Thread Closed  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 Next > Last »
Mercedes-Benz sl73
Author Message
cenga
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Mercedes-Benz sl73

polako , zaradicu ga nisam imao jos priliku... a jesil ga ti zaradio ako ga placas na dozivotni kredit? sutra bez posla bankin je ...
tako da smo na slicnoj sahovskoj tabli...

Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
03-13-2007 09:57 PM
Find all posts by this user
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators

Ja svoj jesam. Za 2 godina cijena nekretnine je presla vrijednost kredita ( od 30 godina isto kao i u bosni samo sa duplo manjom kamatom jer ovdje ne lihvare stranci ) tako da sutra dobijem otkaz i prodam ga ja opet dobar $100k Wink

Imas li jos kakvo pitanje da pojasnim?

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
03-13-2007 10:00 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators

FFEEEEELLLLLLLEEEEEEEEEE javi se ... zali momka kantom hladne vode da sebi dodje

manijak ne moze biti svak
03-13-2007 10:01 PM
cenga
Posting Freak

meni nije cilj se ujedati sa vama...
kazem nije uredu da podjebavate konstatno auta mala ovo ono kazem da ljudi mogu voziti vozili bi... a znate kakav je sljam nas kod vas tu americi Smile ko zna mozda ste vi izuzetak... ali zna se ko je otisao...

03-13-2007 10:02 PM
darkman79
Senior Member

PITAROZDER Wrote:

cenga Wrote:
ahahahaha
Boga mi je meni u nasoj BiH predobro , nemam zelje nikakve nigdje da odem... imam sve sto mi treba , ako Bog da zavrsim jos ovaj fax nije puno ostalo i ima da razvaljujem ne fakat *ebo americka auta

npr
audi rs4 4.2 fsi 420 konja Smile i to je zvjer

uglavnom bez uvrede:"MAMA HOCU I JA U AMERIKU" je krajnje glupo i bezpotrebno nikad ne bih volio, volio bih kao turista ali nista vise *ebo taj zivot Smile bez ovog rahatluka...

a ti fino navi svog mileta i uzivaj pasha ... ja lud ti pametan...naklon do zemlje ... za 6 sedmica u sarajevu,skoro,dok sam bio jos ne cuh optimistu ko tebe i pricu o rahatluku ... lagat samog sebe ne skodi nikom drugom osim tebi samom

u zdravlje i ja odoh da se patim ovdje

Sto koji moj onda dolazite ovamo eto vam vase lijepe amerike nemojte ni dolaziti mozemo bez vas komotno.
Kurcite se po cesti kad dodjete tamo gdje ste manji od misa jer ste stranci i nemoj mi se kurciti ovdje amerika ovo amerika ono neka te tamo nemoj ovamo ni dolaziti

03-13-2007 10:02 PM
cenga
Posting Freak

darko brate Smile to pokusavam reci... Smile

03-13-2007 10:03 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators

darkman79 Wrote:

PITAROZDER Wrote:

cenga Wrote:
ahahahaha
Boga mi je meni u nasoj BiH predobro , nemam zelje nikakve nigdje da odem... imam sve sto mi treba , ako Bog da zavrsim jos ovaj fax nije puno ostalo i ima da razvaljujem ne fakat *ebo americka auta

npr

uglavnom bez uvrede:"MAMA HOCU I JA U AMERIKU" je krajnje glupo i bezpotrebno nikad ne bih volio, volio bih kao turista ali nista vise *ebo taj zivot Smile bez ovog rahatluka...

a ti fino navi svog mileta i uzivaj pasha ... ja lud ti pametan...naklon do zemlje ... za 6 sedmica u sarajevu,skoro,dok sam bio jos ne cuh optimistu ko tebe i pricu o rahatluku ... lagat samog sebe ne skodi nikom drugom osim tebi samom

Sto koji moj onda dolazite ovamo eto vam vase lijepe amerike nemojte ni dolaziti mozemo bez vas komotno.
Kurcite se po cesti kad dodjete tamo gdje ste manji od misa jer ste stranci i nemoj mi se kurciti ovdje amerika ovo amerika ono neka te tamo nemoj ovamo ni dolaziti

dolazim sto mi je qurcu cejf i sto sam to branio lave , sto mi roditelji i prijatelji zive ... ja sa dva metra visine ne mogu bit malehan nikako i nisam stranac jer sam amerikanac i imam pasos americki

manijak ne moze biti svak
03-13-2007 10:04 PM
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators

Jah moze bez dijaspore dok netreba poklopiti vanjskotrgovinski deficit da neskapate od gladi.

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
03-13-2007 10:05 PM
darkman79
Senior Member

PITAROZDER Wrote:

darkman79 Wrote:

PITAROZDER Wrote:

cenga Wrote:
ahahahaha

npr

dolazim sto mi je qurcu cejf i sto sam to branio lave , sto mi roditelji i prijatelji zive ... ja sa dva metra visine ne mogu bit malehan nikako i nisam stranac jer sam amerikanac i imam pasos americki

Branio si ti moj da ne lajem sta sad fol ti velik pa se svi mi trebamo prepasti ovdje bas lijepo kad si amerikanac onda se fino zastekaj u svom bazenu koji ces djavo ovamo sam si rekao mi smo jad ne treba tebi bosna i sarajevo ti si ba amerikenjac odlozi svoju uniformu i malo u zenba a mojne vamo svracat molim te nabijas nam komplkese kad dodjes veliki od dva metra

03-13-2007 10:07 PM
cenga
Posting Freak

wooow jarane ti si amerikanac
OU YEAH to je pravo coool jos promjeni ime i bices glavni , hahaha
seljak ostaje seljak dok je ziv, primitivac primitivac i tako... a gospodin gospodin, cuj ti njega svega ti on je AMERIKANAC jer ima AMERICKI PASOS , pa ti si pasa moj idol, od sada drkam na tebe svega mi. zelim biti kao ti kad porastem , da sa 40 godina budem amerikanac, pravi onaj sa AMERICKIM pasosem...

cuj da nam nije vas
pa da nam nije vas ne bi nas ko imao brukat, jer su seljadija i primitivci otisli vani, sam sam svjedok ljudi koji danas umjesto da znaju reci odakle su , ne znaju svoj rodni kraj izgovoriti... upozno momka ljetos iz amerike dosao na ljeto , rekoh odakle si ovdje
kaze iz BILJINE , i sta da mu covjek kaze, da ga pljune ... svaka vam cast vi ste moji idoli

03-13-2007 10:08 PM
Pages (6): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  2004 Mercedes-Benz SLR Dottore 0 206 11-17-2005 01:19 PM
Last Post: Dottore

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites