|
L.A Rush
|
| Author |
Message |
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Re: aaa
sve to stoji kralju vidimo da se ti razumijes u streetrace scenu u SAD-u
al mi smo ti daleeeeeko od SAD-a
GOLF AUDI BMW su nasa auta i siguran sam da bi opet nasa domaca oderali te jeftine japance fiseke na 4 kugellagera ona auta nemaju ni zvuka kako ja vidim odnosno cujem u onom clipu
a oni sada face sto se vozaju u nekim tako reci mocim automobilima bola onakva auta svak ima gore to nije nista posebno kralju sta je njima kehnut 50000eura
njima se smiju svi bola ko god nesto misli o sebi u americi ne vozi toyote i acure

ne vjerujem da bi i jedan gti golf uzeo celicu a kamoli rsx 
a to mi je rodbina, iz sarajeva su...(na ovom forumu su hybrid_eg) ova auta su im bili tako rec, pocetci nekog tuninga
i svrha ovog sto postavih video jeste, da se vidi da celica nije spora kao sto vlada to misljenje
Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
|
|
| 11-04-2005 02:45 PM |
|
|
Gti
Junior Member

Status:
|
hehhehe.. Pa jarana gti vr6 uzima celiku bez ikakvih problema, a rsx takodje. A za gti 1.8 Turbo nisam siguran. Celike su fina auta al buraz gti nemogu nista. Ovo pisem iz iskustva.
|
|
| 11-04-2005 07:09 PM |
|
 |
Integra
Junior Member

Status:
|
btw celica je 1.8 180hp stock...apex aupsuh, injen intake, gume Falken axeniz gume 215/55/16
a rsx je 2.0 200hp full stock
RSX vozac Veliko slab start!!
Celica ima Falkens (super gume) rsx ima nekakve Pilot, znam ako su stock da su sranje. Auspuh i intake ce mu malo pomoci ali gume najvise ovde pomagaju.
Ali opet dobar video.
|
|
| 11-04-2005 08:53 PM |
|
 |
Dottore
Jel te baca..!?

Status:
Away
|
hehhehe.. Pa jarana gti vr6 uzima celiku bez ikakvih problema, a rsx takodje. A za gti 1.8 Turbo nisam siguran. Celike su fina auta al buraz gti nemogu nista. Ovo pisem iz iskustva.
.......... :arrow: baš sad.......
|
|
| 11-05-2005 09:18 AM |
|
 |
DYNO
Senior Member

Status:
|
uh kako bi dobili mahanje od mene 
ovo je snimano prije 3 godine....sad su tu vec mnogo jaci auti 
sta vozis ti?
EG6 SiR2 JDM stock 170 bhp, ITR Cams, ITR Intake Manifold, Exedy racing clutch, AEM V2 Induction Kit..eto slike u avataru
Alfa Romeo the only car manufacturer in the world were the bonnet hinges wear out quicker than the tyres.
|
|
| 11-06-2005 01:06 AM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
vidim sliku, kontam sta je il je gsr il... al eto 1.6 je fino fino...bilo je i takvih projekata...sad su presli na rwd i mnogo mnogo konja
|
|
| 11-06-2005 02:13 PM |
|
|
Vladimir
Posting Freak

Status:
|
Ajde pricaj nam malo svoja iskustva,oduvjek sam cekao da se na forumu pojavi neko iskusan od koga se moze mnogo nauciti.
Pricaj nam malo o trkama to su mi najzanimljivije teme,koje je auto brze od kojeg i ostalo...
P.S. CELICA
The Power Of Dreams
|
|
| 11-06-2005 02:30 PM |
|
 |
Gti
Junior Member

Status:
|
Sta ja sad trebam da pocnem da raspravljam i da se svadjam, i ono ko fol sad svi ono pocnu da napadaju i ti fazoni Ja samo pisem sta sam vidjeo i isprobao.
|
|
| 11-12-2005 07:53 PM |
|
 |
HONDA
Member

Status:
|
Obicna trka izmedju dva ravnomjerna auta, niko tu nije pokusavao da bude Sumaher, samo da se zna koji je auto brzi. Onako iz za*ebancije.
Ali spremite se za novi video kroz jedno dva-tri mjeseca
:arrow: RB26 240SX - ovo ce da leti
:arrow: B18C Civic - nista kao zvuk motora na 8500 RPM
:arrow: B16A CRX prva generacija, road-race projekt.
:arrow: I par drugih iznenadjenja
|
|
| 12-23-2005 05:28 PM |
|
 |
Hybrid
Posting Freak

Status:
|
Obicna trka izmedju dva ravnomjerna auta, niko tu nije pokusavao da bude Sumaher, samo da se zna koji je auto brzi. Onako iz za*ebancije.
Ali spremite se za novi video kroz jedno dva-tri mjeseca
:arrow: RB26 240SX - ovo ce da leti
:arrow: B18C Civic - nista kao zvuk motora na 8500 RPM
:arrow: B16A CRX prva generacija, road-race projekt.
:arrow: I par drugih iznenadjenja
sve mi je poznato...zna se rb26 (inace skyline masina) ce da letiiiiiiii i jos vise
|
|
| 12-24-2005 12:25 AM |
|
 |
|
|