Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 [2] 3 Next > Last »
Misheluk-Novi Sad 2003
Author Message
KosOOki
Member

Group: Registered
Status: Offline

Ja sam cuo jos da je Toske osvojio titulu,a u hobiju je u NS pobedio Misko Ludak u Feliciji, ali ne znam ko je tu uzeo titulu. Banicevic je jos ranije obezbedio titulu u sp.

09-28-2003 09:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators

da li iko zna kako stoji mika djelmas? Question

rekao sam ja da nije trebao mijenjati klasu Confused Wink

[205]
09-29-2003 05:17 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

ovo je strava forum cim ima masa podgoricana i banjalucana. Poznato je da su franjo i goran odavno u svadji i stalno se svadjaju i sudaraju i dokle ce vise. Laughing Question

09-29-2003 08:32 AM
Quote this message in a reply
banne
Member

Pa evo ovako prvo sto se hobija tice. Pobedio je Boban Atanackovic u super fici ubedljivo a iza njega se plasirao Misko Subotic dok je treci bio ?
Titulu je uzeo Subotic koji je inace vozio Susijevog siroka jer mu je skoda crkla. Kolegijalno nema sta!
U klasi preko 2000 ccm pobedio je Vulanovic u eskortu dok je Ceda Brkic bio drugi ispred Jovanovica u ford sijeri. Trka nije bila zanimljiva sem starta kada je Ceda pretekao Atanackovica sa leve strane po travi i jedno par krugova ga "gusio".
Sto se tice klase 3 pobedio je Bato Banicevic ali ovoga puta nije ih bas sve ubio. Radomir Djuric se sa svojom alfom 147 dobro drzao do pola trke i razlika izmedju njega i Bate nije bila veca od 100 m.
U klasi 2 pobedio je ubedljivo Bakrac ispred Cuje Copica dok je Zarko Terzic zavrsio 5 posle incidenta sa Miloseem Komnenovicem. Naime Milos je na treningu bio drugi iza Bakraca a kada ga je prosao Copic, Milos je imao par duela sa Terzicem da bi ga na kraju Zarko na povratnom pravcu, na kocenju, udario od pozadi i bacio ga na levu bankinu. Epilog Komnenovicev auto je unisten na svu srecu njemu nista. Ostaje sada na disciplinskom sudiji da odluci sta ce.
U hibridu lepa trka izmedju trojice najboljih ove sezone Trku je veci deo vodio odlicni Vidaric Dejan iz Novog Sada a Aleksandar Tosic ga je par put menjao na vodecoj poziciji. Iza njih u repu im je bio Dusan Borkovic koji je trku zavrsio drugi iza Vidarica i ispred Tosica kome je trece mesto bilo dovoljno za novu titulun sampiona. Indisponirani Pero Lucic je trku zavrsio kao cetvrti.
Ja nazalost zbog tehnickih problema nisam startovao ali sam lepo izvozao na dva treninga da malo uhvatim auto.
U malom N-u ubedljivo je pobedio Stojic Dejan. ispred Flipa i Toromana juniora, dok je lider sampionata Pantelic zavrsio trku kao cetvrti i izgubio titulu od Stojketa za bod. Naravno obilje incidenata u ovoj klasi, prevrtanja, guranja, udaranja, izletanja nije izostalo ni ovaj put.
U ST je ubedljivo pobedio Mikica Vesnic i osvojio titulu a posao mu je maksimalno olaksao u prvoj krivini posle starta kada je doslo do kontakta izmedju Asanovica i Kuncera koji su se vratili na stazu ali sa pola kruga zaostatka. Asanovic je stigao do drugog mesta ispred Kastratovica a odlicna borba je bila izmedju timotica, Kuvalje i Komnenovica gde je najuspesniji bio Paja dok je Timotic izleteo i dobrano udario automobil.
Vreme je bilo odlicno a publike mnogo. Sve u svemu jedan lep vikend kojim je zatvorena ova sezona, mada je prenos na novosadskoj TV opet bio katastrofa, stvar je malo izvadio Branko Zirojevic kojio je bio strucni konsultant.

BELGRADE BOYS
[img]http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/images/avatars/gallery/korisnici/cigan.gif[/img]
09-29-2003 01:04 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

pozdrav Bannetu Laughing
ako imate koju sliku da je stavimo ovdje

09-29-2003 01:18 PM
medo_gti
Junior Member
**

da je pobijedio lucic u yugu bila bi ubedljiva dominacija crnogorskih vozaca ali jebiga imamo jos vremena iduce godine da uzmemo sve klase Smile
a da se nije desio "glupi" incident izmedju asanovica i kuncera ,asanovic bi definitivno stigao vesnica i uzeo titulu ali sto je tu je,ostaju nam za obraz bakrac,vulanovic,banicevic i svi ostali Smile
jos samo da vidimo ovu avalu i gotovo nadam se da lucic uzima ovu brdsku titulu kad mu je kruzna vec izmakla

09-29-2003 04:19 PM
KosOOki
Member

Svaka cast, bane, sta bismo mi bez tebe. A ako cemo lokal-patriotski, ja sam iz Zapadne Srbije, i ispada da smo "mi" uzeli dve titule. Medjutim, nimalo mi nije milo zbog Subotica, a za Vesnica mogu samo da kazem> svaka cast, majstore! Mislim da su i Asanovic i Kuncer su imali bolje automobile ove godine, ali Vesnic je najbolji vozac u ovom trenutku u domacem sampionatu. Very Happy

09-29-2003 07:45 PM
medo_gti
Junior Member
**

ne bih rekao da asanovic i kuncer imaju bolje automobile jer vesnic nije (bez uvrede i omalozavanja) bas toliko dobar vozac da bi mogao da kompenzuje mnogo slabiji automobil *(ne zaboravimo da je takav automobil bio prvak njemacke ispred bmw-a i svih ostalih),u svakom slucaju cestitke vesnicu za titulu i mislim da ne bi bilo sve isto da je vozio i andrej kulundzic ali sto je tu je

09-29-2003 10:42 PM
KosOOki
Member

Pa dobro, ovo za Kulundzica bi videli... Mislio sam na one koji trenutno voze kod nas. A ovo za auto ne mozemo proveriti, ali sam cuo da je tako.

09-30-2003 06:32 AM
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In

moje je misljenje da Kuncer najbolji u SiCG
ima najvece iskustvo
vozi odavno i uvijek je u vrhu

od kad Goran vozi?

09-30-2003 09:43 AM