Thread Closed  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 2 3 4 5 [6] Last »
Mercedes-Benz sl73
Author Message
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators
Status: Offline
Icon_mrgreen  RE: Mercedes-Benz sl73

Skyline Wrote:
EEEDIIIIIIIIIIIIIS....
a, tu si

aj bre, smiruj ih, ode tema u ....

ma ja, dobro si

manijak ne moze biti svak
03-13-2007 10:15 PM
Find all posts by this user
darkman79
Senior Member

Group: Registered
RE: Mercedes-Benz sl73

PITAROZDER Wrote:

darkman79 Wrote:

PITAROZDER Wrote:

darkman79 Wrote:

PITAROZDER Wrote:

cenga Wrote:
ahahahaha
Boga mi je meni u nasoj BiH predobro , nemam zelje nikakve nigdje da odem... imam sve sto mi treba , ako Bog da zavrsim jos ovaj fax nije puno ostalo i ima da razvaljujem ne fakat *ebo americka auta

npr
audi rs4 4.2 fsi 420 konja Smile i to je zvjer

uglavnom bez uvrede:"MAMA HOCU I JA U AMERIKU" je krajnje glupo i bezpotrebno nikad ne bih volio, volio bih kao turista ali nista vise *ebo taj zivot Smile bez ovog rahatluka...

a ti fino navi svog mileta i uzivaj pasha ... ja lud ti pametan...naklon do zemlje ... za 6 sedmica u sarajevu,skoro,dok sam bio jos ne cuh optimistu ko tebe i pricu o rahatluku ... lagat samog sebe ne skodi nikom drugom osim tebi samom

u zdravlje i ja odoh da se patim ovdje

Sto koji moj onda dolazite ovamo eto vam vase lijepe amerike nemojte ni dolaziti mozemo bez vas komotno.
Kurcite se po cesti kad dodjete tamo gdje ste manji od misa jer ste stranci i nemoj mi se kurciti ovdje amerika ovo amerika ono neka te tamo nemoj ovamo ni dolaziti

dolazim sto mi je qurcu cejf i sto sam to branio lave , sto mi roditelji i prijatelji zive ... ja sa dva metra visine ne mogu bit malehan nikako i nisam stranac jer sam amerikanac i imam pasos americki

Branio si ti moj da ne lajem sta sad fol ti velik pa se svi mi trebamo prepasti ovdje bas lijepo kad si amerikanac onda se fino zastekaj u svom bazenu koji ces djavo ovamo sam si rekao mi smo jad  ne treba tebi bosna i sarajevo ti si ba amerikenjac odlozi svoju uniformu i  malo u zenba a mojne vamo svracat molim te nabijas nam komplkese kad dodjes veliki od dva metra

ja mogu dokazat ... mozes li ti ... ne trebas se prepadat uopste ... mi smo donji vi ste pametni ... samo mi nije jasno kako onda Bosna nije u vrhu evrope po pameti i napredku a ne na tarabi iza Albanije ... valjda radi dijaspore , sta ces , izivini molim te hahahahha

Volim vas samo radi jednog sto ste umisljeni papanija koja su zaboravila odakle su i da hocete zaboraviti jos put odakle ste dosli pa da se vise ovamo nikad ne vratite Smile
idi ba prosipajte pamet po americi ona vas je zeljna pravo mi ovamo ma ide nama dobro i bez vas neka vas gdje ste vidimo se akobogda nikad Smile

03-13-2007 10:16 PM
cenga
Posting Freak

AVIONI KAMIONI MILIONI Smile Sve su to oni prosli Smile

Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
03-13-2007 10:17 PM
darkman79
Senior Member

a oko dokazivanja kad dodjes slobodno se javi darko se zovem dacu ti i broj telefona pa da se nadjemo i odmjerimo tih tvojih dva metra

03-13-2007 10:18 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

imal benzina kod vas?
Ja cuo doci ce na Otoku,, standardna cijena...litar krvi litar benzina.. odo ufatit red.

de ba pricajte o autima popustite malo teskih tema zivota vam

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
03-13-2007 10:21 PM
Visit this users website Find all posts by this user
Pages (6): « First < Previous 2 3 4 5 [6] Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  2004 Mercedes-Benz SLR Dottore 0 206 11-17-2005 01:19 PM
Last Post: Dottore

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: