Thread Closed  Post Thread 
Marijin Dvor 2
Author Message
Most Wanted
Member

Group: Registered
Status: Offline
Marijin Dvor 2

@ 850 special... moroncino plitka nekaze se marin dvor.
a vama sto se svaku noc mrznete kod star/a .. zalim vas..
kad je vikend kad vas se skupi sve sto vas ima.. mozda tada i imate jedno ispravno auto sa 30l goriva.
smjesni ste i vi i vasa furka "trkaca" celavih guma, neispravnih auta, usinuti, heravi, nikakvi, i bez dinara u djepu..
svi mi na ovaj ili onaj nacin volimo brzinu, ali shvatite vec jednom da bez PARA nemozes voziti brzo auto. NE MOZES !
zato ljudi za 40 000 kupe novog golfa,pasata,klija,bilo sta.. a ne 20 bmw kockica 325i.
mutavci dodjite pameti ako nece pamet vama.
puno srece i da se neubijete tim krntijama,
spori vozac U4jchina

da te volim oduvijek sam znao...
03-09-2007 04:38 PM
Find all posts by this user
goran16v
Delegat

Group: Administrators
RE: Marijin Dvor 2

Ma mozes takvima pricat do sudnjeg dana, oni ne popustaju dok se ne ubiju, dok nekog ne ubiju (kao onaj sto se slupao kod RTV-a), dok ne slupaju auto ili dok im se auto ne pokvari pa finansije malo zapnu oko popravka...
Danas vozim auto putem, gledam da se drzim ogranicenja, sa "tricavih" 110 kW pod haubom, stalnim 4x4 i novim gumama, mokra cesta i kontam da ipak malo "odvadim" od brzine kad me prodje golf dvicak (ne znam kakav je, ima tih nekih auspuha i spojlera). To je za ne povjerovati, prolazio je pored mene citavu vjecnost i kad je konacno prosao naprijed iz njega je dimilo sivo-crno-plavo-smedje-zuto-zeleno-crveno i na prvom krivini lik ne moze ga ga upakuje u jednu traku nego sredinom pa malo lijevo pa malo desno, pravi potencijali ubica!

Proud to be BMW E 21 owner!
03-09-2007 10:40 PM
Most Wanted
Member

e o tom se radi...
Boze prosvijetli ih U4jchina

da te volim oduvijek sam znao...
03-10-2007 03:03 AM
goran16v
Delegat

Group: Administrators

Most Wanted Wrote:
e o tom se radi...
Boze prosvijetli ih U4jchina

Nazalost odustao sam... Kad vidim takve primjerke na cesti gledam da se prestrojim u najudaljeniju traku od njih, a ako nam se ipak ukrste putevi onda na red dodje spominjanje njihovih majki, oceva, sestara itd... Mada sam primjetio da i oni pomalo biraju s kim se kace na cesti. Cim vide da vozis malo mocniji auto i da nisi pogodan za natezanje s njima sklanjaju se u stranu, ne uvaljuju se, ne koce naglo ispred tebe i te neke njihove fore. Posto ja najcesce vozim neatraktivnu Astru G bez ikakvih felgi i spojlera pocesto nesto tako pokusaju dok ne skontaju da im ja nisam bas najbolja zrtva za zajebanciju. Stvar se mijenja kad stanemo na semafor i kad ga priupitam sta on to glumi. Obicno tad nastavlja voznju haman bez gasa i drzi se podalje od mene... Njima su zrtve tzv obicni radni narod koji vozi obicne automobile bez ikakvih emocija oko voznje nego cisto da stignu od tc A do tc B.

Proud to be BMW E 21 owner!
03-10-2007 08:09 AM
Sexon
Member

Ja sam na Marjin Dvoru cesto..
Auto kupio u salonu 29 000km + ulozio u njega i dalje ulazem
Nesjecam se kada sam zadnji put bio na rezervi ...
Jebiga kako ti tvrdis BMW kockica je smece ali ako cemo realno neki clanovi foruma nemaju ni za kockice !
A ti si sigurno *ebeno vozas ...

A ako ti treba posuditi para za auto moze ja ti mogu posuditi ali na kamatu ...
Nikakav problem brate ...

Nisam BRZ ali sam LJEP !

Imam STILA u oba smisla

Yupi3tiYupi3tiYupi3tiYupi3tiYupi3tiYupi3tiYupi3tiYupi3ti

This post was last modified: 03-10-2007 10:24 AM by Sexon.

03-10-2007 10:07 AM
daki
Posting Freak

Suplja prica, kako god okrenete. Pogledaj snimak na novoj TV kako se gine u Seatu novom, na auto cesti. A taj sa dvicurinom idalje krivuda.
Osino ne osino, a nemoj bit siguran da i ti neces sta god da vozis.

Suplji ste na sve strane.

03-10-2007 10:34 AM
Alen_P
Member

Ljudi ba , nemojte generalizacije ... Kakva je to priča , čuj golf dvica ovo ono , ćelave gume , krivudanje i to ... Ja vozim Golfa 2 , pa nit' su mi gume ćelave , nit' mi je rezervoar prazan , nit' si nešto brži od mene ... Nisam trkač ni sa Marijin Dvora , nit' sam trkač sa benzinske Mujić , ali se osjećam prozvanim ovim komentarima ... Prema tome , stvarno ovo prepucavanje preko neta , ne vodi ničemu ...
Pozz

navijati za Sarajevo je stvar geografije, a navijati za Željezničar je stvar filozofije

http://www.amkcarbon.com
03-10-2007 10:48 AM
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  marin dvor 850special 2 419 03-07-2007 07:28 AM
Last Post: Edis Jasarevic

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: