Ova vozila sa testa uskoro dolaze u Evropu.
Adac je izvrsio Testove i rezultat je bez opoziva.Sigurnost ovih vozila odgovara Evropskim standardima pocetkom 80 tih.Obratite paznju na otvaranje Air-bag-a (kompletno pored vozaca u stranu);sasija se savija i noge vozaca su vise nego ugrozene...Uostalom na videu mozete i sami vidjeti rezultat.Istini za volju ,najavljuju niske tarife za vozila ali po ovoj cijeni vidim reklamnu kapamanju vise kao preskup
Mrtvacki kovceg ili Tabut kako kome vise odgovara...
Sve je zo OK.
Ali kada pogledamo nas vozni park vidimo da su kineska vozila svemirski brodovi. Nadji na netu chras Golfa2 ili Golfa3 (navodim ih kao najcesca prometala) pa ces vidjeti da se 80% Bosne vozi u tabutima iliti sanducima.
Ma znase ko zna proizvodit vozila,a ko ne svi ovi novi koji dolaze pokusaju kopirati stare i iskusne, nevidim ja da bi ovo moglo ugrozit prodaju Honde ili Tojote znase koje i Honda i Tojota , isto tako , nedavno gledam na ZEPSU ovako neka korejska vozila i recimo jedan autic te dodze na cesti nov 9600 km , ali kad sam vidjeo na netu krash test auuuuuuuuuuu, zato ljudi manite se ovih sad divljih proizvodzaca , iz koreje recimo jedino Hundaji valja a ovo ostaloooooooo uzas
i KIA...usput reci...
a jbg, ljudi kolko para tolko i muzike, pa gledaj velicinu i opremu ovog auta i cijenu...oni hoce da auto bude jeftino i zato ne ulazu u sigurnost...
jedino, sto bi ja prije uzeo je Dacia Logan, koja je malo i jeftinija od njega, al zato ima manje opreme...uz to ima 3 zvjezdice na crash testu...
polako, oni kad skontaju da niko nece kupit zbog ovog napravice oni i sigurnije, al ce bit naravno skuplje, tako da nece bas puno postic...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!