Znaci da pojasnam.Sega dobiv informacija deka vo Krusevo Tekus pobedil vo svojata klasa, odnosno so klioto pozdi sebe ostavil edno megance i dve hondicinja !!!
Bravo majstore !!!
Sega dobiv informacija deka Baze denes ne startuval, a na vcerasniot trening bil prv.Znaci Tekus prv, Gjole vtor, Tose tret.
AKK Swift Racing
This post was last modified: 07-13-2008 05:44 PM by Ljupco.
Iki ima vozeno 98 godina 4:01 vo klasa pet ima uste mnogu da stignat do toa vreme a vyle so standart megan ima vozeno 4:04
taka da treba uste furni leb da krkaat za drobenje
Bandero, a te informiraa li so kakva kola vozese Gjole ??
Za tvoja informacija vo petokot na otvorena staza vremeto na Gjole e 4:08, so meren instrument
Znaci Vetre.Od site vozaci vo nasiot sampionat vo momentov jas navivam za dvajca.Eden od niv e Tekus.
Se nadevam deka smeam da navivam za Tekus i se nadevam deka toa sto se raduvam na negovite uspesi, kako i na uspesite koi na organizaciski plan vo Crna Gora gi napravile Vili, Katz i Glauc nema da mi bide zabelezano kako GREV !
Te pozdravuvam i se nadevam deka ne si mi nesto seriozno ljut !!!
P.S.Inace da, me informiraa za Djole i jas iskreno se nadevam deka so kolata se e vo red, deka nema golema steta i deka do narednata trka hondata povtorno ce bide vo top forma.
AKK Swift Racing
This post was last modified: 07-14-2008 02:28 PM by Ljupco.