Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Long time a go :)
Author Message
Twister
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: Long time a go :)

Sve mi je jasno ali nikako nije kako je ovaj sa Wartburgom ostavio iza sebe Porsche 911. Pa da su mu kerozin sipali aerodinamika mu je smjesna, ili ipak nije. WartburgYupi3ti

04-02-2008 06:35 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Brzi
Member

Twister Wrote:
Sve mi je jasno ali nikako nije kako je ovaj sa Wartburgom ostavio iza sebe Porsche 911. Pa da su mu kerozin sipali aerodinamika mu je smjesna, ili ipak nije. WartburgYupi3ti

u reliju aerodinamika nije najbitnija, vazno je da je auto slozen kako treba i kad na to dodas spretnu voznju i dosta srece, sve je moguce Smile

Da je priroda forsirala prednji pogon, ljudi bi hodali na rukama!
04-02-2008 09:57 AM
Hybrid
Posting Freak

ma da je taj imao imprezu sti iz buducnosti, a da nezna voziti....djaba opet bi ga uzeo wartburg Smile

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
04-02-2008 05:11 PM
Twister
Junior Member
**

Pa ne mozemo govoriti da taj neko nije znao voziti jer radi se o nasem proslavljenom Fadilu Kadicu! U svakom slucaju mene bi bilo stid jedno tri metra vani izaciDrive28mh a mozda ni on nije izlazio ne sjecam se bio sam mali. E pa ne znam kako da su slozili ovog Wartburga bez diverzije nema sanse protiv Porschea, da naravno bila je diverzijaYupi3ti

04-03-2008 06:20 AM
boris
Member

To je bio fabricki tim Wartburga i Trabanta,koji su i u evropskim okvirima vazili za veoma brze.Inace Fadil je na tom reliju imao mnogo problema sa porscheom,pa je i odustao.Nakon prvog dana Neven vukasovic je zavrsio kao 6 ili 7 u generalnom,ali je drugi dan odustao zbog pucanja poluosovine.

04-03-2008 07:16 PM
Sandor
Junior Member
**

Fino je sjetiti se tog YU Rally-a koji ce ostati zapamcen po takmicarski najjacoj konkurenciji ikada na jednom rally-u odrzanom na prostorima bivse YU. Nastupio je aktuelni prvak Evrope te godine, kao i 4 bivsa prvaka Evrope uz svu takmicarsku elitu ex-Yu a van konkurencije su zbog nevazece homologacije nastupili Romana Zrnec sa Renaultom turbom i braca Pirjavec sa Fiatom 131 Abarth. Iz BH su te godine vozili Fadil Kadić (odustao poslije 6. brzinca), Zakir Oković (odustao negdje na 31. brzincu) , Želimir Osenk Fantom (završio kao treci u klasi), Enes Cviko (odustao nakon prvog dijela), Bojović Radomir (Rogatica, odustao na prvom brzincu) i ja (odustao nakon 23. brzinca, do tada sam bio 7 u generalnom plasmanu i prvi u klasi).
Sve skupa nastupilo je 105 takmičara.
Samo je Fantom zavrsio, sa posudjenim Ficom. Vico Savic i Vlado Dubljanin su ga "molili" da popusti gas uzbrdo (sto li ? Yupi3ti Scenic Rules ) .

04-04-2008 02:00 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
darkmen
Junior Member
**

Icon_eek  RE: Long time a go :)

auuuuuu lugje pa toa bile vreminja ne ova denes sto e ne se znae dali ke ima trka ili ne a kamo li gosti da dojdat(nekoj od evropskata elita) i posle SFRJ ne cinela Very Happy

better then in hell
04-05-2008 07:30 AM
Sandor
Junior Member
**

Katz,
Evo nasao sam i ja neke rezultate,odnosno plasman sa tog Yu Rally-a poslije 23. brzinca, kada sam i odustao zbog kvara.

This post was last modified: 04-07-2008 01:05 PM by Sandor.

04-07-2008 12:47 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Katz
Administrator

Group: Administrators

Super.
Ako pronadjem jos nesto postavicu ili poslacu e-mailom.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
04-08-2008 04:57 PM
Katz
Administrator

Group: Administrators

Zahvaljujuci "samo cool"-u evo i konacnih rezultata Smile

Forever #1

Igor Savic - Gonza
04-12-2008 01:12 PM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: