|
Krađa vozila
|
| Author |
Message |
-dene-
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Krađa vozila
Svi tako govore nece moje auto niko i onda kad nesto bude tada je vec kasno.
|
|
| 02-17-2006 09:50 PM |
|
|
Oggey
Junior Member

Status:
|
RE: Kra�a vozila
Taj kod ključa danas kopiraju svagdje, bez problema, bez nekakve posebne tehnike i za par sekundi... Savjet -taj kod ključa nije neka tehnologija i ne ostavljaj auto svagdje!!!
|
|
| 03-13-2007 11:44 PM |
|
 |
tuzla
Junior Member

Status:
|
|
| 04-03-2007 04:17 AM |
|
 |
C_A_T_T_O
Member

Status:
|
http://www.meprocar.com Mepro BH d.o.o. FK Automotive program, xenon svjetla prodaja i ugradnja; 061 887 007
|
|
| 04-03-2007 09:24 PM |
|
 |
C_A_T_T_O
Member

Status:
|
Zna li neko od vas nesto vise o Hudini Lock-u? Ko to radi kod nas, pouzdanost, garancija, cijena?
http://www.meprocar.com Mepro BH d.o.o. FK Automotive program, xenon svjetla prodaja i ugradnja; 061 887 007
|
|
| 04-04-2007 10:22 PM |
|
 |
tuzla
Junior Member

Status:
|
@catto
ja cu vjerovati u to kad vidim snimak da neko napravi, kao ovo sto su ljudi napravili za blokade mjenjaca, a ovo rekla kazala ja sam cuo druze moj od agenta moldera da su vanzemaljci dosli...
a za taj hudini koliko ja znam to je samo losa kopija zedera nesto slicno kao sapa sistem
|
|
| 04-05-2007 04:06 AM |
|
|
C_A_T_T_O
Member

Status:
|
@catto
ja cu vjerovati u to kad vidim snimak da neko napravi, kao ovo sto su ljudi napravili za blokade mjenjaca, a ovo rekla kazala ja sam cuo druze moj od agenta moldera da su vanzemaljci dosli...
a za taj hudini koliko ja znam to je samo losa kopija zedera nesto slicno kao sapa sistem
Pa ako ste tolko sigurni u proizvod koji reklamirate, zasto i vi ne dovedete nekog "profi bravara", ili vise njih, da probaju onesposobiti Zeder na nekom autu... Fino sve to zabiljezite kamerom, napravite manji film...I eto ga..Otklone se sumnje, a plus veoma lijepa reklama..
|
|
| 04-05-2007 07:38 AM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
IMO sam na trici golfu Hudini lock i mogu ti rec da sam bio prezadovljan nije skup a dobar je a slican je zederu uglanom odes u sarajevu u biro servis i raspitas se malo vise o cjenama imas jedan biro servis u merkatoru ima jedan prekoputa asa auta malo zavucen iza solitera eto
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 04-05-2007 09:39 AM |
|
 |
Nelle_G
Member

Status:
|
moj brat ima zeder i meta sistem...rahat covjek..
BMW - Best Cars In The World
Golf 2 GTD
|
|
| 04-05-2007 10:40 AM |
|
 |
tuzla
Junior Member

Status:
|
@ catto
ne reklamiram ja jaro moj nista, i bas me zabole i za jedno i drugo i trece, ja na svom autu imam zeder, ugradio ga prije dvije i po tri godine, ja bih bio veoma zahvalan da neko snimi kako se obija zeder i vozilo stavlja u funkciju, cisto da znam da malo manje rahat spavam, a ne ove mornarske price po forumima, ja cuo ovo cuo ono, za druge sisteme ima snimak na netu, za zeder nema, nadji snimi ti ili bilo ko drugi i mozemo da pricamo do tad... ostajes bez argumenata...
|
|
| 04-06-2007 03:53 AM |
|
 |
|
|