Eh da i ja napišem koju o Cetinju i Lovćenu...
Meni je bilo extra, ma bas nezaboravno, bio sam dole od utorka,iskoristio godisnji u Monte Negru i nisam se pokajao ni sekunde.
Trenirali smo ujutro s Crnogorcima, sjedili na stazi u kafani "Ispod bukve" koja je bila svojevrsni meeting point gdje se desavala nevjerovatna za*ebancija i zezanje po citav dan...Treniranje je isto posebna prica, dođu djetići i zatvaraju segment po segment staze i treniraju punim gasom i to trkacim autima...a mi smo imali nevidjenu gotivu samim tim jer nas je toliko doslo te smo time uvecali spektakl.
Po danu se išlo u Budvu na kupanje ( Beograđanke su strava, srce mi je preskaklo , totalni javašluk i nemoral ), naveče se izlazilo po Cetinju, žene isto nevjerovatne...
Mislim da sad nigdje na prostorima ex Yu nema mjesta ili grada koje živi za trke kao Cetinje. Na svakom koraku ljudi vas zaustavljaju, pričaju o trkama, a čak i u prodavnicama dok kupujete doručak gospođa na kasi vas pita koju klasu vozite i ponavlja ono što svi ponavljaju kao papagaji i što smo skontali već prvi dan : " sine ne pušćaj na Ivanovim koritima"
Kad je staza u pitanju, to je definitivno veliko vozacko iskustvo, 12 Km i ogroman broj raznih vrsta krivina. Ambijent podsjeca na Korziku, mene je pravo podsjecalo na Colina Mcrae na PS-u
I na kraju kad se popneš gore na famozna Ivanova korita, uletiš u masu, ne znam o koliko hiljada ljudi se radi, ali galama i navijanje se čuje pored sve buke u autu...ma isto WRC, evo sad se najezim kad pisem o tome.
Sve u svemu, nezaboravno iskustvo, jedva čekam da dogodine opet odem dole...
p.s.
Čestitke svim vozačima koji su došli da voze, mangupluk je ono voziti,
posebno prebrzom Domi, onda Hoti i Borisu M. koji su po meni osvjetlali obraz BiH
M3 E30 - The Ultimate Driving Machine
This post was last modified: 07-25-2007 08:16 AM by M3.
Sve u svemu, nezaboravno iskustvo, jedva čekam da dogodine opet odem dole...
p.s.
Čestitke svim vozačima koji su došli da voze, mangupluk je ono voziti,
posebno prebrzom Domi, onda Hoti i Borisu M. koji su po meni osvjetlali obraz BiH
Hehh steta sto se nismo upoznali i sedeli posto sam i ja bio tu ko uvek
heh ok bez auta ali OK.
Valjda sledeci put ili negde kod vas a imam nekih slika i klipova postavicu
ih pozdrav celoj raji i vozaca koji su vozili
A sto se tice budve huhh evo dokaza subota 19 :00
"To know that you know what you know, and that you do not know what you do not know,that is true Wisdom."