|
Limuzina
|
| Author |
Message |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Group: Registered
Status:
|
|
| 02-19-2007 09:42 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: Limuzina
Kome treba dati pare...hihihihihihih...Gluho bilo...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 02-19-2007 09:44 AM |
|
 |
alesija
Member

Status:
|
Ne znam da li je ovaj užas već bio, ako jeste ne zamjerite ...
Alesija, ako budeš fina nagovoriću raju da skupe pare i da ti iznajmimo ovu ljepoticu za vjenčanje. 
hahahhaahahahah hvala ti puno...ma znala sam ja da ste vi super nisam nista pogrijesila hehehehe joj kako bi me mladoženja ostavio kad bi se pojavila u ovome....gluho bilo.....
tvile
|
|
| 02-19-2007 09:48 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
bilo je vec, ali prija da se vidi ponovo
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 02-19-2007 09:49 AM |
|
 |
Bibi
Member

Status:
|
Rodjak mi je posjedovao ovakvu, naravno znatno kracu, prije rata i kaze: "Da se BAR malo duze vozila, nego sto je bila u kvaru, nikad je ne bih gurnuo u potok." 
A sto da ne, mogla bi Skodana i na vjencanje; sa kristalnim farovima, stopkama, zmigavcima, 17'-icama, kolor TV-om, nekim novim dvosjedom (ima Hi jeVtini' na auto-pijaci) i jos dva-tri taburea da se ubace...sijelo, pravo, da se napravi!!! 
Nisam znao da su napravili ovako nesto.
"Ma ne znam...sjecam se samo da su, sve one kazaljke, bile otisle skroz desno i da nam je to bilo sega...ne znam, nek' vam Mirela isprica."
|
|
| 02-23-2007 10:10 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Rodjak mi je posjedovao ovakvu, naravno znatno kracu, prije rata i kaze: "Da se BAR malo duze vozila, nego sto je bila u kvaru, nikad je ne bih gurnuo u potok." Smile
Jaka ti ova.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 02-23-2007 10:46 PM |
|
|
Hayabusa
Member

Status:
|
Rodjak mi je posjedovao ovakvu, naravno znatno kracu, prije rata i kaze: "Da se BAR malo duze vozila, nego sto je bila u kvaru, nikad je ne bih gurnuo u potok." Smile
Jaka ti ova.
eh ovo cu ja za svadbe uzeti da me vozi po mladu.
|
|
| 02-24-2007 07:13 PM |
|
 |