|
Lancia Delta WRC
|
| Author |
Message |
Vector
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
|
| 12-24-2006 07:30 PM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status:
Away
|
RE: Lancia Delta WRC
auuuuuuu
misko bice zanimljivo vidjeti staru kraljicu sa novim igledom na stazi
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 12-24-2006 08:58 PM |
|
 |
daki
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Ovo je za sad jos samo virtuelni prikaz, ali dobro izgleda. Mada nevjerujem da ce ikada i jedno auto moci to ponoviti, mislim barem iz njihove porodice, isto mislim i za audija. Cak je audi davno digao ruke od te vrste takmicenja...
|
|
| 12-24-2006 09:09 PM |
|
|
fastmf
Hota Racing

Status:
|
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 12-25-2006 12:18 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
opaaaaaa
eto prijatnog iznenadjenja
lepo bi bilo od njih da se pojave
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 12-25-2006 04:30 PM |
|
|
NeRo
Member

Status:
|
Sto ovakve stvari ne postujete u humor ili nesto slicno? Zar vas svako, ko ima 5 minuta vremena moze navuci, da povjerujete u nesto slicno ovome na slici. Neka ovdje ide neka konstruktivna prica oko relija, a ove crteze stavljajte negdje drugdje.
Ne prekidaj ženu dok šuti!
|
|
| 12-25-2006 05:47 PM |
|
 |
Vector
Administrator

Status:
|
Sto ovakve stvari ne postujete u humor ili nesto slicno? Zar vas svako, ko ima 5 minuta vremena moze navuci, da povjerujete u nesto slicno ovome na slici. Neka ovdje ide neka konstruktivna prica oko relija, a ove crteze stavljajte negdje drugdje.
Kao sto vjerovatno znas, svaki projekat krece sa idejom, planom, crtezom. Nikada ni jedan WRC auto nije tek tako pao s neba pred noge reli pilotu, pa tako i mi na PG-u evo vec skoro dvije godine pratimo rodjenje nove Delte...
http://www.pungas.com/forum/Lancia-Delta-t-4879.html
...za koju se pretpostavlja da ce imati i svoju WRC varijantu. Ako imas neki dokaz da se Lancia nece vracati na rally staze, molim te da to podijelis sa nama, u protivnom savjetujem ti da u svojim postovima ne budes toliko ozbiljan jer to ne vodi nicemu pozitivnom. Ne znam sta cekas sa otvaranjem konstruktivnih tema, niko ih nije zabranio. Tvoja zadnja tema od prije nekoliko mjeseci sadrzi samo link na voznju Ragnottija i niko se nije bunio, kako to?
Automotodrom...
|
|
| 12-25-2006 06:44 PM |
|
|
NeRo
Member

Status:
|
Ko predpostavlja, da je ce Lancia imati WRC auto? Lancia je krenula drugim putem i pravi sminkerske Fiate. Vidim, da najavljujes da ce se pojaviti 2009. Dragi moj vektore, Suzuki vec dvije godine razvija svoj WRC auto i jos se nece pojaviti u sampionatu. S tim, da vec neko vrijeme dominiraju u nizoj klasi tok takmicenja. Citroen takodjer dvije godine razvija C4 WRC. Lancia bi vec davno trebala uloziti papire za homologaciju na FIA. Nista od toga. Jos nesto, da te podsjetim. Lancia je u velikom minusu, kao i citav koncern.
A ti izvoli i nasjedaj na ofarbane aute bez rollbara, trkacih guma, sjedista, razsirenih linija, spojlera i jos mnogo stvari koje bi WRC auto trebao imati.
Ne prekidaj ženu dok šuti!
|
|
| 12-25-2006 09:06 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ko predpostavlja, da je ce Lancia imati WRC auto? Lancia je krenula drugim putem i pravi sminkerske Fiate. Vidim, da najavljujes da ce se pojaviti 2009. Dragi moj vektore, Suzuki vec dvije godine razvija svoj WRC auto i jos se nece pojaviti u sampionatu. S tim, da vec neko vrijeme dominiraju u nizoj klasi tok takmicenja. Citroen takodjer dvije godine razvija C4 WRC. Lancia bi vec davno trebala uloziti papire za homologaciju na FIA. Nista od toga. Jos nesto, da te podsjetim. Lancia je u velikom minusu, kao i citav koncern.
A ti izvoli i nasjedaj na ofarbane aute bez rollbara, trkacih guma, sjedista, razsirenih linija, spojlera i jos mnogo stvari koje bi WRC auto trebao imati.
Al to ne znaci da mi nemoramo ili nebi trebali da pricamo o tome, evo vidis i ti imas misljenje o tome, zato i jest tema postavljena da bismo o njoj diskutovali.
AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
|
|
| 12-25-2006 09:29 PM |
|
|
Vector
Administrator

Status:
|
Oki, ako ne bude nista od nove Delte na WRC sceni, ova tema ce ici u smece, eto