutro kad su se umorili a meni taman krenulo
--i sad spavanje 10-15 min,kava,staza,ćovjek i stroj te mine u pozadini
--ja krećem s Gocom na crveno/ipak je on tu doma/riješim ga ipak da nebi bilo/ko mu kriv kaj vozi s6/
--Igor ćišta pušiona i to dok mu auto radil kak treba, te uvjeren u svoju silu izaziva mene na bitku/a mene treba nagovorit/grijemo gume/on teže slab mu motor/semafor ,krećemo i sranje--on odjuri,1,2 brzina ,ispod moje pogonske osovine gužva se beton/sva sreča nisu skužili inaće bi betoniral tam sad/i krećem!!!!G sile rastu,lovi me nesvjestica te kao i uvijek auto sam luta po stazi/sad znam zakaj nemrem ravno/pogledam turnić,svijetli crveno 3 brzina,udarac u leđa,staza se sužava,publika bježi poput jata uplašenih srdela,Igor je već iza mene,nevidim ga u retrovizoru,krajićkom oka vidim crveno 4brzina,i prvi put puš the baton NO2,ostajem bez zraka,turbina usisava travu,ljude,djecu,balegu konja koji pasu pa i njih same iiiiii na kraju znam da sam koćio jako jer nisam zel padobrane,sva sreča da nisam ostao u cijelosti bez O2 tako da sam brzo došao svijesti i stao,okrenu se upalio pljugu,drkica jedna-dvije,i taman ga stresem -znaći nekih 10-40min dolazi Igor u daljini negdje oko 500-600m od mene diže haubu i ja si mislimKOJA *ebena SREČA IMATI TAJ SPAĆEK,JER PANTI HAUBE TI NIKAK NEMREJU ZAHRĐATI!!!!
--eto ljudi to je ukratko,bit će sniman i film!!
--a sad idem dalje jer sutra moram Igoru složit konaćno više taj auto
--još jednom hvala domaćinima i pratećoj ekipi,i Šilji koji se javno zahvalio Driu i meni kaj nismo vozili njegovu klasu da on bude malo prvi!!!!!--imao je razloga praviti se važan!!!!!