|
Komentar o AM sportu BiH
|
| Author |
Message |
Davor
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Komentar o AM sportu BiH
Radovito pratim ovaj sajt. Trudim se da se ne uključujem u polemike, ali sad sam morao.
Dragi moji vozači, žao mi je ali i dalje će ovi problemi ići po Vašim leđima, a Vi kupujte vozila i izljubite se djecom prije svake utrke, jer neznate kako će utrka završiti. I ja imam djecu, sin mi već s 4 godine vozi motocross, ja vozim 4 discipline u auto-moto sportu u nekim sam bio i prvak (BiHAMK kaže da su navodno samo on može reći ko je prvak a i nemaju motosport), imam objekat-automotodrom u Kreševu vrijedniji od svih sličnih objekata zajedno koje BiHAMK posjeduje (a mislim da ne posjeduje ništa osim što zagradi neku dionicu puta za brdsku utrku), kupio sam 5 novih motocikala za ovu sezonu i podijelio takmičarima, over godine smo već 5 puta vozili utrke izvan BiH itd, itd...
Ja ću i dalje to raditi, a Elmedin i njegove sluge će čuvati međunarodne licence pod guzicom, ići će na party-je po međunarodnimn seminarima, klepat će lovu od uplata pri registraciji vozila i sl.
Ja i 130-tak vozača učlanjenih u HAKBiH iz 17 klubova i koliko znam velika većina vozača i klubova iz AMS RS i dalje ćemo imati iste stavove, a zauzvrat ćemo biti oslovljavani kao nacionalističke horde šta god radili pa čak na utrkamna okupljali kao i do sad po 10-tak zemalja sudionica i imali u klubovima po 5, 6 nacija.
Na kraju kad vidimo da nema kraja ovome potražit ćemo utočište u nekoj drugoj zemlji. Moja je kćerka bila Prvak BiH u skijanju, sad je prvak Hrvatske i svi se sada pitaju ''Ko je to dozolio''.
Ako mene pitate, sutra ćemo se ujediniti, isto ćete vjerovatno svi Vi reći, ali mislim da BiHAMK neće ni u snu. Njima ovo odgovara, a spali su na samo 3 discipline: brdo, slalom i karting. Pa nek traje i dalje. Do neke nove teme na ovom sajtu.
Davor Komšić, AMK Kreševo, Predsjednik OS HAKBiH
|
|
| 10-15-2005 07:36 AM |
|
|
E30
Member

Status:
|
|
| 10-15-2005 10:09 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
kako sada stvari stoje karting je isto OFF, a i brdo po svemu sudeci ce biti ponisteno prvenstvo.
Tako da se sve svelo na auto slalom ako se ne varam.
Jebiga takve su cinjenice, svidjalo se to BIHAMK.u ili ne, druga dva saveza su ih odrali ove godine po pitanju utrka i ulozenog, ako nista, truda.
No neka se oni zabavljaju pisanjem pisama, mojim principalima
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-15-2005 05:48 PM |
|
 |
Eyesburn
Member

Status:
|
Davore...RESPECT al strogi...
...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
|
|
| 10-15-2005 07:36 PM |
|
 |
Stula
Junior Member

Status:
|
|
| 10-15-2005 07:58 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
celni ljudi saveza ovo i citaju.. vjeruj mi znam
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-15-2005 10:46 PM |
|
|
gordon
Member

Status:
|
celni ljudi saveza ovo i citaju.. vjeruj mi znam
mogu misliti kako se smiju dok ovo čitaju...
|
|
| 10-16-2005 12:37 PM |
|
 |
SOKOauto
Member

Status:
|
pozdrav Davore , kod nas je takvo stanje i to samo Bog može pomoći
|
|
| 10-16-2005 04:44 PM |
|
 |
josipovic
Member

Status:
|
pozdrav Davore , kod nas je takvo stanje i to samo Bog može pomoći
Nisam bas siguran po pitanju auto sporta ovi su i od boga jaci.
|
|
| 10-16-2005 06:39 PM |
|
 |
Ismet
Member

Status:
|
Miro, pa jesu jači. Kako nebi bili, i kako se nebi smijali i još nešto radili kada čitaju ova prepucavanja. Pa baš dobro neko reče: neka oni pričaju, a mi ćemo po njihovom. Tipična slika opće situacije u ovoj državi.
|
|
| 10-17-2005 07:08 AM |
|
 |
|
|