|
Kraj mog GTI-ja
|
| Author |
Message |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Kraj mog GTI-ja
Ali ja ne odustajem,ovaj je motor samo da premostim(nisam mogo bit bez auta),trazim 16-ku i nacu je sigurno. Angaziro sam sad rodjaka u njemackoj,valjda ce on nesto dobro iskopat.
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 12-08-2006 04:38 PM |
|
|
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ma nek je to sve problema, motor ce se naci, nemoj se brinut. Nije ni prvi ni posljedni
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 12-08-2006 04:44 PM |
|
 |
edo_16v
Member

Status:
Away
|
|
| 12-08-2006 06:58 PM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Zvao sam vec,mislim da je to taj,nema elektronike nis. Ma necu se trudit nac ovdje nis,doci ce iz svabije pila,mozda cak 2.0 16v iz trice,rodjak me je jucer zvao i kaze da je naso,samo treba otic vidjet.POZZ
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 12-09-2006 12:05 PM |
|
 |
speed5
Member

Status:
|
Evo da te uveselim! Mislim da ima dobar motor, samo cu u pon znati detaljnije! I ima cak jedan G60, ali ne znam kakav je!
jeste dizelka al" ide sacuvaj Boze
|
|
| 12-09-2006 07:55 PM |
|
 |
PiiLLe_ze
Junior Member

Status:
|
E pa narode,objavljujem da moj GTI,od danas nije vise pravi GTI. Motor 1.8 16v koji je bio u njemu je propisho nakon agresivne voznje autoputom Zagreb - Sl.Brod. Pukla je glava motora i vraca ulje u hladnjak. Nakon servisa, i bezuspjeshnog varenja glave shvaili smo da mu nema spasa. Nakon duzeg traganja nisam uspio nac dobar ni 1.6 motor a kamo li 1.8 (svi presli preko 300 hiljada). Ali uspio sam pronaci odlican motor iz vw polo 94.god,1.3 MFI - I system. Prosao samo 64hiljade (ni ja nisam vjerovo dok nisam vidio motor). Uradjen je tuning motora tj. spustena je glava,sport platinaste svjecice, filter za usis simota i ispusna grana SP,sa sebringovim zadnjim loncem,chip sa vectra 2.0. Sve je to radjeno 3 sedmice. Znam da je 1.3,ali ljudi,ja sam prezadovoljan,moj automehanicar kaze da sada motor razvija preko 90 konja,a ima zvuk ko da ima 150PS. Maksimalna brzina je 178km/h,nije nesto,ali ima fantasticno ubrzanje. Pozz
Ako kome zatreba 1.8 16v Golf motor u Zenici ima tri kom. citava. Sa jednog sam skinuo kablove.
|
|
| 02-13-2008 03:04 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
A ja kontao da ces reci da je i tebi zao...i da je steta...hahahahaha...
P.S. Sta ti ovo sef nije dao + reputaciju ili ceka da pocnes vozati pravo auto...hahahaaaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-13-2008 03:26 PM |
|
 |
PiiLLe_ze
Junior Member

Status:
|
A ja kontao da ces reci da je i tebi zao...i da je steta...hahahahaha...
P.S. Sta ti ovo sef nije dao + reputaciju ili ceka da pocnes vozati pravo auto...hahahaaaa
P da ti kazem da i jest mi zao, a sto se tice Ajdina trenutno mi nista ne govori u vezi auta, jer zadnji mjesec sluzim kao slep sluzba 
P.S.
Samo da kazem da su dvije intervencije bili Opeli.
|
|
| 02-13-2008 03:52 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
zadnji mjesec sluzim kao slep sluzba
idealna upotreba Golfa
P.S.
Samo da kazem da su dvije intervencije bili Opeli.
pa da
traktor vuce lomatinu
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 02-13-2008 08:13 PM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Ako kome zatreba 1.8 16v Golf motor u Zenici ima tri kom. citava. Sa jednog sam skinuo kablove.
Koliko para?
idealna upotreba Golfa
...
pa da
traktor vuce lomatinu
jebi ga Sky, nemoj tako, hajd kad to kazes za golfa dizela OK, al ipak je ovo GTI, stvarno nema smisla...
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 02-13-2008 08:20 PM |
|
 |
|
|