|
Kupnja automobila ???
|
| Author |
Message |
Rosynho
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Kupnja automobila ???
Prvo da se predstavim. Zovem se Ivica(18) i iz Makarske sam, upravo polozio.
Ovako mene bi zanjimalo dali se za prvi auto isplati kupiti neki novi ili polovni. Kada bi kupovao novi, to bi bilo neka max cijena od 110 000 kn, a za polovni negdje oko 50 000. Pa bih zamolio za neke prijedloge automobila i tako jer sam ono " Laik " u ovom podrucju.
I jos me zanima koliko bi doso neki ( nije vazno koji samo me zanima opcenito) auto na onu uvoznicu (ono kad vam je clan obitelji branitelj i poginuo u ratu )
HVALA !!!!!!!!!!!!
|
|
| 11-01-2007 10:46 AM |
|
|
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
RE: Kupnja automobila ???
Dobro došao!
Ja bih na tvom mjestu prvo uzeo neki "krš" tipa yuga (naravno, tehnički isravan) i vozio ga nekih pola godine - godinu, onda ga prodao i kupio nešto normalno iz razloga što ćeš na takvom autu bolje naučiti neke stvari, a neće ti biti žao ako ga gdje ogrebeš ili kucneš. A neće te ni mamiti da ga stišćeš i razbiješ. Kad dođe vrijeme za bolji auto samo japanca!
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 11-01-2007 11:09 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Dobro došao!
Ja bih na tvom mjestu prvo uzeo neki "krš" tipa yuga (naravno, tehnički isravan) i vozio ga nekih pola godine - godinu, onda ga prodao i kupio nešto normalno iz razloga što ćeš na takvom autu bolje naučiti neke stvari, a neće ti biti žao ako ga gdje ogrebeš ili kucneš. A neće te ni mamiti da ga stišćeš i razbiješ. Kad dođe vrijeme za bolji auto samo japanca! 
Slazem se sa gotovo svim sto rece kolega Civic 16V, ali zadanja recenica me bode u oci i ja ispravljam.
Kad dođe vrijeme za bolji auto samo Alfa!
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 11-01-2007 11:13 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Just be... Dead Like Me!
|
|
| 11-01-2007 11:14 AM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 11-01-2007 11:20 AM |
|
 |
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Alfa je u Dalmaciji solidna opcija. Dole ima dosta Talijana, pa mu servis i dijelovi ne bi trebali biti problem. Alfa - svakako, odmah iza Honde!  Ali neka prvo nauči voziti. Moj prvi auto je bila Dijana od 18ks...  Max. brzina - 96km/h. Ali zato, kad digneš krov, niko k'o ti! 
MA za pocetnike i ne treba jace i vece auto, bar dok ih ne popusti onaj pocetnicki entuzijazam.
Dijana rules!!!hehehehe
Just be... Dead Like Me!
This post was last modified: 11-01-2007 11:24 AM by Ja_i_Moj_GTI.
|
|
| 11-01-2007 11:23 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Dobro dosao...kn? Koliko je to u e? Poslusaj Civca kupi nesto za cim neces zaliti kad ogrebes ili nedao Bog slupas...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 11-01-2007 11:25 AM |
|
 |
Rosynho
Junior Member

Status:
|
Hvala na odgovorima, ali imam materin auto za vozikanje i ucit voznju. Nebih odma uzeo auto nego negdje za 7 ili 8 miseci zato se i zelim i prije informirat.
HHEHEHEEH volio bih i ja alfu.
This post was last modified: 11-01-2007 12:09 PM by Rosynho.
|
|
| 11-01-2007 12:08 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
ja bi da sam na tvom mjestu najprije novo, ako vec imas finansijskih mogucnosti...jer je po meni bolje uzet novog Pola (navodim primjer), nego polovnog Golfa, kolko god ovaj bio veci i s boljom opremom...novo je novo...tako da nema dalje price
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 11-01-2007 12:34 PM |
|
 |
Sajo_Turbo
Posting Freak

Status:
|
Dobro došao!
Slazem se sa gotovo svim sto rece kolega Civic 16V, ali zadanja recenica me bode u oci i ja ispravljam.
Kad dođe vrijeme za bolji auto samo Alfa! 
ja sam upravo tako pocinjao,... vozao sam renault 4
slazem se s ovim sto su kazale kolege medjutim, kada htjednes bolji auto kupi hondu ili alfu ali kada budes htio pravi auto (u pravom smislu te rijeci) kupi BMW
My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
|
|
| 11-01-2007 01:41 PM |
|
 |
|
|