|
Kupovina skutera (pocetnik)
|
| Author |
Message |
Pirke
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Kupovina skutera (pocetnik)
Pozdrav svima,
Prvi put pisem na forumu, iako pungas pratim vec oko godinu dana.
Naime, mislio sam uzeti nov skuter do oko 4500 sa mogucnoscu kupovine na kredit.
Eh sad, citao sam o ovim keeway skuterima na vasoj temi ali je to nedovoljno informacija. Ako neko nesto zna o njima zamolio bih ga da mi objasni po cemu valjaju a po cemu ne.
Takodjer sam mislio o speedfight 2 koji mi je preskup jer koliko znam, ova cijena je ista vec 3 godine.
Citao sam i o nekim piaggima i gillerama i apriliama ali nisam uspio naci u sarajevu distributera.
Pa eto, ako neko ima nekih prijedloga molio bih da se javi.
Pirkee
|
|
| 09-26-2007 10:06 AM |
|
|
jasmiN_sa
Junior Member

Status:
|
RE: Kupovina skutera (pocetnik)
Off topic
Mene zanima da li ima neka firma koja daje skutere na kredit?
|
|
| 09-26-2007 12:32 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Pirke ugledaj se na jasmina pa nam se fino predstavi u djelu za clanove...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-26-2007 01:57 PM |
|
|
Pirke
Junior Member

Status:
|
Eh da. Zovem se Damir. Imam 19 godina i zivim u Sarajevu. Studiram ekonomiju 
@pajero - ne vidim da se jasmin predstavio u odjelu za clanove
|
|
| 09-26-2007 02:27 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
I to sto kazes...hahahaha...Ali eto sada je OK! Dobro dosao...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 09-26-2007 07:09 PM |
|
|
Amer-STI
Senior Member

Status:
|
Jedan od bolji skutera ako ne i najbolji na trzistu Yamaha Aerox?? Sto se tice dizajna jeste vec isti duzi niz godina. ALi sigurno jedan od kvalitetniji. A trebalo bi sad biti i na nekom popustu. A za info MOTONAUTICA Tuzla 061/103-707 Haris
|
|
| 09-27-2007 12:30 PM |
|
 |
ajdin_ze
8.2 V12 60v

Group: Administrators
Status:
|
Jedan od bolji skutera ako ne i najbolji na trzistu Yamaha Aerox?? Sto se tice dizajna jeste vec isti duzi niz godina. ALi sigurno jedan od kvalitetniji. A trebalo bi sad biti i na nekom popustu. A za info MOTONAUTICA Tuzla 061/103-707 Haris
Pa druze ja mislio ti nas napustio.Nigdje te.Sta ima novoga?
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 09-27-2007 12:59 PM |
|
|
Pirke
Junior Member

Status:
|
Bio sam kad se tek otvorio i Aerox je bio oko 5000, sad sam zvao yamahin salon u Sarajevu i jos uvijek je ista cijena
Ipak bi vise volio da mi neko nesto kaze o ovim keeway skuterima i jos nekim do 4500 jer mi treba samo da je kvalitetan i da moze 60 ici, da ne crkne elektronika ili nesto nakon 100km - stuntovi, velika brzina i penjanje uz ulicu nagiba > 30% me ne zanima
This post was last modified: 09-27-2007 01:35 PM by Pirke.
|
|
| 09-27-2007 01:33 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Pa druze ja mislio ti nas napustio.Nigdje te.Sta ima novoga?
Ma nije nas napustio...samo mnogo radi i putuje...Vidio sam ga u Vogosci u Ponedeljak...
|
|
| 09-27-2007 03:02 PM |
|
|
mirkan_
Member

Status:
|
Yamaha i nije najkvalitetnija mashina na trzistu trenutno... dizajn je OK... Ako vec hoces novo ganjaj Piaggio mashine... to je kvalitet. A sto se tice keeway scootera nisam cuo neke pohvale a ni mane tog scootera... al da se ja pitam prije bih uzeo polovnu Gileru,Aeroxa, Peugeota ,Apriliu... nego to et pozz nadam se da sam ti pomogo...
Peugeot 406 2.0 HDi
|
|
| 09-27-2007 08:26 PM |
|
 |
|
|