Post Reply  Post Thread 
Pages (27): « First < Previous 23 24 25 26 [27] Last »
Krađa vozila
Author Message
C_A_T_T_O
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: Krađa vozila

tuzla Wrote:
@ catto

ne reklamiram ja jaro moj nista, i bas me zabole i za jedno i drugo i trece, ja na svom autu imam zeder, ugradio ga prije dvije i po tri godine, ja bih bio veoma zahvalan da neko snimi kako se obija zeder i vozilo stavlja u funkciju, cisto da znam da malo manje rahat spavam, a ne ove mornarske price po forumima, ja cuo ovo cuo ono, za druge sisteme ima snimak na netu, za zeder nema, nadji snimi ti ili bilo ko drugi i mozemo da pricamo do tad... ostajes bez argumenata...

Nemam ja nista protiv zedera... A u onom filmu se vidi kako je Defend "pao" za desetan sekundi, a Construct mul-t-lock drzi.. Bar vise vremena.. E sad ovo sto pricaju po srbiji, kopirali mu kljuc.. A tamo pise ne moze se kopirat kljuc od Zedera.. i to je malo da se zapitas.. Mada zeder ko zeder izgleda najsigurnije do sad..

http://www.meprocar.com Mepro BH d.o.o. FK Automotive program, xenon svjetla prodaja i ugradnja; 061 887 007
04-06-2007 05:58 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
motorista
Junior Member
**

RE:

iceman ze Wrote:
Sta je ba raja, sto ste mi zanemarili jedinu (ozbiljnu) temu. Krade li Vam se sta u komsiluku???Mom poznaniku u Zenici  ukrali Merc. 124,200D, 86 god. Confused (jesu se usrecili  Wink ).(ma moraju raditi i auto-otpadi)

P.S'' U ZE se krade sve, od 85-90 god., ja neznam kakvi su to danasnji ''robin-hood-ovski'' lopovi(opet po sirotinji)''

Kaze meni jaran....Kad sam bio u Zenici...da nisam nosio naocale..i oci bi mi iz glave ukrali.Smile

Made of plastic...it`s fantastic!!
04-06-2007 05:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

RE:

motorista Wrote:

iceman ze Wrote:
Sta je ba raja, sto ste mi zanemarili jedinu (ozbiljnu) temu. Krade li Vam se sta u komsiluku???Mom poznaniku u Zenici  ukrali Merc. 124,200D, 86 god. Confused (jesu se usrecili  Wink ).(ma moraju raditi i auto-otpadi)

P.S'' U ZE se krade sve, od 85-90 god., ja neznam kakvi su to danasnji ''robin-hood-ovski'' lopovi(opet po sirotinji)''

Kaze meni jaran....Kad sam bio u Zenici...da nisam nosio naocale..i oci bi mi iz glave ukrali.Smile

Ma koji vam je ima ovde i Zenicana...U4jchina

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
04-07-2007 02:43 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
nigrutin
Member

RE: Krađa vozila

ljudi sto sebi skakati u stomak satakvim autima uzmi nesto sto slusa a nije skupo a ima ih sigurno takvih

03-23-2008 05:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (27): « First < Previous 23 24 25 26 [27] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  KAKO JEFTINO I EFIKASNO ZASTITI VOZILO OD KRAĐE? -dene- 29 5,999 03-23-2008 11:23 PM
Last Post: poKle
  Prvi centar u BiH za zastitu vozila od kradje -dene- 30 6,103 03-13-2007 11:27 PM
Last Post: Oggey

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: