|
kupovina auspuha
|
| Author |
Message |
skam
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
kupovina auspuha
Gdje u Sarajevu moze da se kupi dobar zadnji lonac, osim kod Sandora i kod onog u Sokolovic koloniji???
|
|
| 04-10-2007 05:38 AM |
|
|
goran16v
Delegat

Group: Administrators
Status:
|
RE: kupovina auspuha
Sta znaci dobar lonac? Jel od boljeg proizvodjaca ili po povoljnijim cijenama od onih sto si naveo? Ako mislis na bolji kvalitet onda to naravno mozes naci kod ovlastenog jer svi prodaju otprilike slicnu robu slovenackih proizvodjaca (Autzo Galant, Novak itd), u Dodexu (milsim da se ulica zove Kolodvorska) po potrebi prave svoje lonce, dalje, u A-netu, u regularnim prodavnicama auto dijelova, a nije zgoreg odletiti kod Barbica u Kiseljak...
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 04-10-2007 05:43 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Imas i frajera koji jeftino radi auspuhe...Na parkingu Bosnalijeka...probaj...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 04-10-2007 05:47 AM |
|
 |
skam
Junior Member

Status:
|
Imas i frajera koji jeftino radi auspuhe...Na parkingu Bosnalijeka...probaj...
Mislis na onom parkingu kod kafane( stare vrbe ili tako nekako)
|
|
| 04-10-2007 05:50 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
E bravo znaci iza starih vrba tacno na parkingu Bosnalijeka...vidje ces garaza i stalno je momak tu zove se Zlaja...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 04-10-2007 05:55 AM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ma ja bih do Kiseljaka kod Barbica otisao, najbolji je.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 04-10-2007 08:36 AM |
|
|
The Mladen
Member

Status:
|
Motorex u hrasnom, 20% nize cijene u odnosu na ostale a ni kvalitet nije los. Al ipak, moj ti je savjet da odes kod Sandora, jer je daleko najbolji, bar po meni. Moj drug je prije 4 godine stavio auspuh kod Sandora i vozi bez problema. Ja sam isto nedavno zamijenio komplet auspuh kod Sandora i ne zalim se.
Pozz
|
|
| 04-10-2007 08:40 AM |
|
 |
cata
Member

Status:
|
Gdje u Sarajevu moze da se kupi dobar zadnji lonac, osim kod Sandora i kod onog u Sokolovic koloniji???
dobra tema paravo
i kod mene je otisao auspuh na ovoj tric jednom ga vario ali ne vjerujem da ce jos dugo!!!
imaju tu neke "rore" sam stavio ali nigdje veze!!!
kontao sam uradit negdje ali moram od motora skroz, i da li bi se to moglo negdje dobro uraditi da se dobije neki dobar zvuk, jest da je ovo dizel,al ipak mozda bi se moglo sta uradit po tom pitanju???!!!!
|
|
| 04-10-2007 09:08 AM |
|
 |
Alen_P
Member

Status:
|
Dodex radi sve vrste auspuha po originalne i "sportske" ...
I ja da pitam , da ne otvaram novu temu ...
Naručio sam i stigla mi je izduvna grana ( raceland , inox , ovo ono ) , pa me interesuje gdje i ko radi sportske izduve ( samo inox dolazi u obzir ) , tj da produži sa izduvne do zadnjeg lonca ( kojeg bih takodje kupio na licu mjesta ) i to sve ugradi ??? Pomozite ljudi
navijati za Sarajevo je stvar geografije, a navijati za Željezničar je stvar filozofije
http://www.amkcarbon.com
This post was last modified: 04-10-2007 09:21 AM by Alen_P.
|
|
| 04-10-2007 09:20 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ja znam nekoliko.
Sandor je jak i dobar ali je skup,
Na stupu isto ima dobar koji je ujedno distributer za Novak iz SLO,
i naravno Zlaja na parkingu Bosnalijeka koji je fakat dobar i jeftin...
Ako nekom treba u Trebinju, ima extra majstor...MIRO...on radi Novak i pravo kvalitetno i jeftino...
|
|
| 04-10-2007 09:20 AM |
|
 |
|
|