McLaren-Mercedes potvrdio je kako će novi momčadski kolega Lewisa Hamiltona biti Heikki Kovalainen.
Bivši Renaultov vozač nedavno je ostao bez vozačkog mjesta u francuskoj momčadi koja je odlučila u potpunosti promijeniti svoju vozačku postavu.
"Veoma sam uzbuđen što ću se pridružiti momčadi kao što je Vodafone McLaren Mercedes," rekao je Kovalainen. "Dosad me u potpunosti oduševila predanost pobjeđivanju, koja se jasno može vidjeti u cijeloj organizaciji, i veoma sam uzbuđen zbog naše zajedničke budućnosti.
Kao Finac, za mene je čast slijediti korake Mike (Hakkinena) i Kimija (Raikkonena). S Lewisom nisam proveo previše vremena, ali koliko mi je poznato, mislim da ćemo jako dobro surađivati i dati sve od sebe za momčad."
Momčad iz Wokinga potvrdila je kako će Pedro de la Rosa ostati njihov treći vozač, dok će Gary Paffett ostati na poziciji test vozača.
Između ostalog, također je potvrđeno kako se neće održati službena prezentacija novog MP4-23 bolida. Umjesto prezentacije, McLaren je odlučio svojeg izazivača za predstojeću sezonu otkriti na privatnim testiranjima u Španjolskoj sredinom siječnja.
Dolazi u odličan bolid,ali nebih mu bio u koži.Osobno bih volio da malo zapraši hamiltonu.Inače hamilton mi ne leži od prvog trenutka,bez obzira što je OK vozač.Hamilton je imao sreću da u prvoj sezoni bude u odličnom autu i dečko se odmah napuhao ko puran.Voli bih ga vidjeti u nekoj slabijoj momčadi pa da dam svoj definitivni sud o njemu kao vozaču.Sjetimo se prijašnjih sezona Masse.Nije ga bilo nigdje kad je vozio loš bolid dolaskom u ferari dečko radi radnju. Ja mislim da u F1 svi koji voze manje više su odlični vozači no odlučujuću prednost ipak daje stroj.Kakav je shumi u lošem ferariju 2005 ? -vrhunski vozač al beba neće da ide......
"Ako prestanem vjerovati u snove,život više neće imati smisla.To je razlog zašto ću i dalje težiti snovima sve dok neumrem." Soichiro Honda - the power of dreams
This post was last modified: 12-15-2007 10:06 PM by acc.
Dolazi u odličan bolid,ali nebih mu bio u koži.Osobno bih volio da malo zapraši hamiltonu.Inače hamilton mi ne leži od prvog trenutka,bez obzira što je OK vozač.Hamilton je imao sreću da u prvoj sezoni bude u odličnom autu i dečko se odmah napuhao ko puran.Voli bih ga vidjeti u nekoj slabijoj momčadi pa da dam svoj definitivni sud o njemu kao vozaču.Sjetimo se prijašnjih sezona Masse.Nije ga bilo nigdje kad je vozio loš bolid dolaskom u ferari dečko radi radnju. Ja mislim da u F1 svi koji voze manje više su odlični vozači no odlučujuću prednost ipak daje stroj.Kakav je shumi u lošem ferariju 2005 ? -vrhunski vozač al beba neće da ide......
e svaka ti dala za ovu izjavu...isto misljenje ko i ja...
jer vrlo malo se razlikuju vozaci ko vozaci, a veca je razlika u bolidima...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
Danas čitam da se kovalainen nada istom tretmanu u momčadi kao i hamilton.Možeš mislit.Bit će on vodonoša kao i barichelo i massa za vrijeme shumia u ferariju.Jedino ako bude bio vrlo vrlo brz tj brži od hamiltona može se nadati istom tretmanu....
"Ako prestanem vjerovati u snove,život više neće imati smisla.To je razlog zašto ću i dalje težiti snovima sve dok neumrem." Soichiro Honda - the power of dreams
Ma sta ti je stari, ti zaboravio da je Hamilton Englez u Engleskoj momcadi i usto je brz,Kovlainen moze samo sanjat da ce imati isti status, a vodonosa ce defintivno biti
Naravno da ce biti vodonosa,hamilton je to htio od Alonsa a kamoli od Heikija.Iskreno,ne volim Hamiltona jer bi mogao nauciti nesto o skromnosti od svjetskih prvaka poput Mike i Kimmija.Citam juce da je izdao i svoju knjigu.Biografija.....cuj,ko da vozi 10 godina.pametnjakovic.