Post Reply  Post Thread 
Pages (10): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
KONACNO prava street race liga BiH
Author Message
Cile
Member

Group:
Status: Offline

Doci cu ja opet ako bude SR pa ce mo pricati a hvala što potvrdjujes moje informacije.

Hvala jos jednom.
Very Happy

"Ucitelju" hi hi hi Very Happy

:) :) :)
04-17-2005 06:41 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jim
Senior Member

Group: Registered

Cile Wrote:
Doci cu ja opet ako bude SR pa ce mo pricati a hvala što potvrdjujes moje informacije.

Hvala jos jednom.
Very Happy

hm. nisam upucen al cile jel ti oces rec da AK GRADISKA oce da organizira SR sa Mirkom ili kim vec ? (nemoj ovo svatit kao pocetak svadje nego cisto informativno pitam)

http://www.galerija.neeth.info - najveca BiH galerija
04-17-2005 06:46 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators

Cile Wrote:

Hvala jos jednom.
Very Happy

Shocked

pa jel ti mislis da bih ja sebi dopustio da se ovde tebi pravdam i iznosim dokaze o tome na koliko je ugovor potpisan za pistu,ko je sta u klubu i ostale interne stvari.Alo momak uozbilji se.Mislis sta hoces apsolutno me nije briga,ako smatras da sam ja svojim postom potvrdio sve sto si ti rekao opet me nije briga,to je tvoje misljene ili pak pusta zelja i san.

Samo opusteno i uzivaj Wink

http://www.smchiptuning.com
04-17-2005 02:23 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
KRVOLOK
Administrator

NeEth_JIM Wrote:

Cile Wrote:

Hvala jos jednom.
Very Happy

hm. nisam upucen al cile jel ti oces rec da AK GRADISKA oce da organizira SR sa Mirkom ili kim vec ? (nemoj ovo svatit kao pocetak svadje nego cisto informativno pitam)

ma nemoj dzaba da ga to pitas...
Pitaj Djonku gdje je bio i sa kim i bit ce ti jasno.

definitivno i bez daljih solcija i prepravki:
AK Gradiska pravi SR sa Mostarom i PunGasom niko drugi nedolazi u obzir.
Moze ko hoce obletati oko nas i svasta pricati i pisati mi to nemozemo zabraniti a niti hocemo,tipican je primjer Cile.Ovo je demokratija i svako ima pravo da pise sto mu volja pa makar i ovako kako on to radi.

04-17-2005 02:32 PM
tata
Posting Freak

Sa par dana zakasnjenja saljem vam iskrene cestitke za postignuti dogovor.Iskren da budem bojao sam se reakcija kao ,,i ovaj nam se mijsa,,jer vi ste istinski entuzijasti i ne treba vam niko sa strane.Svojim jedinstvom to i potvrdite a za sve dogovore oko moje pomoci slobodno mi se obratite. Da ne bude zabune nemam nikakve veze sa covjekom cije ime ni ja a ni mnogi od vas necemo da spominjemo jer mislim da sam najveca zrtva njegovih mucki,mnogo veca od tebe Edise a i ti to znas.

04-17-2005 03:26 PM
Cile
Member

Group:

he he he nista se ti u klubu ne pitas jarane moj,kad mi dokazes suprotno vjerovat cu ti.
Gdje ce te odrzati SR u Gradisci ...

Jim...
Ma bolan ne znaju ni oni sta bi iskreno da ti kazem.

:) :) :)
04-17-2005 07:14 PM
KRVOLOK
Administrator

Cile Wrote:
he he he nista se ti u klubu ne pitas jarane moj,kad mi dokazes suprotno vjerovat cu ti.

Laughing Laughing Laughing

da,da ja se nista nepitam i ja nisam ni u klubu...

04-17-2005 07:43 PM
Sike
Posting Freak

Daj Cile nemoj pričati gluposti. Dosta ljudi sa ovog foruma zna Krvoloka i mogu se samo smijati na tvoju priču. Ne znam samo od koga si to čuo ?

04-17-2005 08:02 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

tata Wrote:
Sa par dana zakasnjenja saljem vam iskrene cestitke za postignuti dogovor.Iskren da budem bojao sam se reakcija kao ,,i ovaj nam se mijsa,,jer vi ste istinski entuzijasti i ne treba vam niko sa strane.Svojim jedinstvom to i potvrdite a za sve dogovore oko moje pomoci slobodno mi se obratite. Da ne bude zabune nemam nikakve veze sa covjekom cije ime ni ja a ni mnogi od vas necemo da spominjemo jer mislim da sam najveca zrtva njegovih mucki,mnogo veca od tebe Edise a i ti to znas.

Znam..upoznat sam Smile a naravno ovih dana te zovem da popijemo kaficu i popricamo o ovome.

@Cile.
koliko je meni poznato-a poznato mi je- Krvolok, je sekretar kluba, i mislim da je pravo glupo reci da se on nista ne pita. Pa cak i da se ne pita, svi ostali clanova kluba su za opciju organizacije trka zajedno sa PG.eom i sa NITRO-m.

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
04-18-2005 07:24 AM
KRVOLOK
Administrator

ma daj Edise nemoj tome posvecivati paznju,to je jos jedan od glupih trikova njegovih mentora...

Vidis da covjek zna bolje od mene kakav je moj uticaj u klubu i sve stvari oko kluba,sve ljudi znaju to je prava masina,nema sale sa njima Twisted Evil

04-18-2005 10:27 AM
Pages (10): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h Street Race sezona u BiH je pocela Terminal 1 504 08-08-2008 01:52 PM
Last Post: MAZAMALI
  Slike: Toronto Motorsports Park - Street Car Nationals BAHbA 10 1,210 11-30-2007 06:40 AM
Last Post: Skyline
  street race 402m - 30.09. prelude za lude 21 1,882 10-09-2007 08:07 PM
Last Post: adnan_17
Icon_question Je li sutra u SA... Street race??? pajero1987 13 1,131 09-18-2007 05:53 AM
Last Post: goran16v
  Street Race - Sanski Most Dog_Father 23 3,111 08-13-2007 04:05 PM
Last Post: Dog_Father

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: