|
Mercedes-Benz sl73
|
| Author |
Message |
cenga
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Mercedes-Benz sl73
ahahahaha
Boga mi je meni u nasoj BiH predobro , nemam zelje nikakve nigdje da odem... imam sve sto mi treba , ako Bog da zavrsim jos ovaj fax nije puno ostalo i ima da razvaljujem ne fakat *ebo americka auta
npr
audi rs4 4.2 fsi 420 konja i to je zvjer
uglavnom bez uvrede:"MAMA HOCU I JA U AMERIKU" je krajnje glupo i bezpotrebno nikad ne bih volio, volio bih kao turista ali nista vise *ebo taj zivot bez ovog rahatluka...
Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
|
|
| 03-13-2007 09:26 PM |
|
|
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
ahahahaha
Boga mi je meni u nasoj BiH predobro , nemam zelje nikakve nigdje da odem... imam sve sto mi treba , ako Bog da zavrsim jos ovaj fax nije puno ostalo i ima da razvaljujem ne fakat *ebo americka auta
npr
audi rs4 4.2 fsi 420 konja  i to je zvjer
uglavnom bez uvrede:"MAMA HOCU I JA U AMERIKU" je krajnje glupo i bezpotrebno nikad ne bih volio, volio bih kao turista ali nista vise *ebo taj zivot  bez ovog rahatluka...
a ti fino navi svog mileta i uzivaj pasha ... ja lud ti pametan...naklon do zemlje ... za 6 sedmica u sarajevu,skoro,dok sam bio jos ne cuh optimistu ko tebe i pricu o rahatluku ... lagat samog sebe ne skodi nikom drugom osim tebi samom
u zdravlje i ja odoh da se patim ovdje
manijak ne moze biti svak
|
|
| 03-13-2007 09:37 PM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
wooooooooooow ti si pokupio svu pamet svijeta jer sa svoje 4 banke zivis u americi , i vozis traktor...
bez uvrede, prvi si poceo ujedati... idu ljudi koji nemaju zivotni cilj ...
sebe ne lazem , ljudi koji imaju poso zive normalno i uzivaju ovdje, i super im je .. polako stabilizovace se ovo , i sta ce biti , nista mi cemo opet biti rahat, a vi dijasporci radi 5 dana da bi mogo na muziku sesti
pozdrav
|
|
| 03-13-2007 09:40 PM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
|
|
| 03-13-2007 09:40 PM |
|
 |
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status:
|
wooooooooooow ti si pokupio svu pamet svijeta jer sa svoje 4 banke zivis u americi , i vozis traktor...
bez uvrede, prvi si poceo ujedati... idu ljudi koji nemaju zivotni cilj ...
sebe ne lazem , ljudi koji imaju poso zive normalno i uzivaju ovdje, i super im je .. polako stabilizovace se ovo , i sta ce biti , nista mi cemo opet biti rahat, a vi dijasporci radi 5 dana da bi mogo na muziku sesti
pozdrav
sve si reko ... nema se vise nista dodat ... blago onom ko tvoju diplomu potpise
manijak ne moze biti svak
|
|
| 03-13-2007 09:47 PM |
|
 |
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
Status:
|
ev mi dijasporci se mucimo citav dan na forumu kuckajuci dok plata lijeze.
Chala brate gdje cemo da se nastavimo muciti poslije radnog vremena. Namom ili na tvom bazenu?
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 03-13-2007 09:47 PM |
|
|
cenga
Posting Freak

Status:
|
koji je ujedno na dozivotni kredit uzet, uz dozivotno otplacivanje sljedece tri generacije djece i unuci...
mozda i ja da pocnem nabrajati...
ali ja tako nisam nisko pao razmisljam bil na bjelasnicu sutra u stan , mah nisam na tom nivou sta nekog briga...
|
|
| 03-13-2007 09:51 PM |
|
 |
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Status:
|
Tvoj ili tatin? I odkud tati? Od posteno zaradjene plate jeli?
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 03-13-2007 09:53 PM |
|
 |
cenga
Posting Freak

Status:
|
ja ga spomenuo nisam, a da , i on radi za strance zadnjih 25 godina, valjda znas da kod njih nema korupcije , nije morao otici vani da bi radio za strance, koji te ujedno smatraju zadnjim sljamom ako dodjes kod njih, a gospodinom ako radis u svojoj zemlji...
|
|
| 03-13-2007 09:54 PM |
|
 |
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Status:
|
Jah ko sto smatraju gospodom djecu indoneziji sto prave adidas patike ili hinduse sto radiaktivne podmornice rucno rastavljaju. Jel o toj gospodi pricas?
I gdje je stan koji si ti zaradio?
|
|
| 03-13-2007 09:56 PM |
|
 |
|
|