Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
kupovina cd/mp3 playera
Author Message
voodoosin
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
kupovina cd/mp3 playera

pa ljudi slusa li iko od vas muziku u autu ili svi slusate samo zvuk motora Very Happy
imam namjeru kupiti cd player, pa me zanimaju vasa iskustva. planirao sam 200-max 300 KM, ali ne znam sta izabrati. vidio sam u robotu roadstarove mp3 playere koji su ispod 200, ali ne znam kakvog su kvaliteta (prvenstveno mi je bitno da se ne kvari i ne pravi probleme, a snaga i funkcije mi nisu posebno bitni). please pomozite, da li mi je bolje kupiti taj mp3 ili neki od malo skupljih audio cd playera (panasonic i sl.).
ako neko zna gdje u sarajevu ili okolini mogu naci nesto povoljno (a da nije palo s kamiona 8) ), puno bi mi znacilo da to napise Laughing
unaprijed hvala.

08-10-2004 10:34 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ThunderBird
Banned

Group: Banned

a lika. Jes ti nekad cuo za Pioneer ili Sony ili tao nesto, mozda Kenwood ili slicno.

Roadstar = smece.

Nemoj da te ovo demoralice ali ako ides na novo onda ne racunaj da ces za perfenktan "kaslic" dati i 400 km.

A ipak ako ti se ne daju tolike pare onda uzmi nesto polovno ali opet nesto od ovog sto sam ti napisao.

Ni "kvalitetan" polovnjak nebi trebao da kosta ispod 200-250 km

(odgovorio sam na ovaj post samo zato sto u Opel Calibri koja je dio DTT-a ima muzike da otpanu branici s nje.

sad se da stavlja pojacalo CRUNCH ili HIFONICS pa ce tek onda da "vadi bubrege")

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
08-10-2004 10:40 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sporting
Member

Drug stavka br. 1
BJEZI OD ROBOT KOMERCA
stavka br 2
bjezi od ROADSTAR opreme

- kupio sam prije godinu i po kod njih taj mp3/cd, po danu mu se uopste ne vidi displej psvjetljenje ne valja, poslije mjesec dana se pokvario ( zaglavio se CD u njemu ) poslo ga na servis i dobio objasnjenje: CD Neodgovarajuce debljine/velicine ( hej koja gluupost, CD ko CD ), a najveca je farsa sto oni malo skuplji TDK i slicni CDovi stekaju, a oni iz FISa od 30 feninga fino idu.

-Opet kad mi se pokvario mp3 po stoti put, posaljem im na reklamacije, i kod njih je bio po godine, i tek kad sam poceo da se razmahujem po prodavnici i zaprijetio da cu da iznesem pola radnje, dobio sam ga nazad napravljenog, ali fazon je u tome sto je prosao rok od 45 dana i trebao sam dobiti novi!!!!

sve u svemu lopovi su, bjezi i od njih i od road stara, radije potrazi sta kod "narodnih prodavaca" Wink nedavno je vamo prodavo momak alpine kas i cd changer za 80 KM !

::/Fiat Punto SPORTING 1.6mpi 90hp, 195/60/14"/::
08-10-2004 10:42 AM
voodoosin
Junior Member
**

tako nesto sam i pretpostavljao, zato sam i postavio pitanje. dakle ne gine mi obican cd, bez mp3 Sad
a sta je sa panasonicom? imam panasonic kasetas i stvarno je odlican, slazem se da su kenwood, pioneer i sl. izvan konkurencije, ali vrhunski kvalitet mi nije bitan. panasonicovi playeri su oko 250 km, sta mislite o njima?

08-10-2004 10:58 AM
ThunderBird
Banned

ja neznam, nisam se susretao sa panasonicom.

Vidi, realno MP3 ti netreba. Samo ces nabacati 100-150 pjesama na CD i samo ces saltati i ni sam neces znati sta bi slusao. Ovako je bolje, uzmes obican player, narezes sebi 2 diska "odabranih" pjesama. Jedan domaci, jedan strani i udri micko... samo gas...

pozdraVW

DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
08-10-2004 11:20 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
chimera
Posting Freak

Kupis oglase i nadjes.Sad ima dosta ljudi koji donose iz vana,pa iz PX-ova roba...

Povezi se malo.Ja imam changer tako da mi mp3 i nije toliko potreban.

Sve zavisi sta u koje auto ide,onda jos jedna meni vazna stvar je da mp3 mora biti dobar.Poenta je u tome ako je mali displey i ne mozes dobiti listu pjesama onda nema nekog smisla.

Zamisli da listas 150 pjesama da nadjes onu koja ti treba.

Autocd Kenwood MP3, nov sa papirima.
Kontakt informacije
Autocd Pioneer nov u kutiji, 4x50W, autocd JVC Kenwood MP3, nov u kutiji.
Autocd, Sony Xplod, MP3, 4x50W sa daljinskim, pokretni ekran, model za 2004. god., 200EUR, poklon Pioneer zvučnici 2x200W.

Eto par oglasa,potrazi malo,raspitaj se.

Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
08-10-2004 11:24 AM
voodoosin
Junior Member
**

hvala, ipak cu se dakle prihvatiti oglasa Wink
barem sam saznao ono sto sam sumnjao - da je roadstar smece. opet vazi ona stara: kol'ko para tol'ko muzike.
panasonicov kasetofon koji trenutno imam je stvarno fantastican, pretpostavljam da ni cd playeri nisu losiji, tako da cu ako ne naletim na sta jeftinije od kenwooda ili pioneera sigurno kupiti panasonica.
a za mp3 ste vjerovatno u pravu. jedina prednost mp3-a je sto moze citavu pjesmu drzati u memoriji, pa nema preskakanja, a antishock kod audio cd se jos ne moze boriti s nasim cestama 100% uspjesno. bar kod jeftinijih modela.

08-10-2004 12:29 PM
2Fast__4You
Banned

Ev ja sam kupio novi prije 2 dana mp3 player 450 km
Mijenja boju displaya

[img]http://clubs.sarajevo-x.com/data/slike/slika_850_3183.jpg[/img]
08-10-2004 01:19 PM
elvir
Posting Freak

Status: Away

Probaj pored svega nabrojanoh pogledati sta ima u Mobil Media radnji na malti...cini mi se da je bio za oko 3 stoje novi Sonyev mp3..cini mi se da je to ovaj:

http://www.bhrenaultclub.com
08-10-2004 04:47 PM
Cile
Member

Group:

ova zadnja verzija je jos pojeftinila tako da je sad oko 250 KM a za tri stoje mozes u mobil mediji stvarno kvalitetan CD kupiti.....i dakako bjezi od rodstara i robot komerca... a kad je sony,pionner,kenwood u pitanju servis ti i nije vazan....brate oni se slabo kvare a daju sve od sebe !

:) :) :)
08-10-2004 04:56 PM
Pages (4): « First [1] 2 3 4 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  CD Changer za Seat Ibizu 2001 lacevicm 2 440 05-01-2008 06:46 AM
Last Post: pajero1987
  izbor mp3-ja za auto  HITNO Skyline 22 2,426 09-28-2006 08:21 AM
Last Post: Skyline
  Koji CD/mp3player da kupim i gdje? salchin 5 662 09-09-2006 02:19 PM