Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Kupovina skutera (pocetnik)
Author Message
Amer-STI
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: Kupovina skutera (pocetnik)

@ajdin Tu sam prijatelju, pratim pomalo ali slab sa kometarima Smile

Ja licno nisam imo nikakvi problema sa Aerox masinama, ako me dobro sjecanje sluzi od 99te nesjecam se nekog posebnog kvara. Vise je bilo za*ebancije oko Aprilie. ALi kao sto ti je mirkan rekao ganjaj motor star godinu dvije i uzmi motor kako treba, a fala bogu sada imas skutera na svakom koraku.

09-28-2007 04:46 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pirke
Junior Member
**

ma znam al eto tanak sam sa keshom pa sam kontao uzeti na kredit, mozda na 2 godine.

kako je krenulo prije cu dobiti audia a3 nego skuter Very Happy

ako jos neko ima nekih prijedloga slobodno neka kaze, ostalima hvala na pomoci (K)

09-28-2007 10:44 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mirkan_
Member

Pa digni kredit u banci pa vracaj pare u banku rate... A keshom uzmes scooter dobar ocuvan star godinu dvije za nesto manje para pozzz...

Peugeot 406 2.0 HDi
09-28-2007 02:35 PM
hotazmaj
Junior Member
**

Da je keeway toliko dobar ne bi ga raja masovno prodavala. Ni ja niam cuo da ih raja hvali, s druge strane servis im je nikakav to 100% znam jer imam par jarana koji ih imaju. Polovan Aerox ili bilo sta drugo sto ima neko ime ti je bolje i od naj boljeg keewaya. Znaci moja preporuka ti je da zaboravis keeway i da obavezno uzmes 2-taktni motor, jer je jako jednostavan za nauciti kako sam da ga ne daj boze popravljas. J..es motor ako ne znas osnovne stvari popraviti na njemu. Zato i bolje polovno.

09-28-2007 08:21 PM
MaJsToRcE
Junior Member
**

Pirke Wrote:
ma znam al eto tanak sam sa keshom pa sam kontao uzeti na kredit, mozda na 2 godine.

kako je krenulo prije cu dobiti audia a3 nego skuter Very Happy

ako jos neko ima nekih prijedloga slobodno neka kaze, ostalima hvala na pomoci (K)

Pirke naj dobro od moja gledna tocka e da zemes skuter so MINARELLI masina (aerox ili aprilija 1999 do 2001) vozev arox 2,5 god. so kit oprema i osven dve svekicki i eden kais ne mu promeniv nisto a pominav recisi 20 000 km sega vozam aprilia 2000 MINARELLI si kit i ovaa leto svrtev preku 9 000 km do sega nemam nekoj poseriozen defekt osven potrosni delovi (kais svekicka i rolni) ne znam kaj vas no vo MKD se dvizat okolu 1000 do 1300 eura a za razlika sto bi zemal nekoj kineski motor nov so tie pari sepak ke vozis motor so ime YAMAHA ili APRILIA pozdrav Very Happy

10-13-2007 01:58 AM
poKle
Senior Member

e Kolega (Ekonomija sam i ja)
YAMAHA je YAMAHA
PEUGEOT je PEUGEOT

Minarelli je zakon.
Imao Yamahu Aerox 100 do neki dan, uzmi, bez za*ebancije, trpi svakakve torture, samo toci kvalitetno ulje (2t sintetika) i vozis...
Smile
Eh sad nova je skupa, a kad gledao polovno pokusaj naci nesto da je preslo MAX 15.000km (a to ces tesko naci) jer rikne masina na 20.000-25.000 u nasim uslovima vozenja, al i kad rikne, nije plaho skupo 150km-200km za dijelove i za ruke mozda 50km.
et
al ne bi ja bjezao od keewaya koji mislim da je dosta solidan i fino ide onaj 125ccm...
pozdrav

10-15-2007 09:30 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
poKle
Senior Member

e "hotazmaj" vidjam te po gradu, vidio sam te danas na ilidzi s Acid-om se vozas... a Acid-a, prestize auto na zadnjem tocku,aaaa,gluhoinebilo HaHaHaH Smile
ja te poznam sa bhskuter-a Smile

10-15-2007 09:36 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: